johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 patrick, tu esti recenzorul meu preferat!!! mi-a placut atat de mult recenzia ta incat am dat +1 de doua ori!!! prima data ptr tine, a doua ptr fanica fara frica de plagiere!!! oricum, omul e cel putin pragmatic. a fost, a testat, i-a placut, ce sa se mai strofoace sa asterne ganduri pe ecran. mult mai simplu sa copieze si gata! asta sigur e licentiat!!! 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 La un moment dat eu sper sa avem si o reactie din partea administratiei.Multumesc John )) dar cred ca fanul meu nr. 1 este totusi @fanik. ) 3 Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Februarie 18, 2014 Vezi nenea patrick, te iubeste asa tare lumea ca incearca sa te copie ) Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 @fanik ma iubeste cu forta, nu-mi place asa. )Plus ca eu va iubesc doar pe voi nu pe oricine. deci, te rog fanik nu ma mai iubi. 1 Link spre comentariu
fanik1234 Reputație: 128 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Scuza-ma daca tu crezi ca te-am plagiat pe tine .. , eu doar mam inspirat putin la concluzii de la tine , nu ar fi ca si cum te-as fi copiat ) .. si cu telefonul atunci chiar ramasesem fara minute pe alta retea .. se poate intampla oricui .. nu e cine stie ce !!! Link spre comentariu
fanik1234 Reputație: 128 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 @fanik ma iubeste cu forta, nu-mi place asa. )Plus ca eu va iubesc doar pe voi nu pe oricine. deci, te rog fanik nu ma mai iubi. )) stai linistit !! Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2014 Stati! Opriti-va!Nu ajungem nicaieri asa!Patrik cred ca cel mai bine ar trebui sa ne spuna Andreea daca a fost sau nu asa, daca il confirma sau nu, ea ar putea sa elimine orice dubiu! Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Februarie 18, 2014 Aha, deci concluziile au fost aceleasi, ce tare Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 eu as paria ca a fost la andreea! probabil este la primele lui recenzii si nu avea un "model" dupa care sa se inspire. asa ca a dat copy de la recenzia lui patrick si a inceput sa modifice. formatul a ramas cam acelasi, ba chiar si unele expresii, cuvinte se regasesc nemodificate, insa exista si diferente. tu ai dat 8 la gfe, el a oferit 9...dar "ramane de vazut"!!! 1 Link spre comentariu
fanik1234 Reputație: 128 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 eu as paria ca a fost la andreea! probabil este la primele lui recenzii si nu avea un "model" dupa care sa se inspire. asa ca a dat copy de la recenzia lui patrick si a inceput sa modifice. formatul a ramas cam acelasi, ba chiar si unele expresii, cuvinte se regasesc nemodificate, insa exista si diferente. tu ai dat 8 la gfe, el a oferit 9...dar "ramane de vazut"!!! Am avut nevoie de un model , si na mi-a fost mai usor , neavand nici multe recenzii aici .. de aia am facut asa , pe viitor nu se va mai intampla .. Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Februarie 18, 2014 Fratilor lasa ti thread ul asta in pace, a revenit oficial Laura Popescu ))) 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Aveai modelul recenziilor la regulament.Cat de neinspirat sa fi fost sa ajungi sa dai copy paste la fraze intregi? Nu ai nici o scuza. 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Stati! Opriti-va!Nu ajungem nicaieri asa!Patrik cred ca cel mai bine ar trebui sa ne spuna Andreea daca a fost sau nu asa, daca il confirma sau nu, ea ar putea sa elimine orice dubiu!Si daca a fost ce? Daca acea vizita a lui la Andreea a existat, toate sunt bune? )ps: si eu cred ca a fost la ea. 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 patrick, jumatate din vina ii este iertata, a recunoscut baiatul si a promis ca nu va mai face! copierea este cea mai magulitoare forma de admiratie oricum! eu unul l-as lasa pe fanica sa ma copieze pe mine, dar vorba lui talibanu, are mult de citit si ii vine mai greu cred!!! 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Sincer, nu am fost deranjat, doar ca mi se pare un pic riscant sa trecem asa usor peste genul asta de fapte.Cum s-a desfasurat fanatik mie nu mi-a placut, l-am simtit chair ofensiv, abia spre final afirmand ca "pe viitor nu se va mai intampla"In fine... 2 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2014 Pai daca si tu zici ca a fost?Dc ai cerut banarea ?Ca sa inteleg si eu ideea Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Pentru ca mi se pare inacceptabil sa clonam recenzii, mai mult sau mai putin. 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 sau daca tot a clonat, sa-l treaca pe patrick in bibliografie! 1 Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Februarie 18, 2014 :) oare de ce nu m-a copiat pe mine??? Aaaa stiu, tre sa caute muult pana da de o recenZie )) 1 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Stati! Opriti-va!Nu ajungem nicaieri asa!Patrik cred ca cel mai bine ar trebui sa ne spuna Andreea daca a fost sau nu asa, daca il confirma sau nu, ea ar putea sa elimine orice dubiu!si se duce draq confidentialitatea Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Februarie 18, 2014 Ba da cata curiozitate ) muriti ba, muriti de atata curiozitate. A fost, n-a fost, ce atatea discutii. Link spre comentariu
fanik1234 Reputație: 128 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Stiu ca nu a fost corect sa fac asta ... , dar nu l-am copiat pe respectivul .. doar m-am inspirat putin .. acum sper sa nu se fi inteles altceva .. , si imi cer scuze nu se va mai repeta !! Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 Ai nu fi nesimtit! Inceteaza! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Februarie 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 18, 2014 am sters recenzia copiata@fanik am sa te rogsa le scrii tu data viitoare 2 Link spre comentariu
fanik1234 Reputație: 128 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2014 OK , Mersi , o voi reface atunci ! , fara sa ma inspir de la cine !! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum