bogdan icx Reputație: 2425 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat Octombrie 5, 2021 Salut imi poate spune si mie cineva sau mai bine spus Pisicuts de ce nu merge sa dezactivez sau sa activez mesageria ? 1
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 5, 2021 Nu functioneaza aceasta functie? 2 1
bogdan icx Reputație: 2425 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Autor Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, ffsdnd a spus: Nu functioneaza aceasta functie? nup
bogdan icx Reputație: 2425 Postat Octombrie 6, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Autor Postat Octombrie 6, 2021 @pisicuts un raspuns, o lamurire cu privire la asta te rog ? optiunea cu dezactiveaza mesageria nu imi apare Ps : Scuze pentru dublu post !
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 6, 2021 Acum 6 minute, bogdan icx a spus: @pisicuts un raspuns, o lamurire cu privire la asta te rog ? optiunea cu dezactiveaza mesageria nu imi apare Ps : Scuze pentru dublu post ! ti-am dezactivat acum mesageria privata 1 1
bogdan icx Reputație: 2425 Postat Octombrie 6, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Autor Postat Octombrie 6, 2021 Acum 3 minute, pisicuts a spus: ti-am dezactivat acum mesageria privata @pisicuts sa nu ma injuri , eu nu vreau sa o dezactivez, cel putin nu am nevoie acum, doream sa stiu de ce nu merge si cum o pot face atat pentru activare deoarece voiam sa ajut o "gagica" care are cont galben si mi-a spus ca si-a dezactivat mesageria si nu mai stie si numai poate sa o activeze inapoi, asa ca te rog frumos sa o activezi la loc daca nu te superi 1
Postări Recomandate