Vizitator Eliza.sweet Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 Deja din aproape 1000 de lei pe 6 luni acum plătesc 2890😂😂😂😂😂😂😂
mihaicostin Reputație: 17 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 Am vazut. Si nu doar asigurarile...din pacate
pulcher Reputație: 2650 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:Palas Oras:Palas Postat Octombrie 1, 2021 3 hours ago, Eliza.sweet said: Deja din aproape 1000 de lei pe 6 luni acum plătesc 2890😂😂😂😂😂😂😂 Pentru Bentayga nu s-au scumpit. 1 1 1
Vizitator Eliza.sweet Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 Chiar acum, pulcher a spus: Pentru Bentayga nu s-au scumpit. Nu am Bentayga ca e scump 😂😂😂😂😂 am un Mercedes dar îmi vine sa îmi iau matiz
pulcher Reputație: 2650 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:Palas Oras:Palas Postat Octombrie 1, 2021 1 minute ago, Eliza.sweet said: Nu am Bentayga ca e scump 😂😂😂😂😂 am un Mercedes dar îmi vine sa îmi iau matiz E mai ieftin sa-ti iei un certificat de persoana cu dizabilitati, se reduce suma cu 50-75% in functie de asigurator, eu am redus suma de la 11000 la 3500. 1 1 1
Vizitator Eliza.sweet Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 Acum 1 minut, pulcher a spus: E mai ieftin sa-ti iei un certificat de persoana cu dizabilitati, se reduce suma cu 50-75% in functie de asigurator, eu am redus suma de la 11000 la 3500. Ce naiba.... E urat sa fac asa 😂 sunt fata sănătoasă Dacă pentru un mercedes c class 2015 plătesc atât nu vreau sa știu aia care au mașini cu motoare mult mai mari cât plătesc 😂😂😂😂
the_big_man Reputație: 1420 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Octombrie 2, 2021 Acum 19 ore, pulcher a spus: E mai ieftin sa-ti iei un certificat de persoana cu dizabilitati, se reduce suma cu 50-75% in functie de asigurator, eu am redus suma de la 11000 la 3500. Cică in Romania,niciun asigurator nu mai oferă reducerea.Am întrebat (pentru un prieten, bineînțeles) pe cei de la pint.ro. 1
pulcher Reputație: 2650 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Palas Oras:Palas Postat Octombrie 2, 2021 1 hour ago, the_big_man said: Cică in Romania,niciun asigurator nu mai oferă reducerea.Am întrebat (pentru un prieten, bineînțeles) pe cei de la pint.ro. pana la covid, adica inainte de ianuarie 2020, aveam resedinta in Ucraina si imi faceam actele pe masini acolo, impozitul si asigurarea erau cam 2500 grivne - 80 de euro, a picat afacerea pentru ca la intrare si iesire trebuia sa stau in carantina, ciolovecului care m-a luat in spatiu i-am dat 50 de euro 2 1
the_big_man Reputație: 1420 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Octombrie 2, 2021 Acum 11 minute, pulcher a spus: pana la covid, adica inainte de ianuarie 2020, aveam resedinta in Ucraina si imi faceam actele pe masini acolo, impozitul si asigurarea erau cam 2500 grivne - 80 de euro, a picat afacerea pentru ca la intrare si iesire trebuia sa stau in carantina, ciolovecului care m-a luat in spatiu i-am dat 50 de euro S-a terminat, deocamdată,și cu asta. Mie,la mașină din 2015,motor de 1.4 tsi ,mi-au pus preț cât pentru herghelia de cai,150,cât am sub capota. La Omniasig,ciudat,as da pt 6 luni 1000 lei,pt 9 luni 1060 lei. Pt o lună,la City, dădeam 64 lei,acum e 250.
wurdulak Reputație: 4468 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2021 Eliza, te-ai mutat sau a crescut infractionalitatea in zona ta? A survenit vreo alta schimbare care ar afecta asigurarea?
Vizitator Eliza.sweet Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 Acum 14 minute, wurdulak a spus: Eliza, te-ai mutat sau a crescut infractionalitatea in zona ta? A survenit vreo alta schimbare care ar afecta asigurarea? Nu, dar mi se pare absurd cresterea asta...
the_big_man Reputație: 1420 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Octombrie 2, 2021 Acum 17 minute, Eliza.sweet a spus: Nu, dar mi se pare absurd cresterea asta... Nu-i,draga,nimic absurd aici.Sunt doar afaceri,au sesizat oportunitatea,ne-au dat și ăștia in cap,cu complicitatea statului, bineînțeles. Problema este că ne-am obișnuit cu mocaciunea de la City.Sa fim cinstiți,ne făceam asigurare la ei doar că ne obliga legea,să avem RCA.Preturile celorlalți erau mult mai mari,eu îmi amintesc foarte bine că mă holbam la ce preturi aveau cei de la Allianz,Omniasig,samd fata de City. Asta e,nu mai dam o lună bani la fete,ducem la asigurare ,măcar un an nu mai avem treabă. Problema sunt gazele și curentul,acolo tre sa ducem banii in fiecare lună 1
eturit Reputație: 3372 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 2, 2021 Așteptăm să apară și primul client care o să ne spună: "Vedeți, bă? Uite d-aia cresc fetele prețurile, ca să aibă iubi cu ce să plătească asigurarea. Treziți-vă, nu mai fiți fraieri!" P.S.: nu vine nicio criză, da' 150 e noul 100... 2 1
Vizitator Eliza.sweet Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2021 Postat Octombrie 4, 2021 La 02.10.2021 la 11:54, the_big_man a spus: Nu-i,draga,nimic absurd aici.Sunt doar afaceri,au sesizat oportunitatea,ne-au dat și ăștia in cap,cu complicitatea statului, bineînțeles. Problema este că ne-am obișnuit cu mocaciunea de la City.Sa fim cinstiți,ne făceam asigurare la ei doar că ne obliga legea,să avem RCA.Preturile celorlalți erau mult mai mari,eu îmi amintesc foarte bine că mă holbam la ce preturi aveau cei de la Allianz,Omniasig,samd fata de City. Asta e,nu mai dam o lună bani la fete,ducem la asigurare ,măcar un an nu mai avem treabă. Problema sunt gazele și curentul,acolo tre sa ducem banii in fiecare lună Aici ai dreptate....
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 4, 2021 Am Dacia 1310 modificata si circul fara asigurare, daca ma strofoc un pic si fara ITP. Pot sa o dau ca vehicul experimental si circul si fara impozit :)) . Sugeti ciorapii, bulangiilor din gruparea stat roman! 😛 1 1
gallo Reputație: -1313 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Octombrie 5, 2021 La 02.10.2021 la 10:47, pulcher a spus: pana la covid, adica inainte de ianuarie 2020, aveam resedinta in Ucraina si imi faceam actele pe masini acolo, impozitul si asigurarea erau cam 2500 grivne - 80 de euro, a picat afacerea pentru ca la intrare si iesire trebuia sa stau in carantina, ciolovecului care m-a luat in spatiu i-am dat 50 de euro Ai facit cariera pe acolo pestalaule,ai spus ca nu esti proxenet!? 2 4
gallo Reputație: -1313 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Octombrie 7, 2021 La 02.10.2021 la 10:47, pulcher a spus: pana la covid, adica inainte de ianuarie 2020, aveam resedinta in Ucraina si imi faceam actele pe masini acolo, impozitul si asigurarea erau cam 2500 grivne - 80 de euro, a picat afacerea pentru ca la intrare si iesire trebuia sa stau in carantina, ciolovecului care m-a luat in spatiu i-am dat 50 de euro Pestane, te-ai dat singur de gol infractorule! Sugi pula ivan cel rujat! 1 4
gallo Reputație: -1313 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Octombrie 10, 2021 La 02.10.2021 la 10:47, pulcher a spus: pana la covid, adica inainte de ianuarie 2020, aveam resedinta in Ucraina si imi faceam actele pe masini acolo, impozitul si asigurarea erau cam 2500 grivne - 80 de euro, a picat afacerea pentru ca la intrare si iesire trebuia sa stau in carantina, ciolovecului care m-a luat in spatiu i-am dat 50 de euro Adica esti un jegos de samsar? Tocmai ai spus-o fraiere, esti un infractor marunt, faci trafic, incalci legea muista mica!🤣 Om nu te poti numi, esti insa un infractor marunt, traficant de frontiera si PESTE grupa mare! Te asigur de toata consideratiaea, ai reusit sa-mi atragi atentia, te asigur ca de acum incolo o sa o ai TRAFICANTULE! 1 5
tevezis Reputație: 1053 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 17, 2021 mi-ai luat bicicleta și trotineta sa evit traficul 😂😂😂
kapene Reputație: 244 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Octombrie 17, 2021 Daca avem soferi prosti facuti pe banda rulanta platim . 1
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2021 "după un an și șapte luni de pandemie de coronavirus, „în fiecare săptămână dispare o comună din România, din cauza deceselor cauzate de" covid etc. https://evz.ro/dezvaluiri-apocaliptice-ce-ascunde-guvernul-romaniei-despre-pandemie-un-medic-de-top-a-spus-o.html Ar trebui să nu mai avem nevoie de RCA că după mintea ăstora vom rămâne atât de puțini în România până în primăvară încât nu ne vom mai întâlni decât dacă ne dăm întâlnire și o și respectăm! Mă așteptam să ies dimineață și să fiu singur în Prahova, să caut prin case, prinn magazine goale, să explorez ruinele unei civilizații cu care nu am nici o legătură. Când colo, nu am loc să merg pe stradă, zici că a ieșit tot poporuk Indiei la soare pe trotuarele din Ploiasca. 🤔 1
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 18, 2021 La 01.10.2021 la 13:45, Eliza.sweet a spus: Ce naiba.... E urat sa fac asa 😂 sunt fata sănătoasă Dacă pentru un mercedes c class 2015 plătesc atât nu vreau sa știu aia care au mașini cu motoare mult mai mari cât plătesc 😂😂😂😂 Usor usor lumea va trece la masini mici de oras, fara fitze, economice si ieftin de intretinut. Se stia inca de acum 4-5 ani ca se va ajunge aici dar lumea nu credea. Stai sa vezi ce va urma….inca. 1
Vizitator Eliza.sweet Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Postat Octombrie 18, 2021 Acum 28 minute, laury a spus: Usor usor lumea va trece la masini mici de oras, fara fitze, economice si ieftin de intretinut. Se stia inca de acum 4-5 ani ca se va ajunge aici dar lumea nu credea. Stai sa vezi ce va urma….inca. Asa este,
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2021 Acum 49 minute, laury a spus: Usor usor lumea va trece la masini mici de oras, fara fitze, economice si ieftin de intretinut. Se stia inca de acum 4-5 ani ca se va ajunge aici dar lumea nu credea. Stai sa vezi ce va urma….inca. Ca de exemplu trotineta cu propulsie musculară. Să vezi fese la vară 😋!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum