5_CM_de_fer Reputație: 123 Postat Aprilie 23, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 23, 2023 1 hour ago, alien15 said: Bag de seama ca sunteti trecuti de o anumita varsta de promovati babaciuni. Eu am in jur de 30 de ani si i-am lasat o recenzie pozitiva. 1 hour ago, alien15 said: Acum ca ai adus in vorba oral pot sa ti spun ca mai mult o lingea decat sa o bage in gura... Asta a fost experienta cu ea. Fapte concrete. Daca e adevarata chestia asta, ceea ce n-am de unde sa stiu, dar am dubii, poate a avut o problema cu tine. Experienta mea si ce stiu si de la prieteni e ca o inghite pe toata. 1 hour ago, alien15 said: E plin Buzaul de fete de nota 10+ care arata bine sau foarte bine in fata carora doamna din topic nu are nici o sansa In cazul asta, nu stiu unde se ascund toate. Majoritatea fetelor mai frumoase la care am fost eu ori aveau servicii slabe, ori aveau o atitudine grabita (chiar si la ora) si de rahat, ori nici macar nu se spalau intre clienti si tot felul de alte probleme. Sunt putine la care m-as intorace. Link spre comentariu
mada2020 Reputație: -10 Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Acum 3 ore, alien15 a spus: Bai pestele lu mata nu te mai agita ca nu tine figura. Sa nu uitam ca unii de aici au femei in acelasi bloc cu catalina si na trebuie sa mentina putina concurenta.asa e rebreanule?pe la etaju 8-9 pe acolo asa…zic eu 1 Link spre comentariu
boracu Reputație: 40 Postat Aprilie 23, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Acum 8 ore, alien15 a spus: Hai sa fac referire la cele spuse mai sus.Peste nu am cum sa fiu pentru ca daca eram imi promovam gagica si nu imi dadeam cu parerea despre o doamna mediocra care nu reprezinta pericol deloc pentru ca din cate vad eu e cam uzata. Are intradevar in jur de 40 pentru ca se vad clar riduri adanci intre sprancene si cand da sa si arate dantura facuta la dentist pe sume mici bineinteles(ca nu si permite altfel) face niste riduri adanci in jurul ochilor si obrajii i se pliaza jenant. Asa era cand am fost eu la ea. Acum nu stiu daca a dat fuga la doctori sa o repare...posibil. Eu cand o bag tin mana pe cur ca e destul de tare sa intre singura. Acum ca ai adus in vorba oral pot sa ti spun ca mai mult o lingea decat sa o bage in gura... Asta a fost experienta cu ea. Fapte concrete. Si chiar am fost la destule aici pe Buzau despre care am si scris. Concurenta???🤣🤣🤣🤣 Bag de seama ca sunteti trecuti de o anumita varsta de promovati babaciuni. E plin Buzaul de fete de nota 10+ care arata bine sau foarte bine in fata carora doamna din topic nu are nici o sansa Eu cred ca ai ceva personal cu ea tu si @rebreanu111. In primul rand nu are 40 de ani are in jur de 30 de ani. In al doilea rand oralul la ea chiar este exceptional este deep cum in Buzau chiar nu am mai gasit. Nu va convine de ea cum arata sau serviciile pe care le ofera,nu mai mergeti la ea si gata nu mai incercati sa o denigrati ca incercati degeaba,cine a vizitat-o si stie ce ofera va merge la ea in continuare oricat ati incerca voi sa ii faceti antireclama... Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Aprilie 23, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Are 32 de ani,dar nu asta conteaza,conteaza ca este o superfata cu o superatitudine fata de client.plus servicii de 10+.si inca un mare plus pentru mine,nu e pe graba,chiar te simti relaxat in prezenta ei. Link spre comentariu
emysex Reputație: -4 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Nu vreau sa te jicnesc alienatule dar scrii tâmpeniile astea pentru că te-a dat afară și nu te-a primit la ea.Catalina are toți clienții ei trecuți în memoria telefonului și nu mai primește alții,crede mă că o cunosc pe Catalina cel mai bine.tu nu ai fost niciodată la ea și că încheiere nu-i mai dați atenție acestui nimic. Link spre comentariu
mada2020 Reputație: -10 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 3 ore, emysex a spus: Nu vreau sa te jicnesc alienatule dar scrii tâmpeniile astea pentru că te-a dat afară și nu te-a primit la ea.Catalina are toți clienții ei trecuți în memoria telefonului și nu mai primește alții,crede mă că o cunosc pe Catalina cel mai bine.tu nu ai fost niciodată la ea și că încheiere nu-i mai dați atenție acestui nimic. Și domnul Rebreanu are și el o fetiță în același bloc cu Cătălina și de aceea faci atâta tam-tam pentru că nu se duce nici dracu la urata lui eu știu sigur treaba asta 1 Link spre comentariu
emysex Reputație: -4 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Auzi Mada,hai să-i lăsăm în pace pentru că dacă-i băgăm în seamă prea mult nu mai scăpăm de proști,și oricum Catalina nu mai citește de mult recenziile de pe forum și bine face.Lasa-i cu frustrările lor și noi spor la ciocane să avem. 1 Link spre comentariu
rebreanu111 Reputație: 154 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 La 24.04.2023 la 13:12, emysex a spus: Auzi Mada,hai să-i lăsăm în pace pentru că dacă-i băgăm în seamă prea mult nu mai scăpăm de proști,și oricum Catalina nu mai citește de mult recenziile de pe forum și bine face.Lasa-i cu frustrările lor și noi spor la ciocane să avem. Uitați-vă mai bine unul la altul, și o să vă dați seama cât sunteți de prosti !!!! Link spre comentariu
mada2020 Reputație: -10 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 26 minute, rebreanu111 a spus: Uitați-vă mai bine unul la altul, și o să vă dați seama cât sunteți de prosti !!!! Proasta e mata ca te a facut ca mai bine facea un cacat dupa un tomberon si il manca tactu 1 Link spre comentariu
emysex Reputație: -4 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Mi-e clar acum că nu sunt 2 proști e unul singur și mare care are doua conturi. Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Revizitat azi pe dulceata de Catalina.programare prin mesaj respectata de ambele parti.am gasit aceeasi fata cu bun simt si joviala,cu aceeasi atitudine pro client,si avea si toti dintii in gura😁😊.actiunea a fost la superlativ,Catalina fiind o profesionista in materie de sex.oral neprotejat,SUPER,normal doua pozitii ambele cu implicare maxima din partea ei.acelasi cur misto si aceeasi pasarica futabila.mentionez faptul ca nu s a uitat la ceas si nu i a sunat telefonul deloc.din partea mea are 10 la toate capitolele.Catalina,data viitoare continui,stii tu la ce ma refer.te pup. Link spre comentariu
alien15 Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 6 ore, rebreanu111 a spus: Uitați-vă mai bine unul la altul, și o să vă dați seama cât sunteți de prosti !!!! Nu sunt 2 prosti. E un singur prost cu mai multe conturi. Ii iese prostia pe urechi la cate baliverne scoate pe aici. Link spre comentariu
alien15 Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 E pestele lu ma sa. Isi promoveaza babaciunea. Link spre comentariu
mada2020 Reputație: -10 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 9 ore, emysex a spus: Mi-e clar acum că nu sunt 2 proști e unul singur și mare care are doua conturi. Pff sa iti moara tie copii si mata?sa iti vad vopii morti? 1 Link spre comentariu
5_CM_de_fer Reputație: 123 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 26, 2023 4 hours ago, mada2020 said: Pff sa iti moara tie copii si mata?sa iti vad vopii morti? emysex e de partea ta, nu se referea la tine 🤣 Link spre comentariu
emysex Reputație: -4 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Vad ca e greu cu limba romana pentru unii. Link spre comentariu
rebreanu111 Reputație: 154 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 21 ore, mada2020 a spus: Pff sa iti moara tie copii si mata?sa iti vad vopii morti? Ești un mare prost.... Dar încă nu realizezi !!! Link spre comentariu
alien15 Reputație: 3 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 22 ore, mada2020 a spus: Pff sa iti moara tie copii si mata?sa iti vad vopii morti? Bai fraere te injuri singur? Ba da prost mai esti. Link spre comentariu
bigboyxx Reputație: 175 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Salut,dupa o perioada am revenit prin Buzău si vazand ca nu mai avem nimic de calitate pe aici am încercat sa o contactez. Dupa parerea mea fiind una dintre cele mai bune fete pe care le a avut Buzăul și știind ca e foarte încărcată cu programări nu am crezut ca imi va răspunde,dar si a făcut liber in program pentru o finalizare. Ce pot să zic decât că e din ce in ce mai bună cu fiecare vizită. Nota 10+. Păcat că s au promovat toate panaramele si s au denigrat toate femeile de calitate. Și asa stăm prost cu femeile. Vin toate nespălatele aici si cand e una buna se arunca cu noroi in ea. Recomand Cătălina pentru oricine ajunge prin Buzău. Link spre comentariu
mada2020 Reputație: -10 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Acum 35 minute, bigboyxx a spus: Salut,dupa o perioada am revenit prin Buzău si vazand ca nu mai avem nimic de calitate pe aici am încercat sa o contactez. Dupa parerea mea fiind una dintre cele mai bune fete pe care le a avut Buzăul și știind ca e foarte încărcată cu programări nu am crezut ca imi va răspunde,dar si a făcut liber in program pentru o finalizare. Ce pot să zic decât că e din ce in ce mai bună cu fiecare vizită. Nota 10+. Păcat că s au promovat toate panaramele si s au denigrat toate femeile de calitate. Și asa stăm prost cu femeile. Vin toate nespălatele aici si cand e una buna se arunca cu noroi in ea. Recomand Cătălina pentru oricine ajunge prin Buzău. O injur pe mata muritiar familia Link spre comentariu
gicaviteazu Reputație: 1 Postat Mai 1, 2023 Partajează Postat Mai 1, 2023 Am vizitat și eu pe cea despre care se vorbește pe aici Servicii banale,nimic spectaculos, ca aspect cam lasă de dorit. Oral 6 destul de banal Normal 5 cam larga Aspect 6 ,fata comuna, nimic special,din contra .... Pentru o descărcare rapida ar merge... mai mult nu recomand. 1 1 1 Link spre comentariu
alin boss Reputație: 56 Postat Mai 1, 2023 Telefon: fane.fane36 Oras:bucuresti Telefon: fane.fane36 Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 1 oră, gicaviteazu a spus: Am vizitat și eu pe cea despre care se vorbește pe aici Servicii banale,nimic spectaculos, ca aspect cam lasă de dorit. Oral 6 destul de banal Normal 5 cam larga Aspect 6 ,fata comuna, nimic special,din contra .... Pentru o descărcare rapida ar merge... mai mult nu recomand. 👎👎👎👎👎👎👎…nu știu ce aveți cu fata asta dar după părerea mea ar cam trebui sa încetați și sa o lăsați sa își facă treaba..nu îți place nu te mai duci și gata!va doresc noroc sa găsiți ceea ce va place!! Stima!! Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Mai 1, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 5 ore, gicaviteazu a spus: Am vizitat și eu pe cea despre care se vorbește pe aici Servicii banale,nimic spectaculos, ca aspect cam lasă de dorit. Oral 6 destul de banal Normal 5 cam larga Aspect 6 ,fata comuna, nimic special,din contra .... Pentru o descărcare rapida ar merge... mai mult nu recomand. Are toti dintii in gura?fii sincer... 1 Link spre comentariu
emysex Reputație: -4 Postat Mai 1, 2023 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Mai 1, 2023 gicaviteazu de unde ai mai aparut si tu doar cu o singura postare si tocmai la Catalina.Iti da voie mamica sa umbli pe site/uri de adulti? 1 Link spre comentariu
antihack Reputație: 51 Postat Mai 3, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Mai 3, 2023 La 01.05.2023 la 11:32, gicaviteazu a spus: Am vizitat și eu pe cea despre care se vorbește pe aici Servicii banale,nimic spectaculos, ca aspect cam lasă de dorit. Oral 6 destul de banal Normal 5 cam larga Aspect 6 ,fata comuna, nimic special,din contra .... Pentru o descărcare rapida ar merge... mai mult nu recomand. Ești super distrus. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum