Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 9 minute, Zeyaaa a spus: Draga de vorba am stat in 30 mi. Te-am întrebat dacă te servesc cu ceva lasă vrăjeala asta da nu o mai da acum la 180 de grade cu mine pana acum vai Zeya in sus Zeya in jos cum faci și cu alte fete pe aici pe forum și când nu îți convine ceva ti se vede ,, frustrarea ‘’ atâtea pretenții da ce ma interesează pe mine ca te duci cu prosopul de acasă sa futi te duci ca îți place nu te obliga nimeni băiatul meu nu te mai plânge aici sunt ATE probleme in lumea asta in afara ca nu te-am luat eu pe tine Vezi ca vine războiul și nu știu dacă mai Primești ,, top ,, sucuri țigări etc la ce scumpiri o sa vina 🤣🤣🤣cred ca o sa vi și cu salteaua de acasă nu numai cu prosopul 🤦🤣 sa se duca Iliescu si Roman care au furat si ciordit tara, acu pe bune, ok ai servicii bune, nu top, am zis la misto, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai atitudine nasoala nu se face asa. (Adica tot tu o dai in bulangeala si tot tu te superi, daca erai caracter ok ziceai da domne scuze ok nu mai pot la 11 si hai joi cum intrebasem, si in plus, eram sigur ca gasesti tu raspuns, in loc de un "da domne asa e") In fine linisteste te nu se plange nimeni, sa fim noi sanatosi, o zi frumoasa, eu nu port ranchiuna atata ca nu ma mai stresez daca vad ca n am cu cine ✌ Te pup 😘 Link spre comentariu
Babyy09 Reputație: 245 Postat Februarie 24, 2022 Telefon: 0736723215 Oras:România Disponibila Telefon: 0736723215 Oras:România Disponibila Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 17 minute, Zeyaaa a spus: Draga de vorba am stat in 30 mi. Te-am întrebat dacă te servesc cu ceva lasă vrăjeala asta da nu o mai da acum la 180 de grade cu mine pana acum vai Zeya in sus Zeya in jos cum faci și cu alte fete pe aici pe forum și când nu îți convine ceva ti se vede ,, frustrarea ‘’ atâtea pretenții da ce ma interesează pe mine ca te duci cu prosopul de acasă sa futi te duci ca îți place nu te obliga nimeni băiatul meu nu te mai plânge aici sunt ATE probleme in lumea asta in afara ca nu te-am luat eu pe tine Vezi ca vine războiul și nu știu dacă mai Primești ,, top ,, sucuri țigări etc la ce scumpiri o sa vina 🤣🤣🤣cred ca o sa vi și cu salteaua de acasă nu numai cu prosopul ❗️❗️❗️Bine spus❗️❗️❗️Bravo💪🏻 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 11 minute, daniel312 a spus: 🤦🤣 sa se duca Iliescu si Roman care au furat si ciordit tara, acu pe bune, ok ai servicii bune, nu top, am zis la misto, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai atitudine nasoala nu se face asa. (Adica tot tu o dai in bulangeala si tot tu te superi, daca erai caracter ok ziceai da domne scuze ok nu mai pot la 11 si hai joi cum intrebasem, si in plus, eram sigur ca gasesti tu raspuns, in loc de un "da domne asa e") In fine linisteste te nu se plange nimeni, sa fim noi sanatosi, o zi frumoasa, eu nu port ranchiuna atata ca nu ma mai stresez daca vad ca n am cu cine ✌ Te pup 😘 Nu o da nici tu in ,, bulangeala cu mine ‘’ Ca Acum 12 minute, daniel312 a spus: 🤦🤣 sa se duca Iliescu si Roman care au furat si ciordit tara, acu pe bune, ok ai servicii bune, nu top, am zis la misto, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai atitudine nasoala nu se face asa. (Adica tot tu o dai in bulangeala si tot tu te superi, daca erai caracter ok ziceai da domne scuze ok nu mai pot la 11 si hai joi cum intrebasem, si in plus, eram sigur ca gasesti tu raspuns, in loc de un "da domne asa e") In fine linisteste te nu se plange nimeni, sa fim noi sanatosi, o zi frumoasa, eu nu port ranchiuna atata ca nu ma mai stresez daca vad ca n am cu cine ✌ Te pup 😘 Nu o da nici tu in ,, bulangeala cu mine ‘’ ca nu tine vin de printre ,, bulangi’’ sti ce zic Craiova 💪🏽 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 🍿🍿🥤🥤😎 Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 59 minute, Zeyaaa a spus: Draga de vorba am stat in 30 mi. Te-am întrebat dacă te servesc cu ceva lasă vrăjeala asta da nu o mai da acum la 180 de grade cu mine pana acum vai Zeya in sus Zeya in jos cum faci și cu alte fete pe aici pe forum și când nu îți convine ceva ti se vede ,, frustrarea ‘’ atâtea pretenții da ce ma interesează pe mine ca te duci cu prosopul de acasă sa futi te duci ca îți place nu te obliga nimeni băiatul meu nu te mai plânge aici sunt ATE probleme in lumea asta in afara ca nu te-am luat eu pe tine Vezi ca vine războiul și nu știu dacă mai Primești ,, top ,, sucuri țigări etc la ce scumpiri o sa vina 🤣🤣🤣cred ca o sa vi și cu salteaua de acasă nu numai cu prosopul Te iubesc 🤭😁😅❤ Peace ✌🤗 Zi frumoasa sa ai🙏 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7051 Postat Februarie 24, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Februarie 24, 2022 Pe unde ma uit Razboi . TV razboi , Fb razboi , Nimfomane razboi :))) . Ne vedem pe front =))). 2 3 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 2 minute, L.A.W. a spus: Pe unde ma uit Razboi . TV razboi , Fb razboi , Nimfomane razboi :))) . Ne vedem pe front =))). Online probabil pe front la noi in România 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7051 Postat Februarie 24, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 2 minute, Zeyaaa a spus: Online probabil pe front la noi in România 🤣🤣🤣 Mor 🤣. Am instalat deja CS go , ma antrenez , va las serveru' 🤣🤣? 2 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 24, 2022 Fraților nu va mai certați mai bine o vizitați pe domnișoara Zeya că din ce vaz prin poze e frumușicăa foc. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 1 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Martie 16, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Neața băieți de mâine revin pentru 3 zile 1 2 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Martie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 🦋🦋🦋Buna băieți după ora 15:00 programări pana la 21:00🦋🦋🦋Aceiași adresa Link spre comentariu
Meganw Reputație: 88 Postat Martie 17, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 24 minute, Zeyaaa a spus: 🦋🦋🦋Buna băieți după ora 15:00 programări pana la 21:00🦋🦋🦋Aceiași adresa Unde mai exact ai locația? Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Martie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 43 minute, Meganw a spus: Unde mai exact ai locația? Str. Toamnei, nr.11, bl. N1, sc. A (punct de reper hotel Ambiance Bradu ) 🦋🦋🦋0791213407 Link spre comentariu
Meganw Reputație: 88 Postat Martie 17, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 6 minute, Zeyaaa a spus: Str. Toamnei, nr.11, bl. N1, sc. A (punct de reper hotel Ambiance Bradu ) 🦋🦋🦋0791213407 Cam peste mână locația. Oricum, mulțumesc de lămurire! Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Martie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 2 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Martie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 1 Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 16 minute, Zeyaaa a spus: Esti superba ❤ Link spre comentariu
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 4 ore, Meganw a spus: Cam peste mână locația. Oricum, mulțumesc de lămurire! Nu ai autobuz pana acolo? Link spre comentariu
Meganw Reputație: 88 Postat Martie 17, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 2 minute, Knoxx a spus: Nu ai autobuz pana acolo? Ești răutăcios. 1 Link spre comentariu
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 1 minut, Meganw a spus: Ești răutăcios. Locația este super, ca și zeya de altfel, pe care o voi revizita. Retrasă, ferita de ochii curioșilor, locuri de parcare, ce poți sa ii reproșezi? Link spre comentariu
Meganw Reputație: 88 Postat Martie 17, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 17 minute, Knoxx a spus: Locația este super, ca și zeya de altfel, pe care o voi revizita. Retrasă, ferita de ochii curioșilor, locuri de parcare, ce poți sa ii reproșezi? Sună bine. Mai ok decât la croitorie sau altă zonă ,,suprapopulată". Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 37 minute, Knoxx a spus: Locația este super, ca și zeya de altfel, pe care o voi revizita. Retrasă, ferita de ochii curioșilor, locuri de parcare, ce poți sa ii reproșezi? Corect frate, locatia este super ok ✌👍 Link spre comentariu
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Vizitat domnisoara azi, este o miniona foarte draguta ai pro client pe scurt .. Locație ok - discreta Halat 150/1 numar Oral 10 fara protectie Normal 10 - e pro client Aspect 10 (daca va plac domnișoarele slim si minione) FK 10 Pt mine este de revenit ! Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Martie 18, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 18, 2022 Acum 11 ore, tazalp a spus: Vizitat domnisoara azi, este o miniona foarte draguta ai pro client pe scurt .. Locație ok - discreta Halat 150/1 numar Oral 10 fara protectie Normal 10 - e pro client Aspect 10 (daca va plac domnișoarele slim si minione) FK 10 Pt mine este de revenit ! Mulțumesc frumos pentru recenzie 😘😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum