Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 24, 2021 Bine v-am găsit dragii mei frumoși ❤️ Ma numesc Alexxa , am 24 de ani , 53 kg și 1,70 înălțime . Sunt o fata pasionala , plină de energie și jucăușa . 😇😋Îmi place sa comunic , sa cunosc oameni noi , sa trăiesc fiecare clipa la maxim și sa va aduc pe culmile plăcerilor . Foarte senzuala , cu forme apetisante și perversa in arta umorului ofer servicii de calitate domnilor manierați . Dețin locație discreta unde igiena este pe primul loc , cu un ambiant foarte plăcut și relaxant . Ma pot deplasa și la hotel/pensiune . Servicii: *OP *NP *69 *Ofer uro( extra 50) *Role play *Diferite poziții *Masaj erotic sau de relaxare *Foot fetish *Handjob *Sărutări corporale Cadou : 150 lei o finalizarea 300 lei ora Nu ma sărut pe gura și nu fac anal . 😅 Pentru mai multe detalii ma puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp. Nu fac finalizare orală , faciala sau corporală . Nu primesc cu bile 🙏 Vă aștept cu mare drag la răsfăț ❤️❤️ 1
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2021 Postat Septembrie 24, 2021 Bună! Ședere plăcută și productiva sa ai! Ca idee, pentru a evita mult off topic, ca pe aici umblă multe labe triste care ar fute și gauri de copaci, o sa te rog (și nu doar eu te rog) sa spui când vii la Sibiu. Sunt convins ca la un moment dat se va trezi un cioban sa pună întrebarea asta deja tampita.
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 25, 2021 Acum 15 ore, lancerevo a spus: Bună! Ședere plăcută și productiva sa ai! Ca idee, pentru a evita mult off topic, ca pe aici umblă multe labe triste care ar fute și gauri de copaci, o sa te rog (și nu doar eu te rog) sa spui când vii la Sibiu. Sunt convins ca la un moment dat se va trezi un cioban sa pună întrebarea asta deja tampita. Mulțumesc frumos ❤️Am fost la Sibiu , sincer nu știu când mai revin dar o sa anunț 🙏❤️
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 25, 2021 Frumoșilor , am dat start la programari așa ca va aștept cu mare drag la un răsfăț pe cinste și fără graba 🙏😋 Locatie : Avantgarden 3 pe strada Egretei 29 . Disponibila pana la ora 00:00 ❤️🍫❤️
bdbdbd Reputație: -1 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 26, 2021 Buna, Foot whorship accepti? Ceva poze cu picioarele si pedichiura ta se poate? Multumesc 1 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 2 ore, bdbdbd a spus: Buna, Foot whorship accepti? Ceva poze cu picioarele si pedichiura ta se poate? Multumesc Buna , da sigur ca accept , scrie mi in privat pentru poze si detalii 😋
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 26, 2021 Disponibila 18:30-23:00 ❤️❤️ 1 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 27, 2021 Dragii mei va anunț ca astăzi este ultima mea zi la voi in oraș 😣 Disponibila de acum pana la 23:00 🥰 Va aștept cu drag la răsfăț . Programari pe WhatsApp si la telefon ❤️❤️❤️❤️
Loverrboy Reputație: 221 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Septembrie 27, 2021 Și care este următorul oraș în care vei poposi? 1
ColdasiceMOP Reputație: 45 Postat Septembrie 27, 2021 Postat Septembrie 27, 2021 Sper sa te reintorci pe la noi; din pacate nu apuc sa te vizitez de data asta. Motivul pentru care pleci sper sa nu fie lipsa programarilor. Mult succes! 1
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 27, 2021 Acum 2 ore, Loverrboy a spus: Și care este următorul oraș în care vei poposi? La Cluj ma puteți găsi ❤️
Annays.Xxx Reputație: 26 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Septembrie 27, 2021 Acum 53 minute, ColdasiceMOP a spus: Sper sa te reintorci pe la noi; din pacate nu apuc sa te vizitez de data asta. Motivul pentru care pleci sper sa nu fie lipsa programarilor. Mult succes! Mulțumesc frumos 🥰 motivul plecarii chiar este lipsa programărilor 😣😣 O sa anunț dacă mai revin pe la Voi cu mare drag ❤️❤️🙏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum