Sari la conținut

Alina 0721601274

Vizitator gigi2931970

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Scurta recenzie la Alinuța. De ce scurta? Fiindca e greu sa repeti acelasi lucru, dar poate ajuta pe membrii mai tineri ai forumului.

Contact wa, imediat cum a postat disponibilitatea aici, raspuns imediat cu oferta de pret si in 15 minute eram la ea.

Locatie; apartament modern la Adora Park, totul super ok.

Alinuța m-a asteptat imbracata doar intr-un brau, cu țițișoarele si pizdilica pe afara🙃. M-a blocat din start, imi era si frica sa nu raceasca la fofo, aveam mai mult de lucru sa o incălzesc pana la temperatura de lucru. In rest se poate vedea in pozele ei.

Socializare lunga la un cico, nu ne-am vazut de mult timp, la duș si in camera de lucru. De remarcat ca mereu cand fac duș, ea intra si foloseste apa de gura. Intotdeauna zic sa fac si eu la fel, intotdeauna uit...batranete haine grele.

Am continuat discutia in dormitor, timp in care ii faceam putin masaj pe spate si curutz😅. S-a intors si m-am delectat cu mugureii ei, pana impungeau aerul ca betele de la cort😁.

A urmat on din partea ei, se joaca frumos cu glandul in guritza, da atentie la toata zona, umed cat trebuie, misto. Am tugat-o sa imi puna pizdilica pe fata, face sitting, unde am pregatit-o pt penetrare. A mai pus ea nitel lubrifiant si pe cai ca se filmeaza.  Dadea asa de tare in Lot ca imi era frica sa nu auda vecinii zgomotul iscat de cele 2 trupuri. Svhimbst in pe lateral, unde am descoperit ceva in interiorul ei care imi strangea juniorul atat de fain incat am predat armele mult prea repede. Am rsmas in ea momrnte bune. Pe tot timpul actiunii s-a implicat, ma mangaia pe corp, la un moment dat imi facea in cap (ala de sus🤣). Bine, si la ala de jos ma freca, dar in alt fel😇.

Viteza legala 250/h.

Voi reveni la ea ca la o prirtena veche, cu care facem sex bun dupa ce ne mai descarcam supararile cotidiene.

Link spre comentariu
  • Oras:Unde mă simt apreciată🤫
  • Oras:Unde mă simt apreciată🤫
Acum 19 ore, unsuflet a spus:

Scurta recenzie la Alinuța. De ce scurta? Fiindca e greu sa repeti acelasi lucru, dar poate ajuta pe membrii mai tineri ai forumului.

Contact wa, imediat cum a postat disponibilitatea aici, raspuns imediat cu oferta de pret si in 15 minute eram la ea.

Locatie; apartament modern la Adora Park, totul super ok.

Alinuța m-a asteptat imbracata doar intr-un brau, cu țițișoarele si pizdilica pe afara🙃. M-a blocat din start, imi era si frica sa nu raceasca la fofo, aveam mai mult de lucru sa o incălzesc pana la temperatura de lucru. In rest se poate vedea in pozele ei.

Socializare lunga la un cico, nu ne-am vazut de mult timp, la duș si in camera de lucru. De remarcat ca mereu cand fac duș, ea intra si foloseste apa de gura. Intotdeauna zic sa fac si eu la fel, intotdeauna uit...batranete haine grele.

Am continuat discutia in dormitor, timp in care ii faceam putin masaj pe spate si curutz😅. S-a intors si m-am delectat cu mugureii ei, pana impungeau aerul ca betele de la cort😁.

A urmat on din partea ei, se joaca frumos cu glandul in guritza, da atentie la toata zona, umed cat trebuie, misto. Am tugat-o sa imi puna pizdilica pe fata, face sitting, unde am pregatit-o pt penetrare. A mai pus ea nitel lubrifiant si pe cai ca se filmeaza.  Dadea asa de tare in Lot ca imi era frica sa nu auda vecinii zgomotul iscat de cele 2 trupuri. Svhimbst in pe lateral, unde am descoperit ceva in interiorul ei care imi strangea juniorul atat de fain incat am predat armele mult prea repede. Am rsmas in ea momrnte bune. Pe tot timpul actiunii s-a implicat, ma mangaia pe corp, la un moment dat imi facea in cap (ala de sus🤣). Bine, si la ala de jos ma freca, dar in alt fel😇.

Viteza legala 250/h.

Voi reveni la ea ca la o prirtena veche, cu care facem sex bun dupa ce ne mai descarcam supararile cotidiene.

Te pup🖤

Link spre comentariu
  • Oras:Ar Bh
  • Oras:Ar Bh

O recenzie, încă una,iarăși,din nouă,nu știu al câtelea. Dar sunt mai puține decât vizite. 😂

Programare cu două zile înainte,respectate de ambele părți, ca-n totdeauna,nu mi sa întâmplat să nu fie respectată programarea. 

Am ajuns mai repede,ca de obicei. Ma primit cu 10 min mai repede, și am stat tot cu 10.min mai mult... merci!

Urc,deja știu locul,Nr interfon, ușa, parcă mă duc acasă.  Ma așteptat în spatele ușii, îmbrăcată în costumul Evei,îi stă foarte bine 😂. Ne-am pupăcit. Dar când mi-a văzut cu plasa in mână,prima întrebare,ce mi-ai adus, și acel zâmbet când i-am înmânat cadoul de Crăciun,a meritat totul😘. Da când zâmbește cu adevărat de la sine,este de nedescris de frumoasă pentru mine.

Am trecut la taclale,un pahar de apă,cola, m-am servit din fiecare,cate un pic. 

Am lăsat cadoul pe masă,din propria inițiativă. La duș, și în cameră. De data asta nu scriu detalii ce sa întâmplat,dar pot să vă spun că m-am simțit foarte bine,in compania ei, și a Tanti Mitzei 😂.

Am mai stat de vorbă, și am luat rămas bun. 

Aspect: frumoasă, superbă...etc...eu așa o văd,și așa am văzut de la început. Mă bucur că nu m-am înșelat. De atunci e tot mai frumoasă!!!😘

Pentru mine este de nota 10*!!!

Mulțumesc mult pentru aceste întâlniri,in care m-am simțit foarte bine cu tine.

Îți doresc sărbători fericite, și să ne întâlnim cu bine...😘🦊🌹

Vulpița mea tânăr și frumoasă.

🤗🌲 🦊🌲🦊🌲🦊🤗

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator Baiatulmagic

Foarte frumoasa aceasta fata! ma bucur ca am descoperit-o !

La 46 pagini ce sa mai zic si eu nou venit ? pot spune si eu ca e frumoasa,  iubibila,  incantatoare este tot ce trebuie pt o experienta reusita!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 14 ore, Alinaaa2000 a spus:

‼️ INDISPONIBILĂ ‼️

V am pupat.🥰

Alina draga sper sa te intorci la noi ....Cu o zi daca ai fi stat mai mult as fi fost fericit langa tine dar nah asta e ....Data viitoare...Te pup si iti doresc sarbatori fericite ...!

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 6 ore, maxuser a spus:

Sarbatori fericite Alinush! Sarbatori fericite la toata comunitatea! Am revenit pe forum!

Sarbatori fericite tie si sotiei! Ea nu a revenit?😅😅😅

Link spre comentariu
Vizitator Anthonio
Acum 7 ore, maxuser a spus:

Sarbatori fericite Alinush! Sarbatori fericite la toata comunitatea! Am revenit pe forum!

Bine ai revenit! 

Anul care  vine 

Să aducă numai bine 

Fericire, sănătate 

Bani multi și prosperitate🥂

Acum 56 minute, unsuflet a spus:

Sarbatori fericite tie si sotiei! Ea nu a revenit?😅😅😅

Ai grijă să nu apară  doamna Unsuflet 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD

La multi ani la toti ! Sanatate si prosperitate la toti! Mersi de poezii. Am facut din nou contul pt ca m-am simtit naspa fara comunitate! Acuma trebuie sa o iau de la 0 daca m-a mancat sa imi sterg contul! 

Alinush cand revi la Arad? Gandul ne este la tine si dragalasenile tale dulci! Te asteptam!

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator Anthonio
Acum 23 ore, maxuser a spus:

La multi ani la toti ! Sanatate si prosperitate la toti! Mersi de poezii. Am facut din nou contul pt ca m-am simtit naspa fara comunitate! Acuma trebuie sa o iau de la 0 daca m-a mancat sa imi sterg contul! 

Alinush cand revi la Arad? Gandul ne este la tine si dragalasenile tale dulci! Te asteptam!

Acum 1 oră, Maxuserita a spus:

Of curse I am here, boys 🤗 

Să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți 😇

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...