Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Buna ziua dragii mei!😘 Sunt Aliss, o tipa micuta, 23 de ani ,1,67, 48 de kg. Proaspat ajunsă in CONSTANTA, am mai muncit in strainatate, doresc sa îndeplinesc fanteziile si plăcerile unor domni drăguți si manierați, abia astept sa ne cunoastem.❤️❤️❤️❤️ 😊Despre mine pot spune ca sunt o fire veselă și deschisă. Ofer servicii de calitate si pun accent pe igienă, discreție si seriozitate. Sunt intr-o locație moderna si curata. Serviciile mele sunt: sex normal protejat(niciodată neprotejat) sex oral protejat/ neprotejat e functie de igienă si e extra 50 masaj de relaxare/erotic 69 cunni/ani dus împreună finalizarea corporală NU FAC ANAL! 150 lei finalizarea-sex normal protejat /oral protejat 69 , masaj , pozitii 300 lei-doua finalizari-normal protejat/oral protejat,69,masaj,mici fantezii finalizare corporala 60 Min Nu accept persoane in stare de ebrietate si imi rezerv dreptu de a imi selecta clientela ! Apreciez discreția si seriozitatea 🤫! LUCREZ DE LA 11:00 pana la 00.00 7 2 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 PS: Sunt in mamaia in apropierea hotelului yaky ! 😊😊😊 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 16 minute, Alisspettite a spus: Buna ziua dragii mei!😘 Sunt Aliss, o tipa micuta, 23 de ani ,1,67, 48 de kg. Proaspat ajunsă in CONSTANTA, am mai muncit in strainatate, doresc sa îndeplinesc fanteziile si plăcerile unor domni drăguți si manierați, abia astept sa ne cunoastem.❤️❤️❤️❤️ 😊Despre mine pot spune ca sunt o fire veselă și deschisă. Ofer servicii de calitate si pun accent pe igienă, discreție si seriozitate. Sunt intr-o locație moderna si curata. Serviciile mele sunt: sex normal protejat(niciodată neprotejat) sex oral protejat/ neprotejat e functie de igienă si e extra 50 masaj de relaxare/erotic 69 cunni/ani dus împreună finalizarea corporală NU FAC ANAL! 150 lei finalizarea-sex normal protejat /oral protejat 69 , masaj , pozitii 300 lei-doua finalizari-normal protejat/oral protejat,69,masaj,mici fantezii finalizare corporala 60 Min Nu accept persoane in stare de ebrietate si imi rezerv dreptu de a imi selecta clientela ! Apreciez discreția si seriozitatea 🤫! LUCREZ DE LA 11:00 pana la 00.00 bine ai venit pe forum! (sau revenit ?) Am pomenit de revenit,vad ca te descurci aici pe forum cu postari,poze,topic nou frumos elegant,meniu la vedere . Sau te ajuta cineva aici pe forum. Sa sti cand am zis prietena nu m-am gandit la iuby si la o prietena!! 4 1 1 1 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Buna! Da, prietena mea cea mai buna. Nu ma ajuta, ca nu mi trebuie facultate sa postez 😂😆 Mersi si bine te am gasit. 2 1 1 Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Ce pasarica fresh,frumoasa si isteata. Bun venit! 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 2 minute, Alisspettite a spus: Buna! Da, prietena mea cea mai buna. Nu ma ajuta, ca nu mi trebuie facultate sa postez 😂😆 Mersi si bine te am gasit. 1) lucrezi cu programari? 2) ai colega deci? stai cumva in zona pana la sfarsitul saptamanii macar ? Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 52 minute, gica 1955 a spus: 1) lucrezi cu programari? 2) ai colega deci? stai cumva in zona pana la sfarsitul saptamanii macar ? Da, lucrez cu programari Am si colegă, stau aici pana la sfarsitul lunii 💕 1 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 57 minute, gigi brecu a spus: Ce pasarica fresh,frumoasa si isteata. Bun venit! Bine te am gasit 🤗 Link spre comentariu
Dima74 Reputație: 477 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 8 ore, Alisspettite a spus: Da, lucrez cu programari Am si colegă, stau aici pana la sfarsitul lunii 💕 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 8 ore, Alisspettite a spus: Da, lucrez cu programari Am si colegă, stau aici pana la sfarsitul lunii 💕 Cine e colega? Cumva Antonia? Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 SandraLove 1 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, benzema09 a spus: Cine e colega? Cumva Antonia? Acum 1 oră, benzema09 a spus: Cine e colega? Cumva Antonia? SandraLove 1 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, Dima74 a spus: Bine ai venit! Bună 👋🤗 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 9 ore, Alisspettite a spus: SandraLove E groasă treaba😂 când pleaca Sanda de acasa imi dai un semn, că nu vreau să plec mutilat de acolo😂 5 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Păi? Ce i ai făcut? 😂😂 Nu prea pleaca fara mine, haha 😆😘 Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Ia uite ma,tu erai aseara cu Sandra... Nu te-am recunoscut,stateai cuminte. Ia sa trec eu si pe la tine,dar promiti ca esti cumsecade si ne iubim calumea? Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 8 minute, gigi brecu a spus: Ia uite ma,tu erai aseara cu Sandra... Nu te-am recunoscut,stateai cuminte. Ia sa trec eu si pe la tine,dar promiti ca esti cumsecade si ne iubim calumea? 😂😂 da, eu eram. Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 3 ore, Alisspettite a spus: Păi? Ce i ai făcut? 😂😂 Nu prea pleaca fara mine, haha 😆😘 Eu? Nimic. Ea vrea să ne punem la casa noastră, adică a ei, eu mai am de copilărit, și tot așa😁. 2 Link spre comentariu
sandralove Reputație: 645 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 33 minute, benzema09 a spus: Eu? Nimic. Ea vrea să ne punem la casa noastră, adică a ei, eu mai am de copilărit, și tot așa😁. lol 🤣🤣🤣🤣🤣 zii fetei ca ai zis ca sunt nasoala 😅😅😅😅benzema , benzema ! 4 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4184 Postat Octombrie 7, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7, 2021 La 05.10.2021 la 23:07, Alisspettite a spus: SandraLove uha daca este sandra atunci nu mai venim Link spre comentariu
Vizitator subtil1.0 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Stai o perioada mai lunga? Lucrezi si duminica? Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 2 ore, subtil1.0 a spus: Stai o perioada mai lunga? Lucrezi si duminica? Stau pana la sfarsitul lunii. Lucrez si duminica, da 😘 Link spre comentariu
Alisspettite Reputație: 47 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2021 La 07.10.2021 la 3:07, scarlxxrd a spus: uha daca este sandra atunci nu mai venim 😂 păcat 1 Link spre comentariu
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Draga @Alisspettite dar nu te.a vizitat nimeni de aici de pe forum să facă o recenzie? Te.as fi vizitat eu dar acum sunt puțin cam departe.... 🤩😛😜 1 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4184 Postat Octombrie 8, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Acum 7 ore, Alisspettite a spus: 😂 păcat glumesc si eu! cum stai cu french kissing? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum