Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Cie vrieţi moi mult ???

Şi micuță, şi frumoasă, şi cochetă, şi curată, şi futăcioasă...pormă kum naiba vrieți să vă răspundă la tăți cînd vria muşchiu vostru ???

Luptați...luptați...luptați şi cîştigați !!!

;)

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Cie vrieţi moi mult ???

Şi micuță, şi frumoasă, şi cochetă, şi curată, şi futăcioasă...pormă kum naiba vrieți să vă răspundă la tăți cînd vria muşchiu vostru ???

Luptați...luptați...luptați şi cîştigați !!!

;)

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ct
  • Oras:Ct

Frunzulita-Magheran iar am fost pe la Ea ! Cum care ea ?? Andreea ..

Desigur cei care o stiti , stiti cum se mananca .Cei care n-o stiti ...nu stiti ce-i bun :)) )

Invitat de seama calutsu meu care a neghezat ca vrea . Portofelul a fost de acord si asa mai departe .

La ceas de seara spre asfintit , am repoftit in curtea ( si nu doar in curtea ) Andreeei . Acelasi loc micut de la Casa Modei cu acelasi interfon si desigur aceiasi suma 100 ron de la mine pentru pofta aluia mic .

Intai tigara apoi dushuletsu desigur , si prosopel .

Andreeiuta este bronzata si arata mult mai sexy ..

Dar am trecut la un Oraluts Protejat apoi la diverse forme de lupte , cea mai misto a fost " mama-iedului " .

Raman la parerea mea de amator ca daca m-am dus si a 3 a oara la Dumneai prezinta garantii .

Drept dovada am si poza .

Igiena 10 . OP 9.5 . Anal Nu . FK Nu . Zambet mare si vesel Da .Normalu Protejat . Bucuria cu care ma duc maine la Munca este nepretuita :))

De revenit stiti voi mai bine ! Recomand

• Like 5
Link spre comentariu

Am fost si eu la ea !!.... La Andreea !!

Nu ma pricep la recenzii, este adevarat, nici sa scriu prea mult nu imi place .... dar ....

cine nu a fost .... nu stie ce pierde, cine a fost, probabil stie despre ce vorbesc. Sa fiu succint ....SUPER !!

Tigare inainte, papuceii ... pentru dusulet binenteles, prosop ....etc ... relaxare totala dupa ....

Si ca sa nu mai lungesc vorba .... Igiena 10, Locatie 10 (mie imi place) .... Oral (protejat) 9 ... Normal (protejat ...binenteles) 9

Andreea ...toata numai un zambet .... eu azi si ma tine pana maine in mod sigur ...numai un zambet :)

De revenit ... stiti voi mai bine :) sa subscriu colegului de mai sus

Recomand !!

• Like 5
Link spre comentariu

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

nu, nu am mai facut...dar as fi foarte excitata de idee si prefer sa o fac cu cineva care e dragut si nu prea pulos.

2013-2014 sau cand?

l-am ratat? :(

Era pe baza de subler :)

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...