giuliaglg Reputație: 3 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Petrosani Oras:Petrosani Postat Septembrie 19, 2021 Bună sunt Ana , o brunetade 25 de ani, educata ! Am 1.75cm și 68kg sânii măricei fundul măricel (ai ce pipaii ) NU SUNT SLIM ! Experienta în domeniu 3 ani! Imi place sa respect,ca eu la rândul meu sa fiu respectata Dacă dorești o fata negrăbita ,curata , sociabila, și atenta la dorințele tale (în limita bunului simt ) te aștept! 150 fin / 300 1h(2 fin și masaj) SERVICII: ORAL (IN FUNCTIE DE IG 50 EXTRA) NORMAL (DOAR PROTEJAT) 69 , MASAJ BODY SAU RELAXARE INTRE SÂNI, FINALIZARE CORPORALA DIFERITE POZITII SI MULTE ALTE MICI FANTEZII !!! PENTRU CEI INTERESAȚI DE DOMINARE 😈 Am jucarioare de diferite dimensiuni Inclus : cunnilingus, annelingus,scuipat , calcat , vocabular murdar ,uro ,facesiting, foot fetish etc ... 250 30min / 500 1h VA ROG SPECIFICATI LA PROGRAMARE "DOMI' ! Programare atât Telefonic cât si pe Whatsapp 0722928839 . Pupici dulci de la Ana😘😘😘😘😘
giuliaglg Reputație: 3 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Petrosani Oras:Petrosani Autor Postat Septembrie 20, 2021 Acum 12 minute, giuliaglg a spus: Bună sunt Giulia , o brunetade 25 de ani, educata ! Am 1.75cm și 68kg sânii măricei fundul măricel (ai ce pipaii ) NU SUNT SLIM ! Experienta în domeniu 3 ani! Imi place sa respect,ca eu la rândul meu sa fiu respectata Dacă dorești o fata negrăbita ,curata , sociabila, și atenta la dorințele tale (în limita bunului simt ) te aștept! 150 fin / 300 1h(2 fin și masaj) SERVICII: ORAL (IN FUNCTIE DE IG 50 EXTRA) NORMAL (DOAR PROTEJAT) 69 , MASAJ BODY SAU RELAXARE INTRE SÂNI, FINALIZARE CORPORALA DIFERITE POZITII SI MULTE ALTE MICI FANTEZII !!! PENTRU CEI INTERESAȚI DE DOMINARE 😈 Am jucarioare de diferite dimensiuni Inclus : cunnilingus, annelingus,scuipat , calcat , vocabular murdar ,uro ,facesiting, foot fetish etc ... 250 30min / 500 1h VA ROG SPECIFICATI LA PROGRAMARE "DOMI' ! Programare atât Telefonic cât si pe Whatsapp 0722928839 . Pupici dulci de la Ana😘😘😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum