.69SEX Reputație: 49 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Postat Septembrie 29, 2021 Hei buna eu sunt Carla , am 24 de ani , sunt bruneta cu forme , sani medi, fund obraznic ! cred ca descrierea nu va spune atat de mult despre mine cat va spune pozele ! asadar in cazul in care tie ti-au placut pozele nu ezita sa ma contactezi. SERVICI și TARIFE 100 finalizarea 200 hr 250 hr fără limite de finalizare serviciile sex oral ne sau pro finalizare orală deep fk poziții diferite sex normal PROTEJAT se accepta diferite fantezii iar in pauzele dintre numere vei fi răsfățat cu un masaj LOCATIA MEA SE AFLA IN SECTOR 3 MAI EXACT TITAN
vijai3517 Reputație: -29 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 29, 2021 Fosta Carla care lucra cu 60 lei finalizarea O baragladina grasa și nasoala FRAȚILOR, MERGETI PE RISCUL VOSTRU, ARE PIZDA SPARTA SPARTĂ SPARTĂ PE BANII VOSTRI FACETI CE VRETI, DAR VA ROG, DACA AJUNGETI CONFIRMATI SPUSELE MELE CA SA NU MAI IA TEAPA SI ALTI CONFRATI 1
robertrb Reputație: 8 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2021 Fara limite de finalizare inseamna maxim 3 , am trait pe pielea mea 😂🤦🏻♂️
.69SEX Reputație: 49 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Autor Postat Septembrie 30, 2021 Acum 13 ore, robertrb a spus: Fara limite de finalizare inseamna maxim 3 , am trait pe pielea mea 😂🤦🏻♂️ Da important e sa poți 😂😂😂 1
.69SEX Reputație: 49 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Autor Postat Septembrie 30, 2021 Bun va rog frumos pe viitor sa nu mai veniți cu aberații și minciuni despre mine. O sa fiți banati exact ca cel de sus. Acea persoana era obsedata și clar nu avea ce face.
net1980net Reputație: 12 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2021 Auchan, brec, si scoda se scriu altfel 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9934 Postat Octombrie 1, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Octombrie 1, 2021 Aushan = auchan??? 🙄
.69SEX Reputație: 49 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Autor Postat Octombrie 2, 2021 Ce vă mai mănâncă!? 😂
ninfomanee Reputație: 564 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 Evitați această duduie.. e dulce aici pe forum și când ajungi la ea, stai nu da tare, stai ca nu fac finalizare pe corp. Se mai și autoproclama regina sexului oral și ea îl suge numai de cap. karla, anunta-ma tu când consideri ca te-ai făcut serioasă și eu promit să trec iar pe la tine ca să-ți fac o noua recenzie. Până atunci spor la treabă la răsărit acolo. 1
.69SEX Reputație: 49 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Autor Postat Octombrie 2, 2021 Acum 1 oră, ninfomanee a spus: Evitați această duduie.. e dulce aici pe forum și când ajungi la ea, stai nu da tare, stai ca nu fac finalizare pe corp. Se mai și autoproclama regina sexului oral și ea îl suge numai de cap. karla, anunta-ma tu când consideri ca te-ai făcut serioasă și eu promit să trec iar pe la tine ca să-ți fac o noua recenzie. Până atunci spor la treabă la răsărit acolo. Pai cand vei învață să fi ok cred eu c abea atunci. In prinul rand pana sa vi tu la mine recenziile fuseseră super ok. Dupa ce trecusei la mn hop au sarit toti si qu inceput cu răutățile ia spune cum facem? Sincer eu nu imi mai bat capu cu forumu asta si sti de ce? Pentru ca mam saturat de arfele unora si de discuțiile de prost gust. In fine cine vrea a sa ajungă la mn ajunge cine nu e liber mamica sa facă ce vrea. Din 10, 2 trebuie sa fie negativi nu ca doar nu pot fi pe placul tuturor
ninfomanee Reputație: 564 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 Repet, sunt dispus sa îți mai dau o șansă . Când vrei tu, pot trece iar, pentru un oral pt ca tot ești regina oralelor. Fa ți treaba cum trebuie și o sa ai lume sigur.
krefeld Reputație: 23 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2021 Esti o agramată ! Banuiesc că și nivelul (calitatea) serviciilor oferite de tine este direct proportional cu nivelul tau de cultura generala ! Mi-ar fi rusine daca as fi in locul tau sa mai ma si exprim in scris la greselile pe care le ai ! Mai bine taci ai inghiti si la propriu si la figurat ! 1
.69SEX Reputație: 49 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Autor Postat Octombrie 4, 2021 Acum 2 ore, krefeld a spus: Esti o agramată ! Banuiesc că și nivelul (calitatea) serviciilor oferite de tine este direct proportional cu nivelul tau de cultura generala ! Mi-ar fi rusine daca as fi in locul tau sa mai ma si exprim in scris la greselile pe care le ai ! Mai bine taci ai inghiti si la propriu si la figurat ! Chiar nu îți vad tie rostul aici! Cine esti tu si ce doresti? Daca sunt agramata care ar fi problema ta? Esti cumva domn' profesor si nu stiam eu? E strict problema mea cum scriu, cand si de unde ai inteles domne'? Mars in cotet inapoi
net1980net Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 La 02.10.2021 la 11:33, ninfomanee a spus: Evitați această duduie.. e dulce aici pe forum și când ajungi la ea, stai nu da tare, stai ca nu fac finalizare pe corp. Se mai și autoproclama regina sexului oral și ea îl suge numai de cap. karla, anunta-ma tu când consideri ca te-ai făcut serioasă și eu promit să trec iar pe la tine ca să-ți fac o noua recenzie. Până atunci spor la treabă la răsărit acolo. La cum arata, cu sanii aia ultra lasati...si tu stai si te rogi de ea sa...chiar nu mai sunt fete de combinat pe tinder ? Si ce sa vezi, chiar fara cu ochii pe ceas 1
.69SEX Reputație: 49 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:București sector 3 Oras:București sector 3 Autor Postat Octombrie 16, 2021 Acum 7 ore, net1980net a spus: La cum arata, cu sanii aia ultra lasati...si tu stai si te rogi de ea sa...chiar nu mai sunt fete de combinat pe tinder ? Si ce sa vezi, chiar fara cu ochii pe ceas Ai gândit sa te bagi si tu in seama pe aci! Pai fimi ar scarba de tine sa imi fie. Ba iar vorbiti in necunostinta de cauza.? Daca tie nu iti place treci in plm peste topic si gata chiar trebuie sa comentați asa cu toata rautatea voastra? Mie scarba de unii dintre voi 1
net1980net Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 Acum 8 ore, .69SEX a spus: Ai gândit sa te bagi si tu in seama pe aci! Pai fimi ar scarba de tine sa imi fie. Ba iar vorbiti in necunostinta de cauza.? Daca tie nu iti place treci in plm peste topic si gata chiar trebuie sa comentați asa cu toata rautatea voastra? Mie scarba de unii dintre voi Fimi ar scarba de tine se scrie corect fimiar Atat :))))))))))))
Postări Recomandate