Sari la conținut

Fată EMO.0753668751

Postări Recomandate

• Oras:Nordului
Postat
2 minutes ago, Tandem3 said:

Mulțumim frate !! Obiectivă recenzia  , da mă  mir cum naiba vi  se scoală pula în condițiile  date. 

"Garsoniera infecta, fata spune ca seara misiuna gandacii prin ea. Camera mica, inghesuita, canapea cu o patura mizerabila pe ea "

Un curvar e mereu in cautare de ceva nou. Numai asa i se scoala pula. 

Gandaci in casa plus nebuna=noutate

• Haha 2
Postat
Acum 2 minute, Maa5fu1.v3 a spus:

Un curvar e mereu in cautare de ceva nou. Numai asa i se scoala pula. 

Gandaci in casa plus nebuna=noutate

Un curvar adevărat îi dădea și limbi in pizda gandăcioasei 😂 =  sacăz 

• Like 3
  • Haha 2
  • Minus 7
  • Oras:outcall
Postat
Acum 32 minute, Tandem3 a spus:

Mulțumim frate !! Obiectivă recenzia  , da mă  mir cum naiba vi  se scoală pula în condițiile  date.   

"Garsoniera infecta, fata spune ca seara misiuna gandacii prin ea. Camera mica, inghesuita, canapea cu o patura mizerabila pe ea "

sunt fetisuri si fetishuri.... :)))

• Confuz 1
Postat
Acum 6 minute, owic a spus:

sunt fetisuri si fetishuri.... :)))

Ăsta da fetiș😂😅 să duci gandaci acasă pe haine.  

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:Buc
Postat
27 minutes ago, Tandem3 said:

Sunteti toti in eroare... Un adevarat gentleman ii dadea limbi in mij dupa care ii facea si anilitie, absolut obligatoriu dupa ce defeca - ca in povesti nemuritoare de P. Ispirescu- The 120 days of Sodom, or the school of libertinage.

• Haha 2
Postat
Acum 5 minute, Tandem3 a spus:

Ăsta da fetiș😂😅 să duci gandaci acasă pe haine.  

Știu pe cineva care, un pic mai demult cand mai erau fete la strada si central, le futea pe tomberoanele de gunoi pe strada....

totul este posibil.... doar sa vrei 😆

• Haha 1
Postat
3 minutes ago, owic said:

Știu pe cineva care, un pic mai demult cand mai erau fete la strada si central, le futea pe tomberoanele de gunoi pe strada....

Ahahahaa... Ceva frumos !! Sa iei o tarfa la pula pe tomberon prin tot cartierul. Asta depaseste chiar si Jackass. Notre respect, tomberonlecht !

Postat
Acum 11 minute, owic a spus:

Citește aici.

"Garsoniera infecta, fata spune ca seara misiuna gandacii prin ea" 

Eu cred că  dacă i spunea că are și șobolani,   omul  tot nu pleca 😂🤣 

PS- pe tomberon , măcar acolo ești în natură 😖

• Like 3
  • Haha 2
  • Minus 7
Postat
1 hour ago, Tandem3 said:

Asa e. O futea si daca era pe stop

• Haha 2
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat
La 17.09.2021 la 17:01, matriusk a spus:

Vă salut.Am vizitat ieri aceasta fată.Locația pe bd.1 decembrie 1918,nr.15.Este un bloc ghetou care a fost mansardat,aproape de capătul autobuzelor 101,311.Anunț luat de pe Anunțul Telefonic,rubrica masaj.O căutați cu expresia "1 decembrie".Deci: în pula mea,m-am apucat să fac iar descoperiri...Nu este sigur perioada mea cea mai prolifică...dar,povestea.Aranjament corect de ambele părți .Ajung la ușă,îmi deschide o fata vopsită blond platinat,până în 25 de ani,cam 1,70,greutate normală,dar bazin și coapse mai late.Frumoasă fată!!!Și la fel de tristă!Ochii fardați cu negru excesiv,manichiură neagră,dres negru,maieu negru.Se uita la mine precum un stăpân la Kunta Kinte.Aproape că m-am speriat,dar,era prea frumoasă. În casă dezastru.Totul aruncat pe peste tot,mâncare,chiștoace,etc.Zic "Stau o finalizare".Zice"Vorbești mult!!"O canapea varză, ruptă,ține loc de pat.Mi-a pus prezervativ pe pula flasca,a reușit să o ridice printr-un oral bunicul cu spatele la mine.La un moment dat,se oprește și strigă:"Ajuta-mă și tu,nu sta degeaba !" Eu zâmbeam în sinea mea:"Cine dracu te-a pus..."În sfârșit, a sculat-o,în timpul ăsta nu și-a dat jos decât maioul.Apoi ,hai s-o iau la pulă.Dă stresul jos ,până la genunchi și se întoarce în capră. Nu mai relatez discuțiile hilare pe segmentul ăsta.M-a mai repezit de câteva ori.Am ținut-o vreun sfert de ora,nu zicea nimic,începuse să gâfâie cu capul în spătar.Am terminat în balon.Nu s-a spălat.A ridicat dresul,s-a uitat urât la mine,cu ochii ei frumoși și m-a întrebat:"De ce dracu' nu vine nimeni la mine?Tu ești al doilea astăzi!" I-am răspuns:"Poate că te uiți urât la oameni???"Și ea:"Ieși ,că iar intru-n depresie"! Am fugit....Păcat...Era frumoasă.Am plătit 100.Trageți concluzii .Vă pup.

Super recenzie. Îmi amintesc cum era cand nimeream ceva asemănător. Parca simți adrenalina de la gândaci, pat naspa etc 😁. Pe viitor poate o vizitez si eu 😂😂😂

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 1 oră, Tandem3 a spus:

Citește aici.

"Garsoniera infecta, fata spune ca seara misiuna gandacii prin ea" 

Eu cred că  dacă i spunea că are și șobolani,   omul  tot nu pleca 😂🤣 

PS- pe tomberon , măcar acolo ești în natură 😖

Am fost pe la 12 ziua, gandacii zicea ca ies seara :))))))

Serios acum, a fost un challenge. O experienta cu aia te face sa iti apreciezi prietena/nevasta :)

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 3 ore, Tandem3 a spus:

Cum se scoala pula frate??? Adrenalina! 🤣

• Haha 2
  • Oras:Puntea Lupului
  • Oras:Puntea Lupului
Postat
Acum 4 minute, laury a spus:

Cum se scoala pula frate??? Adrenalina! 🤣

👏👏👏👏👏👏

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salut @nelostre.Pentru gusturile mele,chipul fetei a contat enorm.Chiar mi s-a părut frumoasă.Tu de ce ai rămas?Scuză-mi curiozitatea.....

• Like 2
Postat

acum m-ati intrigat foarte tare.  i-am tot dat mesaje pe whatsapp, am si sunat-o odata dar nimik.......

Postat
Acum 8 ore, matriusk a spus:

Salut @nelostre.Pentru gusturile mele,chipul fetei a contat enorm.Chiar mi s-a părut frumoasă.Tu de ce ai rămas?Scuză-mi curiozitatea.....

Sa stii ca daca n-ai fi scris tu, nici nu ma gandeam sa ma duc (nu ca as fi stiut ca exista). Din ce am citit in postarea ta, era machiata cand ai fost. Eu am prins-o fara machiaj si na, asta a fost impresia. :) 

Oricum restul ambiantei... brrr.

Postat

Scuze, ca n-am raspuns la intrebare: am ramas ca toata experintta a venit asa, pas cu pas: prima data zona, cumpar prezervative (bttw, niciun Mega sau ceva pe acolo, era un non-stop din anii '90 de unde m-am invartit sa cumpar) ocolesc ghetoul si ajung la scara, coboara cumatra (sa ne intelegem nu-i hidoasa dar nu ca ai intoarce capul dupa ea, daca se impiedica o injuri ca blocheaza trotuarul) fix cand femeia de serviciu imi facea semn sa intru ca-mi deschide ea. Urc, ajung la palier (dracu mai stie etajul) si vad holul ala insalubru cu 1000 de usi si 1000 de mirosuri. Zic, ce plm poate sa fie ca a iesit altul (tu) viu de acolo. 

Intru in grota, vad in stanga o canapea cu o patura neagra pe ea. Ma izbeste mirosul, ma gandesc ca trebuie sa fie ceva de unul de pe forum (tu) a stat. Ma dezbrac, imi agat hainele de usa de termopan de la baie (de coltul de sus ca ma gandesc ca e mai sigur). Raman in sosete (dupa ce comentez cu ea halul in care arata mizeria aia de-i spune garsoniera si imi spune de gandacii nocturni), o pun sa se dezbrace, direct prezervativ si in rest am descris: muie (degeaba - tot laba o ridica), o pun capra sa nu-i vad fata aia acrita, jos prezervativ, o pun in genunchi si laba sa imi dau drumul pe fata ei. Vad ca a sarit pe spatarul canapelei, iau un servetel umed (d-asta avea pe masa) si sterg cat de cat patura de pe canapea.

Deci tehnic nu-i nicio realizare ca am dat acolo, m-a costat 100 de RON sa fac o laba in cel mai mizerabil loc din Bucuresti.

Dracu sa ne ia! 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 8
  • Confuz 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Vizitator hap-sanu
Reputație: 0
Postat

E pentru prima oara cand intru pe un topic pe nimfomane si raman pentru comentarii 😂

Postat
Acum 15 ore, nelostre a spus:

Scuze, ca n-am raspuns la intrebare: am ramas ca toata experintta a venit asa, pas cu pas: prima data zona, cumpar prezervative (bttw, niciun Mega sau ceva pe acolo, era un non-stop din anii '90 de unde m-am invartit sa cumpar) ocolesc ghetoul si ajung la scara, coboara cumatra (sa ne intelegem nu-i hidoasa dar nu ca ai intoarce capul dupa ea, daca se impiedica o injuri ca blocheaza trotuarul) fix cand femeia de serviciu imi facea semn sa intru ca-mi deschide ea. Urc, ajung la palier (dracu mai stie etajul) si vad holul ala insalubru cu 1000 de usi si 1000 de mirosuri. Zic, ce plm poate sa fie ca a iesit altul (tu) viu de acolo. 

Intru in grota, vad in stanga o canapea cu o patura neagra pe ea. Ma izbeste mirosul, ma gandesc ca trebuie sa fie ceva de unul de pe forum (tu) a stat. Ma dezbrac, imi agat hainele de usa de termopan de la baie (de coltul de sus ca ma gandesc ca e mai sigur). Raman in sosete (dupa ce comentez cu ea halul in care arata mizeria aia de-i spune garsoniera si imi spune de gandacii nocturni), o pun sa se dezbrace, direct prezervativ si in rest am descris: muie (degeaba - tot laba o ridica), o pun capra sa nu-i vad fata aia acrita, jos prezervativ, o pun in genunchi si laba sa imi dau drumul pe fata ei. Vad ca a sarit pe spatarul canapelei, iau un servetel umed (d-asta avea pe masa) si sterg cat de cat patura de pe canapea.

Deci tehnic nu-i nicio realizare ca am dat acolo, m-a costat 100 de RON sa fac o laba in cel mai mizerabil loc din Bucuresti.

Dracu sa ne ia! 

Ai talent să faci haz de necaz.  😂🤣  

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Vă salut.Am vizitat ieri aceasta fată.Locația pe bd.1 decembrie 1918,nr.15.Este un bloc ghetou care a fost mansardat,aproape de capătul autobuzelor 101,311.Anunț luat de pe Anunțul Telefonic,rubrica masaj.O căutați cu expresia "1 decembrie".Deci: în pula mea,m-am apucat să fac iar descoperiri...Nu este sigur perioada mea cea mai prolifică...dar,povestea.Aranjament corect de ambele părți .Ajung la ușă,îmi deschide o fata vopsită blond platinat,până în 25 de ani,cam 1,70,greutate normală,dar bazin și coapse mai late.Frumoasă fată!!!Și la fel de tristă!Ochii fardați cu negru excesiv,manichiură neagră,dres negru,maieu negru.Se uita la mine precum un stăpân la Kunta Kinte.Aproape că m-am speriat,dar,era prea frumoasă. În casă dezastru.Totul aruncat pe peste tot,mâncare,chiștoace,etc.Zic "Stau o finalizare".Zice"Vorbești mult!!"O canapea varză, ruptă,ține loc de pat.Mi-a pus prezervativ pe pula flasca,a reușit să o ridice printr-un oral bunicul cu spatele la mine.La un moment dat,se oprește și strigă:"Ajuta-mă și tu,nu sta degeaba !" Eu zâmbeam în sinea mea:"Cine dracu te-a pus..."În sfârșit, a sculat-o,în timpul ăsta nu și-a dat jos decât maioul.Apoi ,hai s-o iau la pulă.Dă stresul jos ,până la genunchi și se întoarce în capră. Nu mai relatez discuțiile hilare pe segmentul ăsta.M-a mai repezit de câteva ori.Am ținut-o vreun sfert de ora,nu zicea nimic,începuse să gâfâie cu capul în spătar.Am terminat în balon.Nu s-a spălat.A ridicat dresul,s-a uitat urât la mine,cu ochii ei frumoși și m-a întrebat:"De ce dracu' nu vine nimeni la mine?Tu ești al doilea astăzi!" I-am răspuns:"Poate că te uiți urât la oameni???"Și ea:"Ieși ,că iar intru-n depresie"! Am fugit....Păcat...Era frumoasă.Am plătit 100.Trageți concluzii .Vă pup.

🤣

🤣

• Oras:romania
Postat

Am fost si eu la d-ra,doar din curiozitate de cele citite aici,sta pe 1 dec 1918 la blocurile acelea ghetouri,chiar ultimul spre p4 Faur,pe veremea mea la cartierul ala ii spunea KOSOVO,intradevar e cam sarita,are momente cind este lucida si cand nu,am futut-o cu motanul in pat,are un motan,este tatuata,are o cruce tatuata pe coapsa stanga,mai are unul pe spate,floci la pizda grupa mare,dar a mers un nr,la mine a gemut probabil ii place pula....in rest cam asta este relatarea mea

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Trist 1
Postat
1 oră în urmă, gylsongyl a spus:

Am fost si eu la d-ra,doar din curiozitate de cele citite aici,sta pe 1 dec 1918 la blocurile acelea ghetouri,chiar ultimul spre p4 Faur,pe veremea mea la cartierul ala ii spunea KOSOVO,intradevar e cam sarita,are momente cind este lucida si cand nu,am futut-o cu motanul in pat,are un motan,este tatuata,are o cruce tatuata pe coapsa stanga,mai are unul pe spate,floci la pizda grupa mare,dar a mers un nr,la mine a gemut probabil ii place pula....in rest cam asta este relatarea mea

Și cât a fost finalizarea?

Postat
Acum 12 ore, razwanu a spus:

Și cât a fost finalizarea?

!00 finalizarea,dar nu este de revenit la fata asta,e ciudata,iar la banii astia gasesti destule pe net

Postat
La 15.11.2021 la 7:55, gylsongyl a spus:

100 finalizarea,dar nu este de revenit la fata asta,e ciudata,iar la banii astia gasesti destule pe net,era sa uit si pe ea am futut-o fara prezervativ

Postat
On 10/11/2021 at 12:56 PM, Guest hap-sanu said:

E pentru prima oara cand intru pe un topic pe nimfomane si raman pentru comentarii 😂

genial ! si eu la fel 🤣🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...