Sari la conținut

Catalina - 0799597477

Babalin67

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
1 hour ago, alien15 said:

Bag de seama ca sunteti trecuti de o anumita varsta  de promovati babaciuni.

Eu am in jur de 30 de ani si i-am lasat o recenzie pozitiva.

Acum ca ai adus in vorba oral pot sa ti spun ca mai mult o lingea  decat sa o bage in gura... Asta a fost experienta cu ea.  Fapte concrete.

Daca e adevarata chestia asta, ceea ce n-am de unde sa stiu, dar am dubii, poate a avut o problema cu tine. Experienta mea si ce stiu si de la prieteni e ca o inghite pe toata.

E plin Buzaul de  fete de nota 10+ care arata bine sau foarte bine in fata carora doamna din topic nu are nici o sansa

In cazul asta, nu stiu unde se ascund toate. Majoritatea fetelor mai frumoase la care am fost eu ori aveau servicii slabe, ori aveau o atitudine grabita (chiar si la ora) si de rahat, ori nici macar nu se spalau intre clienti si tot felul de alte probleme. Sunt putine la care m-as intorace.

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Acum 8 ore, alien15 a spus:

Hai sa fac referire la cele spuse mai sus.Peste nu am cum sa fiu pentru ca daca eram imi promovam gagica si nu imi dadeam cu parerea despre o doamna mediocra care nu reprezinta pericol deloc pentru ca din cate vad eu e cam uzata. Are intradevar in jur de 40 pentru ca se vad clar riduri adanci intre sprancene si cand da sa si arate dantura facuta la dentist pe sume mici bineinteles(ca nu si permite altfel) face niste riduri adanci in jurul ochilor si obrajii i se pliaza jenant. Asa era cand am fost eu la ea. Acum nu stiu daca a dat fuga la  doctori sa o repare...posibil. Eu cand o bag  tin mana pe cur ca e destul de tare sa intre singura.

Acum ca ai adus in vorba oral pot sa ti spun ca mai mult o lingea  decat sa o bage in gura... Asta a fost experienta cu ea.  Fapte concrete. Si chiar am fost la destule aici pe Buzau despre care am si scris. 

Concurenta???🤣🤣🤣🤣

Bag de seama ca sunteti trecuti de o anumita varsta  de promovati babaciuni.

E plin Buzaul de  fete de nota 10+ care arata bine sau foarte bine in fata carora doamna din topic nu are nici o sansa

Eu cred ca ai ceva personal cu ea tu si @rebreanu111.

In primul rand nu are 40 de ani are in jur de 30 de ani.

In al doilea rand oralul la ea chiar este exceptional este deep cum in Buzau chiar nu am mai gasit.

Nu va convine de ea cum arata sau serviciile pe care le ofera,nu mai mergeti la ea si gata nu mai incercati sa o denigrati ca incercati degeaba,cine a vizitat-o si stie ce ofera va merge la ea in continuare oricat ati incerca voi sa ii faceti antireclama... 

Link spre comentariu
  • Oras:buzau

Nu vreau sa te jicnesc alienatule dar scrii tâmpeniile astea pentru că te-a dat afară și nu te-a primit la ea.Catalina are toți clienții ei trecuți în memoria telefonului și nu mai primește alții,crede mă că o cunosc pe Catalina cel mai bine.tu nu ai fost niciodată la ea și că încheiere nu-i mai dați atenție acestui nimic.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, emysex a spus:

Nu vreau sa te jicnesc alienatule dar scrii tâmpeniile astea pentru că te-a dat afară și nu te-a primit la ea.Catalina are toți clienții ei trecuți în memoria telefonului și nu mai primește alții,crede mă că o cunosc pe Catalina cel mai bine.tu nu ai fost niciodată la ea și că încheiere nu-i mai dați atenție acestui nimic.

Și domnul Rebreanu are și el o fetiță în același bloc cu Cătălina și de aceea faci atâta tam-tam pentru că nu se duce nici dracu la urata lui eu știu sigur treaba asta

• Minus 1
Link spre comentariu

Auzi Mada,hai să-i lăsăm în pace pentru că dacă-i băgăm în seamă prea mult nu mai scăpăm de proști,și oricum Catalina nu mai citește de mult recenziile de pe forum și bine face.Lasa-i cu frustrările lor și noi spor la ciocane să avem.

• Minus 1
Link spre comentariu
La 24.04.2023 la 13:12, emysex a spus:

Auzi Mada,hai să-i lăsăm în pace pentru că dacă-i băgăm în seamă prea mult nu mai scăpăm de proști,și oricum Catalina nu mai citește de mult recenziile de pe forum și bine face.Lasa-i cu frustrările lor și noi spor la ciocane să avem.

Uitați-vă mai bine unul la altul, și o să vă dați seama cât sunteți de prosti !!!! 

Link spre comentariu

Revizitat azi pe dulceata de Catalina.programare prin mesaj respectata de ambele parti.am gasit aceeasi fata cu bun simt si joviala,cu aceeasi atitudine pro client,si avea si toti dintii in gura😁😊.actiunea a fost la superlativ,Catalina fiind o profesionista in materie de sex.oral neprotejat,SUPER,normal doua pozitii ambele cu implicare maxima din partea ei.acelasi cur misto si aceeasi pasarica futabila.mentionez faptul ca nu s a uitat la ceas si nu i a sunat telefonul deloc.din partea mea are 10 la toate capitolele.Catalina,data viitoare continui,stii tu la ce ma refer.te pup.

Link spre comentariu

Salut,dupa o perioada am revenit prin Buzău si vazand ca nu mai avem nimic de calitate pe aici am încercat sa o contactez. Dupa parerea mea fiind una dintre cele mai bune fete pe care le a avut Buzăul și știind ca e foarte încărcată cu programări nu am crezut ca imi va răspunde,dar si a făcut liber in program pentru o finalizare. Ce pot să zic decât că e din ce in ce mai bună cu fiecare vizită.  Nota 10+. Păcat că s au promovat toate panaramele si s au denigrat toate femeile de calitate. Și asa stăm prost cu femeile. Vin toate nespălatele aici si cand e una buna se arunca cu noroi in ea. Recomand Cătălina pentru oricine ajunge prin Buzău. 

Link spre comentariu
Acum 35 minute, bigboyxx a spus:

Salut,dupa o perioada am revenit prin Buzău si vazand ca nu mai avem nimic de calitate pe aici am încercat sa o contactez. Dupa parerea mea fiind una dintre cele mai bune fete pe care le a avut Buzăul și știind ca e foarte încărcată cu programări nu am crezut ca imi va răspunde,dar si a făcut liber in program pentru o finalizare. Ce pot să zic decât că e din ce in ce mai bună cu fiecare vizită.  Nota 10+. Păcat că s au promovat toate panaramele si s au denigrat toate femeile de calitate. Și asa stăm prost cu femeile. Vin toate nespălatele aici si cand e una buna se arunca cu noroi in ea. Recomand Cătălina pentru oricine ajunge prin Buzău. 

O injur pe mata muritiar familia 

Link spre comentariu

Am vizitat și eu pe cea despre care se vorbește pe aici

Servicii banale,nimic spectaculos, ca aspect cam lasă de dorit.

Oral 6 destul de banal

Normal  5 cam larga

Aspect 6 ,fata comuna, nimic special,din contra ....

Pentru o descărcare rapida ar merge... mai mult nu recomand.

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: fane.fane36
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: fane.fane36
  • Oras:bucuresti
Acum 1 oră, gicaviteazu a spus:

Oral 6 destul de banal

Normal  5 cam larga

👎👎👎👎👎👎👎…nu știu ce aveți cu fata asta dar după părerea mea ar cam trebui sa încetați și sa o lăsați sa își facă treaba..nu îți place nu te mai duci și gata!va doresc noroc sa găsiți ceea ce va place!! Stima!!

Link spre comentariu
Acum 5 ore, gicaviteazu a spus:

Oral 6 destul de banal

Normal  5 cam larga

Are toti dintii in gura?fii sincer...

• Minus 1
Link spre comentariu

La 01.05.2023 la 11:32, gicaviteazu a spus:

Oral 6 destul de banal

Normal  5 cam larga

Ești super distrus.

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...