Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

La multi ani!

La mulți ani!o primavară frumoasă.

La Multi Ani!

La multi ani de 8 martie !

Multumesc mult!

O primavara frumoasa si pt ca maine este 9 martie, eu stiu ca barbatii au transformat-o in "ziua" lor... va spun sa petreceti bine baieti, sa va bucurati din plin de ziua de maine. Pupici

post-10813-0-88436100-1520539929_thumb.jpgpost-10813-0-52651200-1520540037_thumb.jpg

• Like 15
Link spre comentariu

Ne faceți mai rău punând poze și sa nu fiți activa

Ok, nu mai postez. Mi s-a parut debun simt sa le rasund celor care mi-au scris...si sa mai postez cate o poza. Ai dreptate...:))))

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București

Eliza cand te intorci?

Eheeee! Așa am o spaimă că nu se va întoarce prea curând..!!!

Păi,cine a cunoscut-o și a/au pus mâna pe ea prost/proști ar fi să o mai lase să plece?

Doar să i se facă dor tare de mine și să forțeze o eliberare!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

a revenit the qeen milf?

Ce este "qeen"?

Nu am revenit . Chiar ma simt aiurea. Anunt cand revin.

Altfel, vreau sa va urez si eu o primavara frumoasa si o saptamana "Luminata " plina de liniste sufleteasca.

• Like 2
Link spre comentariu

Cam nostalgica muzicaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

.

Pun aici o poza ...ca nu va puteam ura sa aveti o "Saptamana Mare" linistita si sa apar si eu in fundul gol🤣🤣🤣. post-10813-0-85361600-1522619621_thumb.jpg

• Like 16
Link spre comentariu
  • Telefon: 00000
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 00000
  • Oras:Constanta

Ce este "qeen"?

Nu am revenit . Chiar ma simt aiurea. Anunt cand revin.

Altfel, vreau sa va urez si eu o primavara frumoasa si o saptamana "Luminata " plina de liniste sufleteasca.

probabil a vrut sa scrie queen
Link spre comentariu

Ce femeie!!!

Eliza nu este femeie!

Eliza este ingemănarea dintre un înger și un demon deghizată sub un chip de femeie!

Până să realizezi deghizarea ești deja "vaccinat" cu drogul dependenței!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...