Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Bună tuturor! Mă numesc Zeya ,sunt o minionă brunețică ochi albastri ,28 ani,skinny,manierată și atentă la cerințele tale❗️ De maine voi activa în Pitești pentru o perioadă limitată, (3 zile) cei doritori se pot programa prin sms sau whatsapp,apeluri❗️Îmi doresc sa avem o colaborare frumoasă cu experiențe plăcute pentru ambele părți😊 Serviciile mele vor fi : Oral ce poate fi și nep. în funcție de igienă,Normal, 69,diferite poziții sau fantezii,Sex ,Fk,sarutari 150 lei 30 min 300 lei 1 h (2 finalizări ) 💯NU PRESTEZ💯 ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectuoase ⛔Persoane cu bile ⛔️Anal ⛔️CIM ⛔️Finalizare faciala Programarile se vor face strict prin SMS,WHATSAPP SAU PM Programarile se vor confirma cu o ora inainte... In caz de neconfirmare numarul de telefon va fi direct blocat Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 3 3 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 https://nimfomane.com/forum/topic/176058-⛔-pentru-cateva-zile-in-orasul-tau-⛔zeya/page/35/?tab=comments#comment-6955226 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 https://nimfomane.com/forum/topic/188126-⛔-pentru-cateva-zile-in-orasul-tau-⛔-0734911573/page/3/?tab=comments#comment-6927418 Link spre comentariu
jorgear Reputație: 77 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 3 minute, Zeyaaa a spus: Buna vino te rog și prin Arad sigur vor fi multi doritori ,deoarece arăți foarte foarte sexy 🤗😘 1 Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 4 minute, Zeyaaa a spus: https://nimfomane.com/forum/topic/176058-⛔-pentru-cateva-zile-in-orasul-tau-⛔zeya/page/35/?tab=comments#comment-6955226 Hei ai venit sau vei veni in Pitesti ? 😘❤ Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 1 minut, jorgear a spus: Buna vino te rog și prin Arad sigur vor fi multi doritori ,deoarece arăți foarte foarte sexy 🤗😘 Buna am fost la Arad ! Dar poate o sa mai revin Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Chiar acum, daniel312 a spus: Hei ai venit sau vei veni in Pitesti ? 😘❤ Buna mâine o sa ajung 1 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Strada ion Minulescu nr 11 bl C11 ma puteți ajuta cu un sfat despre adresa este Ok ! Link spre comentariu
jorgear Reputație: 77 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 2 minute, Zeyaaa a spus: Buna am fost la Arad ! Dar poate o sa mai revin Am înțeles sincer m-aș bucura daca te-ai reîntoarce deoarece nu am apucat sa te întâlnesc 😉 Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 3 minute, Zeyaaa a spus: Buna mâine o sa ajung Supeer te asteptam ❤😘🤗 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Gavana 3 supermarket rodali este o zona Ok ? Link spre comentariu
zyzow3006 Reputație: 30 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Da. Este liniștită . O să fim vecini 1 Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Chiar acum, Zeyaaa a spus: Gavana 3 supermarket rodali este o zona Ok ? E cam departe (in afara de cei din zona) dar e ok ca nu e orasul mare 😁 conteaza sa fie ok curat si tu sa fii de 10 la fel cum arati ❤ Te pup 😘 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 3 minute, zyzow3006 a spus: Da. Este liniștită . O să fim vecini Atunci e Ok ca nu prea am găsit ceva liber dar arată foarte bine in poze … va mulțumesc frumos de ajutor Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 12 minute, jorgear a spus: Am înțeles sincer m-aș bucura daca te-ai reîntoarce deoarece nu am apucat sa te întâlnesc 😉 Frate, dar nu mai bine întrebi tu pe topic-ul de Arad? Fata nici nu a ajuns în Pitești și tu întrebi de Arad, pe bune? Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 5 minute, daniel312 a spus: E cam departe (in afara de cei din zona) dar e ok ca nu e orasul mare 😁 conteaza sa fie ok curat si tu sa fii de 10 la fel cum arati ❤ Te pup 😘 Cam cât este de centru dacă nu te superi ? Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 1 minut, Zeyaaa a spus: Cam cât este de centru dacă nu te superi ? Nu ma supar bunatate 🤗 E ceva distanta dar nu conteaza ne descurcam noi sa ajungem la tine 🤗❤😘 Link spre comentariu
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Orice zona e buna, nu contează asta. Important e sa fie bloc nou, condiții, eventual locuri de parcare. Nimeni nu vrea sa futa în centru, unde te vede toată lumea si cauți 30 de minute un loc de parcare. Poate cei care vin cu autobuzul, cum spuneau colegii pe aici. Link spre comentariu
jorgear Reputație: 77 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 5 minute, Vladescu86 a spus: Frate, dar nu mai bine întrebi tu pe topic-ul de Arad? Fata nici nu a ajuns în Pitești și tu întrebi de Arad, pe bune? Nu mi-am dat seama am văzut pozele și mam grăbit 😅😅 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 2 minute, Knoxx a spus: Orice zona e buna, nu contează asta. Important e sa fie bloc nou, condiții, eventual locuri de parcare. Nimeni nu vrea sa futa în centru, unde te vede toată lumea si cauți 30 de minute un loc de parcare. Poate cei care vin cu autobuzul, cum spuneau colegii pe aici. Am văzut ca e bloc nou acum nu știu cu locuri de parcare ! Este prima data in Pitești și nu cunosc zona dar sper ca o sa fie și locuri de parcare Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 1 minut, Zeyaaa a spus: Am văzut ca e bloc nou acum nu știu cu locuri de parcare ! Este prima data in Pitești și nu cunosc zona dar sper ca o sa fie și locuri de parcare Du-te draga unde vrei, ca la cum arati vine lumea oriunde. Cum a zis și colegul mai sus, locația sa fie mai ferita de "privirile indiscrete, în rest...voie buna😅😉 Spor Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Chiar acum, Vladescu86 a spus: Du-te draga unde vrei, ca la cum arati vine lumea oriunde. Cum a zis și colegul mai sus, locația sa fie mai ferita de "privirile indiscrete, în rest...voie buna😅😉 Spor Va mulțumesc ! Da eu intrebi ca prin alte zone este foarte importantă sa fie central 🙄…. Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Încearcă sa eviți Cart. Războieni, Prundu, Bascov. Central, nu recomand zona Pavone - scara cazinou ATU, sau la Alcadibo (croitorie), bine nu cred ca aveai cum sa ajungi pe acolo, dar oricum, în rest unde vrei. Blocurile Argintex, sunt noul "parc de distracții " din Pitești, din ce am vazut...și are de toate. Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 12 minute, Zeyaaa a spus: Am văzut ca e bloc nou acum nu știu cu locuri de parcare ! Este prima data in Pitești și nu cunosc zona dar sper ca o sa fie și locuri de parcare Acum 7 minute, Zeyaaa a spus: Va mulțumesc ! Da eu intrebi ca prin alte zone este foarte importantă sa fie central 🙄…. Hei parcam si pe bloc daca e 🤣❤ vedem noi numai sa vii tu aici 🤗😘 Aici e ok oriunde ca nu e orasul mare 😋 in afara de vreo 2 zone in capatul orasului restul e super ok Te pup 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum