Sari la conținut

⛔️ZEYA⛔️0791213407

Zeyaaa

Postări Recomandate

Vizitator daniel312
Reputație: 0
Acum 9 minute, Zeyaaa a spus:

Draga de vorba am stat in 30 mi. Te-am întrebat dacă te servesc cu ceva lasă vrăjeala asta da nu o mai da acum la 180 de grade cu mine 

pana acum vai Zeya in sus Zeya in jos cum faci și cu alte fete pe aici pe forum și când nu îți convine ceva ti se vede ,, frustrarea ‘’ atâtea pretenții da ce ma interesează pe mine ca te duci cu prosopul de acasă sa futi te duci ca îți place nu te obliga nimeni băiatul meu nu te mai plânge aici sunt ATE probleme in lumea asta in afara ca nu te-am luat eu pe tine 

Vezi ca vine războiul și nu știu dacă mai Primești ,, top ,, sucuri țigări etc la ce scumpiri o sa vina 🤣🤣🤣cred ca o sa vi și cu salteaua de acasă nu numai cu prosopul 

🤦🤣 sa se duca Iliescu si Roman care au furat si ciordit tara, acu pe bune, ok ai servicii bune, nu top, am zis la misto, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai atitudine nasoala nu se face asa. (Adica tot tu o dai in bulangeala si tot tu te superi, daca erai caracter ok ziceai da domne scuze ok nu mai pot la 11 si hai joi cum intrebasem, si in plus, eram sigur ca gasesti tu raspuns, in loc de un "da domne asa e")

In fine linisteste te nu se plange nimeni, sa fim noi sanatosi, o zi frumoasa, eu nu port ranchiuna atata ca nu ma mai stresez daca vad ca n am cu cine ✌

Te pup 😘

Link spre comentariu
  • Telefon: 0736723215
  • Oras:România
  • Disponibila
  • Telefon: 0736723215
  • Oras:România
  • Disponibila
Acum 17 minute, Zeyaaa a spus:

Draga de vorba am stat in 30 mi. Te-am întrebat dacă te servesc cu ceva lasă vrăjeala asta da nu o mai da acum la 180 de grade cu mine 

pana acum vai Zeya in sus Zeya in jos cum faci și cu alte fete pe aici pe forum și când nu îți convine ceva ti se vede ,, frustrarea ‘’ atâtea pretenții da ce ma interesează pe mine ca te duci cu prosopul de acasă sa futi te duci ca îți place nu te obliga nimeni băiatul meu nu te mai plânge aici sunt ATE probleme in lumea asta in afara ca nu te-am luat eu pe tine 

Vezi ca vine războiul și nu știu dacă mai Primești ,, top ,, sucuri țigări etc la ce scumpiri o sa vina 🤣🤣🤣cred ca o sa vi și cu salteaua de acasă nu numai cu prosopul 

️Bine spus️Bravo💪🏻

Link spre comentariu
  • Oras:București
Acum 11 minute, daniel312 a spus:

🤦🤣 sa se duca Iliescu si Roman care au furat si ciordit tara, acu pe bune, ok ai servicii bune, nu top, am zis la misto, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai atitudine nasoala nu se face asa. (Adica tot tu o dai in bulangeala si tot tu te superi, daca erai caracter ok ziceai da domne scuze ok nu mai pot la 11 si hai joi cum intrebasem, si in plus, eram sigur ca gasesti tu raspuns, in loc de un "da domne asa e")

In fine linisteste te nu se plange nimeni, sa fim noi sanatosi, o zi frumoasa, eu nu port ranchiuna atata ca nu ma mai stresez daca vad ca n am cu cine ✌

Te pup 😘

Nu o da nici tu in ,, bulangeala cu mine ‘’ Ca 

Acum 12 minute, daniel312 a spus:

Te pup 😘

Nu o da nici tu in ,, bulangeala cu mine ‘’ ca nu tine vin de printre ,, bulangi’’ sti ce zic  Craiova 💪🏽

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator daniel312
Acum 59 minute, Zeyaaa a spus:

Te iubesc 🤭😁😅❤ Peace ✌🤗 

Zi frumoasa sa ai🙏

Link spre comentariu
Vizitator Knoxx
Acum 1 minut, Meganw a spus:

Ești răutăcios. 

Locația este super, ca și zeya de altfel, pe care o voi revizita. 

Retrasă, ferita de ochii curioșilor, locuri de parcare, ce poți sa ii reproșezi?

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Acum 17 minute, Knoxx a spus:

Retrasă, ferita de ochii curioșilor, locuri de parcare, ce poți sa ii reproșezi?

Sună bine. Mai ok decât la croitorie sau altă zonă ,,suprapopulată".

Link spre comentariu
Vizitator daniel312
Acum 37 minute, Knoxx a spus:

Corect frate, locatia este super ok ✌👍

Link spre comentariu
Vizitator tazalp

Vizitat domnisoara azi, este o miniona foarte draguta ai pro client pe scurt ..

Locație ok - discreta

Halat 150/1 numar 

Oral 10 fara protectie

Normal 10 - e pro client

Aspect 10 (daca va plac domnișoarele slim si minione)

FK 10

Pt mine este de revenit !

Link spre comentariu

Acum 11 ore, tazalp a spus:

Vizitat domnisoara azi, este o miniona foarte draguta ai pro client pe scurt ..

Locație ok - discreta

Halat 150/1 numar 

Oral 10 fara protectie

Normal 10 - e pro client

Aspect 10 (daca va plac domnișoarele slim si minione)

FK 10

Pt mine este de revenit !

Mulțumesc frumos pentru recenzie 😘😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...