MacArthur Reputație: 4237 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Sau doar invers? 1 2 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4458 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Probabil ca depinde 😂 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4983 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:* Oras:* Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Cred ca au si ele fantezii (erotice), pentru ca au si ele imaginatie ca toata lumea. Doar sa aiba si chef, sa le stimuleze ceva sau cineva. 2 Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Desigur ca au fantezii ca orice femeie , dor ca trebuie sa fi mai apropiat de ele ca sase destainuie. Unele le-au indeplinit deja de-a lungul carierei ,dau am avut 2-3 fete cu care am realizat unele fantezii de-ale lor. Link spre comentariu
aronaghi Reputație: 543 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Au fantezii legate de cardul gold... Ce dreq mah, ati ramas la stadiul de ''Emmanuelle'' de acum 20 de ani, cu femei ce o fac din pasiune ?! Banul, atat conteaza, restul e harneala... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum