Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

:laugh2  :laugh2  :laugh2 patrick, tu esti recenzorul meu preferat!!! mi-a placut atat de mult recenzia ta incat am dat +1 de doua ori!!! prima data ptr tine, a doua ptr fanica fara frica de plagiere!!! oricum, omul e cel putin pragmatic. a fost, a testat, i-a placut, ce sa se mai strofoace sa asterne ganduri pe ecran. mult mai simplu sa copieze si gata! asta sigur e licentiat!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Scuza-ma daca tu crezi ca te-am plagiat pe tine .. , eu doar mam inspirat putin la concluzii de la tine , nu ar fi ca si cum te-as fi copiat ;)) .. 

si cu telefonul atunci chiar ramasesem fara minute pe alta retea .. se poate intampla oricui .. nu e cine stie ce !!! 

Link spre comentariu

eu as paria ca a fost la andreea! probabil este la primele lui recenzii si nu avea un "model" dupa care sa se inspire. asa ca a dat copy de la recenzia lui patrick si a inceput sa modifice. formatul a ramas cam acelasi, ba chiar si unele expresii, cuvinte se regasesc nemodificate, insa exista si diferente. tu ai dat 8 la gfe, el a oferit 9...dar "ramane de vazut"!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

eu as paria ca a fost la andreea! probabil este la primele lui recenzii si nu avea un "model" dupa care sa se inspire. asa ca a dat copy de la recenzia lui patrick si a inceput sa modifice. formatul a ramas cam acelasi, ba chiar si unele expresii, cuvinte se regasesc nemodificate, insa exista si diferente. tu ai dat 8 la gfe, el a oferit 9...dar "ramane de vazut"!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Am avut nevoie de un model  , si na mi-a fost mai usor , neavand nici multe recenzii aici .. de aia am facut asa , pe viitor nu se va mai intampla ..:)

Link spre comentariu

Stati! Opriti-va!

Nu ajungem nicaieri asa!

Patrik cred ca cel mai bine ar trebui sa ne spuna Andreea daca a fost sau nu asa, daca il confirma sau nu, ea ar putea sa elimine orice dubiu!

Si daca a fost ce?

Daca acea vizita a lui la Andreea a existat, toate sunt bune? :))

ps: si eu cred ca a fost la ea.

• Like 1
Link spre comentariu

patrick, jumatate din vina ii este iertata, a recunoscut baiatul si a promis ca nu va mai face! copierea este cea mai magulitoare forma de admiratie oricum! eu unul l-as lasa pe fanica sa ma copieze pe mine, dar vorba lui talibanu, are mult de citit si ii vine mai greu cred!!!

:laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Sincer, nu am fost deranjat, doar ca mi se pare un pic riscant sa trecem asa usor peste genul asta de fapte.

Cum s-a desfasurat fanatik mie nu mi-a placut, l-am simtit chair ofensiv, abia spre final afirmand ca "pe viitor nu se va mai intampla"

In fine...

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...