Sari la conținut

noua clona a lui lisandru

Postări Recomandate

• Oras:Provence

Iacata niste obsedati! Fratica, aveti rupeul sa va uitati in oglinda si sa fiti impacati cu labagii pe care ii vedeti! Daca da, atunci sunteti buni de dus la ospiciu obsedatilor! Haidi pa, nu imi pierd timpull cu idioti handicapati!

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Chiar acum, krakenwagen a spus:

Care e povestea acestui Lisandru? 

Eu n-o știu pe toată, nu descoperisem forumul pe când își spunea lisandru, eu îl "cunosc" sub pseudonimul "payment". Un individ care foarte rar a legat mai mult de câteva propoziții și care te trezeai că te înjură dîn senin, habar n-am de ce, fiindcă eu cel puțin, nu am avut nimic de împărțit cu el, nu vorbisem deloc pe forum și nici măcar nu știam că există. Pare să aibă un fel de adorație pt Picon. 

E negru în cerul gurii ca măgaru în vîrful pulii, genul de prost foarte agresiv verbal. E și el un fel de vietate care-și duce existența mizeră printre picioarele noastre.  Cam asta pot să ți spun eu despre el. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adolf hitler
Reputație: 0
18 hours ago, pulcher said:

rog colegii sa posteze aici noua clona a sifiliticului aurolac

@gallo si mai are cateva de ceva vreme. Nu stiu ce avocat este nebunul, dar nu poti invoca propia culpa in actiunile pe care le face zi de zi. O fi avocat ca muculis cuculis, avocatul cu sobolani, care este toata ziua in studiourile rtv si recent a pierdut procesul la Timisoara, el si asociatii lui de esuati!!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, adolf hitler a spus:

@gallo si mai are cateva de ceva vreme. Nu stiu ce avocat este nebunul, dar nu poti invoca propia culpa in actiunile pe care le face zi de zi. O fi avocat ca muculis cuculis, avocatul cu sobolani, care este toata ziua in studiourile rtv si recent a pierdut procesul la Timisoara, el si asociatii lui de esuati!!

Esti un om bolnav, nu stiu cu cine ma confunzi, cert este ca este suficient sa se uite cineva la profilul tau pentru a-si da seama ca est un psihopat.dealtfel se pare ca psihopat obsedat este si initiatorul acestui topic. Sincer imi este mila de voi!

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
Acum 2 ore, adolf hitler a spus:

Cand sugi pula o faci cu pasiune extremistule! Cica asolf te-a futut in cur mizerie, de ce nu recunosti ca esti bulangiu!?

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
La 02.10.2021 la 12:13, adolf hitler a spus:

Imi esteila de tine bulangiul Sugi pulq grupa mare, spala-ydrmpldoven impitit, spala-te moldovean jegos!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
La 01.10.2021 la 18:48, cincistele a spus:

Eu n-o știu pe toată, nu descoperisem forumul pe când își spunea lisandru, eu îl "cunosc" sub pseudonimul "payment". Un individ care foarte rar a legat mai mult de câteva propoziții și care te trezeai că te înjură dîn senin, habar n-am de ce, fiindcă eu cel puțin, nu am avut nimic de împărțit cu el, nu vorbisem deloc pe forum și nici măcar nu știam că există. Pare să aibă un fel de adorație pt Picon. 

E negru în cerul gurii ca măgaru în vîrful pulii, genul de prost foarte agresiv verbal. E și el un fel de vietate care-și duce existența mizeră printre picioarele noastre.  Cam asta pot să ți spun eu despre el. 

Si cand sugi pula cum faci bulangiule?  Daca nu ma insel esti la bulqngii in parcul operei,

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Acum 23 minute, pulcher a spus:

alexandru69, payment, sculament, blenoragie, sifilis, gallo, acelasi excrement sifilitic din haznale, consumator cronic de aurolac si culegator de chistoace din rigole, hartuitor de curve si ingurgitator de fecale

Cand nu sugi pula, esti un bulangiu pensionar, cu puta mica!🤣

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Acum 32 minute, pulcher a spus:

alexandru69, payment, sculament, blenoragie, sifilis, gallo, acelasi excrement sifilitic din haznale, consumator cronic de aurolac si culegator de chistoace din rigole, hartuitor de curve si ingurgitator de fecale

Ma-ta stia ca a fatat un bulangiu ca tine??

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures

"Sifilitic aurolac"? Aceasta descriere i se potriveste doar prostului satului , @CharonIV. Apropo! Care esti bai nigerianul superdotat care i-ai largit prostului gatul? Inainte , la deep , simteam o placere deosebita cand imi frecam pula de amigdalele lui. Acum... de abia ating cate una pe rand , asa i-ai largit gatul... 

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...