lurkmeme Reputație: -5 Postat Martie 28, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Martie 28, 2022 La 13.03.2022 la 14:56, Anais22222 a spus: Buna dragilor. Maine pana la ora 21 ma mai gasiti la voi in oras. Va astept In buzau cand mai ajungi?
Dyxy1976 Reputație: -9 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 7, 2022 Bine ai venit Anais❤️❤️❤️
Dlgoe.. Reputație: 2707 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 7, 2022 Anais pentru mine ai fost și ești o fata deosebita.Esti foarte frumoasa.Ai servicii de foarte buna calitate.Ai o atitudine pro client.Dupa vizita la tine am plecat super mulțumit. 8 3
awokeone10 Reputație: 9002 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 8, 2022 Acum 1 oră, Anais22222 a spus: Buna dimineata. DISPONIBILA❣️😘 Pacat ca nu raspunzi,cred ca esti foarte aglomerata.
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 8, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 8, 2022 Acum 1 oră, awokeone10 a spus: Pacat ca nu raspunzi,cred ca esti foarte aglomerata. Lasa mi mesaj pe wapp
Sexorcistul Reputație: 59 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Haos Oras:Haos Postat Aprilie 8, 2022 Salutare! Aseară am și fost la ea de cum am văzut că e în oraș. Nu mai detaliez din nou acțiunea și serviciile, m-am simțit bine din nou. Din punctul meu de vedere după cum i-am spus și ei arată mai bine acum, e și bronzată acum :))) seară faină vă doresc! 1
awokeone10 Reputație: 9002 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 8, 2022 Imi pare rau pt ea,si eu m-am simtit bine cand am vizitat-in trecut,dar acum ia clientii pe banda rulanta,nu mai are timp de pauze sau dus.Nu face programari,nu raspunde la telefon sau mesaje,goana dupa bani inseamna mereu mult mai putina calitate. Va claca in curand. 1 1
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 8, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 8, 2022 Acum 20 minute, awokeone10 a spus: Imi pare rau pt ea,si eu m-am simtit bine cand am vizitat-in trecut,dar acum ia clientii pe banda rulanta,nu mai are timp de pauze sau dus.Nu face programari,nu raspunde la telefon sau mesaje,goana dupa bani inseamna mereu mult mai putina calitate. Va claca in curand. Buna. Daca am un program aglomerat asta nu inseamna ca nu am timp de dus, sau pauze, sau pauze de tigara. Raspund la mesaje pe wapp, la telefon intradevar ma prinzi putin greu. Dar poti revenii altadata. Sau eventual imi lasi sms pe wapp
awokeone10 Reputație: 9002 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 8, 2022 Acum 58 minute, Anais22222 a spus: Buna. Daca am un program aglomerat asta nu inseamna ca nu am timp de dus, sau pauze, sau pauze de tigara. Raspund la mesaje pe wapp, la telefon intradevar ma prinzi putin greu. Dar poti revenii altadata. Sau eventual imi lasi sms pe wapp Ti-am lasat multe sms-uri pe Whats,dar,la fel cum spuneam mai sus,nu ai timp sa raspunzi.Eu am inteles ce era de inteles.Timpul este cel mai pretios lucru din viata si eu nu vreau sa-l pierd aiurea asteptand sa raspunzi tu la telefon sau mesaje si nici sa stau pe la scarile blocurilor.Asta e,sa fii sanatoasa,inseamna ca-ti merge bine daca esti aglomerata. 1
anthony123 Reputație: 20 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Am vizitat-o din nou pe Anais,din punctul meu de vedere este exact ce trebuie,e o fată foarte finuță,atentă la cerințele tale și se străduie sa te mulțumească.Arată foarte bine,e foarte prietenoasă și face cum vrei,ce vrei și nu ai cum sa reziști mai mult de 10 minute la cât de mult își dă interesul.Eu unul o sa mai revin! 1
Sweetboy69 Reputație: 4 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Acum 37 minute, anthony123 a spus: Am vizitat-o din nou pe Anais,din punctul meu de vedere este exact ce trebuie,e o fată foarte finuță,atentă la cerințele tale și se străduie sa te mulțumească.Arată foarte bine,e foarte prietenoasă și face cum vrei,ce vrei și nu ai cum sa reziști mai mult de 10 minute la cât de mult își dă interesul.Eu unul o sa mai revin! Daca tu ii dai recenzie si lu lory ca m am uitat pe profilul tău e clar!lăsați dracu vrajeala asta de aici sunteți jumătate niște panarame de oameni sau reduși mintal!gata ca nu vreau sa mai întru aici! 1
anthony123 Reputație: 20 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 1 oră în urmă, Sweetboy69 a spus: Daca tu ii dai recenzie si lu lory ca m am uitat pe profilul tău e clar!lăsați dracu vrajeala asta de aici sunteți jumătate niște panarame de oameni sau reduși mintal!gata ca nu vreau sa mai întru aici! Uită-te la care anume Lory am dat recenzie prietene și după aia să mă jignești 😉 1
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 9, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 9, 2022 Buna dimineata dragilor. ❣️DISPONIBILA❣️
johnny787 Reputație: 104 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2022 Salutare ciocănari, Astazi fiind in zona am decis sa ii fac o vizita posesoarei topicului, curios fiind de extremele de aici pro/contra, și neștiind ce sa mai cred am zis sa văd ce e de ea, pana la urma nu e capătul lumii sau nu are vreun tarif de lux sa zic ca am pierdut ceva semnificativ. Asadar, fără sa o mai lungesc am făcut programare cu o ora in prealabil pt 1 fin, confirmată de ambele părți, ba chiar domnișoara a ținut sa îmi specifice ca va trebui sa vin cu 10 minute mai târziu decât ora dorita de mine deoarece are un client înainte și are nevoie de un dus de igienizare între, bine punctat din partea ei. Ajuns la locație, bloc G2 nu știam prea bine unde e, fiind undeva printre blocuri, așa ca pentru cine este ca mine nefamiliar cu zona sugerez sa ajungeți cu 5-10 min mai devreme, mai ales dacă aveți și mașina, pt locul de parcare. Odata ajuns la usa ma întâmpina domnișoara din poze, înaltă undeva la 1,65-1,70, un aspect de puștoaica cu niște sâni drăguți exact pe placul meu, și dezinvolta. Am stat la o Țigara și 2 taclale timp in care ne-am făcut mai comozi, ai ce vorbi cu ea și nu mi-a dat sentimentul ca ar fi absenta sau ceva. Acum, trecând la partea interesantă, am venit in principal pentru oral, fiind foarte laudat, și bine am făcut, a fost un oral de zile mari cu atenție la împrejurimi, cred ca cel mai bun annilingus de care am avut parte, dacă știi cum sa o faci și pe ea sa își dorească sa te ridice pe pereți, pleci de acolo cu genunchii tremurând. Finalizare orală din picioare de zile mari, in care a colectat fiecare picătura, chiar a ținut mortiș sa își laude talentul arătându-mi ca nu mai am nimic de curățat după In concluzie, ca o nota generală as zice ca domnișoara este de 10 la oral, pentru mine e fix ce trebuie, încă putina saliva si m-as fi calificat pentru un film hardcore cu ea :)) Cat despre normal nu ma pot pronunța fiindcă nu am ajuns pana acolo. O voi mai vizita cu siguranta dacă ne vom mai intersecta, am înțeles ca nu mai sta prea mult pe aici, deci cei care încă nu au apucat sa o viziteze, as zice ca e o fata de bifat măcar odată. Spor la ciocănit tuturor ! 👍🏼 2 2
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 9, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 9, 2022 Acum 1 oră, johnny787 a spus: Salutare ciocănari, Astazi fiind in zona am decis sa ii fac o vizita posesoarei topicului, curios fiind de extremele de aici pro/contra, și neștiind ce sa mai cred am zis sa văd ce e de ea, pana la urma nu e capătul lumii sau nu are vreun tarif de lux sa zic ca am pierdut ceva semnificativ. Asadar, fără sa o mai lungesc am făcut programare cu o ora in prealabil pt 1 fin, confirmată de ambele părți, ba chiar domnișoara a ținut sa îmi specifice ca va trebui sa vin cu 10 minute mai târziu decât ora dorita de mine deoarece are un client înainte și are nevoie de un dus de igienizare între, bine punctat din partea ei. Ajuns la locație, bloc G2 nu știam prea bine unde e, fiind undeva printre blocuri, așa ca pentru cine este ca mine nefamiliar cu zona sugerez sa ajungeți cu 5-10 min mai devreme, mai ales dacă aveți și mașina, pt locul de parcare. Odata ajuns la usa ma întâmpina domnișoara din poze, înaltă undeva la 1,65-1,70, un aspect de puștoaica cu niște sâni drăguți exact pe placul meu, și dezinvolta. Am stat la o Țigara și 2 taclale timp in care ne-am făcut mai comozi, ai ce vorbi cu ea și nu mi-a dat sentimentul ca ar fi absenta sau ceva. Acum, trecând la partea interesantă, am venit in principal pentru oral, fiind foarte laudat, și bine am făcut, a fost un oral de zile mari cu atenție la împrejurimi, cred ca cel mai bun annilingus de care am avut parte, dacă știi cum sa o faci și pe ea sa își dorească sa te ridice pe pereți, pleci de acolo cu genunchii tremurând. Finalizare orală din picioare de zile mari, in care a colectat fiecare picătura, chiar a ținut mortiș sa își laude talentul arătându-mi ca nu mai am nimic de curățat după In concluzie, ca o nota generală as zice ca domnișoara este de 10 la oral, pentru mine e fix ce trebuie, încă putina saliva si m-as fi calificat pentru un film hardcore cu ea :)) Cat despre normal nu ma pot pronunța fiindcă nu am ajuns pana acolo. O voi mai vizita cu siguranta dacă ne vom mai intersecta, am înțeles ca nu mai sta prea mult pe aici, deci cei care încă nu au apucat sa o viziteze, as zice ca e o fata de bifat măcar odată. Spor la ciocănit tuturor ! 👍🏼 Bunaa, ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea. Te mai astept😘😘
Simipreda91 Reputație: -39 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 10, 2022 Buna, ai WhatsApp? 1
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 10, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 10, 2022 Acum 15 ore, totobene a spus: Pentru annilingus iei extra? Annilingus nu este inclus in 100 lei. Fac doar la cine consider eu de cuviinta!!
Gaozar Reputație: -2 Postat Aprilie 11, 2022 Postat Aprilie 11, 2022 4 hours ago, Anais22222 said: Buna dimineata!!! ❣️DISPONIBILA❣️ Astăzi după munca chiar voi veni sa-ți trag o muie dumnezeiască ! Îmi voi scalda paloșul in gurița la tine! Te sărut, Domnița! 1
ionutzrapid Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 12, 2022 Anal faci?
Eror402 Reputație: 13 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 12, 2022 Salutare, Am vizitat-o si eu astazi in jurul orei 10:30. Este ce trebuie, foarte frumoasa, slabuta, inalta. Arata foarte bine. Ca servicii 100/200, ON,NP, implicata, oralul bun, la np foarte bine, stramta exact ce trebuie. Foarte vorbareata, dezinvolta.... De revenit....clar, da.... 1
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 12, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 12, 2022 1 oră în urmă, Eror402 a spus: Salutare, Am vizitat-o si eu astazi in jurul orei 10:30. Este ce trebuie, foarte frumoasa, slabuta, inalta. Arata foarte bine. Ca servicii 100/200, ON,NP, implicata, oralul bun, la np foarte bine, stramta exact ce trebuie. Foarte vorbareata, dezinvolta.... De revenit....clar, da.... Mersi frumos. Te mai astept❣️☀️
Tutu111 Reputație: 61 Postat Aprilie 13, 2022 Postat Aprilie 13, 2022 Când mai faci o vizita și la Pitesti? Te pup dulce😘 1
Anais22222 Reputație: 314 Postat Aprilie 13, 2022 Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Telefon: 0720991644 Oras:Ploiesti Autor Postat Aprilie 13, 2022 Acum 3 ore, Tutu111 a spus: Când mai faci o vizita și la Pitesti? Te pup dulce😘 Buna, dupa paste
ionutzrapid Reputație: 20 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 14, 2022 Anal faci?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum