Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Da tu ai dato an pula ta di vorbesti...sau ie doar din auzite ??? ;)

Fatuca asta nui sclifosita...ie pretioasa ! :)

Iti dau driptate doar ka ar avia di cistigat di ar baga curuleana la bataie...an pula voastra !!!

:)))))))))

Link spre comentariu
  • Oras:Dacia
  • Oras:Dacia

Da tu ai dato an pula ta di vorbesti...sau ie doar din auzite ??? ;)

Fatuca asta nui sclifosita...ie pretioasa ! :)

Iti dau driptate doar ka ar avia di cistigat di ar baga curuleana la bataie...an pula voastra !!!

:)))))))))

Toate parasutele se cred de lux si pretentioase.Cand o sa ceara toate astea pretentioase 300 pe o tragere,sa nu intrebati de ce ;)

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Doresc ca toti clienti care vor sa ma viziteze sa ma anunte telefonic cat timp vor sa petreaca cu mn. <br>

Accept ca in timpul actului sexual de 30 min(o finalizare) in caz de va suna telefonul sa raspundeti o data sau de doua ori la telefon,nu mai mult. ( am patit ca in timpul actului sa ma opreasca de 5 ori ca ii suna telefonul ) .<br>

In caz de nu raspund la telefon,imi puteti lasa un sms si anuntati in cat timp pot reveni cu raspunsul. :*

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

Doresc ca toti clienti care vor sa ma viziteze sa ma anunte telefonic cat timp vor sa petreaca cu mn. <br>

Accept ca in timpul actului sexual de 30 min(o finalizare) in caz de va suna telefonul sa raspundeti o data sau de doua ori la telefon,nu mai mult. ( am patit ca in timpul actului sa ma opreasca de 5 ori ca ii suna telefonul ) .<br>

In caz de nu raspund la telefon,imi puteti lasa un sms si anuntati in cat timp pot reveni cu raspunsul. :*

Pe mine nu ma deranjeaza daca imi suna telefonul in timpul actului, este chiar msto sa vorbesc la telefon in timp ce fata isi vede de treaba, desigur in liniste. :D

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Da este ok asa,dar cand iti spune de 5 ori stai sa vad cine ma suna... deja iti sare cheful

totusi pentru 30 min nu moare nimeni. hai sa nu se  mai merga pe premiza " clientul nostru stapanul nostru" 

eu unul m-ar inhiba sa raspund la tel. am incercat sa dau pe vibratii si am clacat. asa ca de atunci il dau pe mute. 

Link spre comentariu

Fost azi la d-soara Deea, atras de indecentele poze prezente aici si am avut o surpriza trecuta.Programarea facuta cu o zi inainte, si trecand peste o mica intarziere cauzata de statul roman, am facut cunostinta cu un mic bibelou de femeie, zambet de strengarita si un corp perfect proportionat incununat de niste sani minunati care abia reusesc sa-ti ia ochii de la popoul ei :laugh2

Locatia-Casa de Moda

FK- exclus, singurul minus din partea mea

OP-9

NP-to be determined :blushing2

GFE 10

Anal- s-a ratoit la mine cand i-am complimentat dosul si l-a retras preventiv.zona off limits

Ma bucur ca ne-am cunoscut si o sa ne revedem cu siguranta frumoasa domnisoara :kiss3

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...