Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

Postat

Am fost ieri la Andreea . Locația o știți , ea este de nota 10+ . Op np . 100/200 RON . Clar de revenit . Acum nu știu când o mai prind la cât de aglomerata este 😂😂

• Like 5
Postat

Salut! Am trecut si eu pe la Andreea o tipa super draguta,foarte comunicativa, zambareata , zambetul face tot si are un ras asa contagios! In fine sa trecem la subiect: locatie 9, curatenie 9, aspect 9, oral 10( de obicei sunt mofturos dar ea a reusit sa ma satisfaca in totalitate) funduletul este al ei :)), merita vazut si folosit!😉Mersi pt timpul acordat Andreea! 🤗

• Like 3
Postat

Salutare. Eu am crezut ca am fost norocos ieri. Am sunat și mi-a răspuns am stabilit o ora la care sa sun, 15 minute înainte gen, ce-i drept eu eram mai flexibil și am spus asta. Am fost puțin reținut și la. Ora la care trebuia sa fiu în fata locației și sa sun nu am fost asa ca am avertizat printr-un sms ca sunt reținut și ca voi fi la locație la ora stabilita sau puțin după. Bjnenteles ca nu mi-aș fi dorit sa o rețin și chiar i-am spus asta. Am ajuns chiar la timp și am sunat însă după câteva apeluri la care nu a răspuns nimeni a răspuns Altcineva spunându-mi ca Deea a trebuit sa plece și ca dacă vreau pot rămâne cu ea. Mi s-a spus sa ajung chiar în fata la casa. Modei/fresh și sa sun iar. Eh, asta era un minut de mers, sun iar, nimic. Fără răspuns. Apoi linie ocupata. Nimic. Nu știu care e schema dar foarte dezamăgit. Prefer asa de altfel, pentru ca eu pe Deea vroiam sa o vad. Dar as fi preferat un sms ca pleacă și se anulează sau se reprogrameaza în condițiile în care eram flexibil și întârziem câteva minute.

• Like 2
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Salutare. Eu am crezut ca am fost norocos ieri. Am sunat și mi-a răspuns am stabilit o ora la care sa sun, 15 minute înainte gen, ce-i drept eu eram mai flexibil și am spus asta. Am fost puțin reținut și la. Ora la care trebuia sa fiu în fata locației și sa sun nu am fost asa ca am avertizat printr-un sms ca sunt reținut și ca voi fi la locație la ora stabilita sau puțin după. Bjnenteles ca nu mi-aș fi dorit sa o rețin și chiar i-am spus asta. Am ajuns chiar la timp și am sunat însă după câteva apeluri la care nu a răspuns nimeni a răspuns Altcineva spunându-mi ca Deea a trebuit sa plece și ca dacă vreau pot rămâne cu ea. Mi s-a spus sa ajung chiar în fata la casa. Modei/fresh și sa sun iar. Eh, asta era un minut de mers, sun iar, nimic. Fără răspuns. Apoi linie ocupata. Nimic. Nu știu care e schema dar foarte dezamăgit. Prefer asa de altfel, pentru ca eu pe Deea vroiam sa o vad. Dar as fi preferat un sms ca pleacă și se anulează sau se reprogrameaza în condițiile în care eram flexibil și întârziem câteva minute.

Pretene dacă discuția cu fata a fost așa cum relatezi tu mai sus nu e de mirare ca a avut o treaba... eu unul nu am înțeles nimic si am avut posibilitatea sa citesc de doua ori. Ea dacă te-a auzit o singura data, clar nu a înțeles nik.

Nu ești dup-aci, nu!? :)

• Like 4
  • Oras:Undeva prin tara
Postat

Cu alte cuvinte,ai luat teapa.Ce sa zic , se poate intampla sa apara situatii neprevazute,dar nu are nici o scuza pentru faptul ca trebuia sa te anunte din timp, ca sa nu mai bati drumul degeaba.

Urat din partea ei.

Postat

Scuze, tastez de pe tembelofon. Simplu a fost. Suna 4.45 pentru întâlnire la 5. La 4.45 nu eram la locație și nu puteam suna așadar am trimis sms, cu scuzele de rigoare și explicând situația. Am promis ca sun curând imediat cum ajung și am estimat ca voi ajunge puțin trecut de 5. Mi s-a răspuns simplu -'Ok' La 5 și 2 sau 3 minute eram deja la locație și am sunat. Mi-a răspuns colega ei spunând ca a trebuit sa plece și ca pot sa o vad pe ea instead. M-am deplasat unde mi-a spus ea și am sunat. Și de acolo știi povestea. Am mai trimis un mesaj spunând ca as vrea sa reprogramez și ca sunt puțin dezamăgit ca nu am văzut-o. Coerent am fost dar recunosc eram puțin sub influenta emoțiilor de noob.

• Like 2
Postat

. Coerent am fost dar recunosc eram puțin sub influenta emoțiilor de noob.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

LOL,ai fost amuzant tare cu fraza aia.

• Like 1

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Teapa de genul nu este chiar o noutate pentru Bunăciunea asta.

"Cand dai, cea mai isteata verdeata de pe piata

Banii curg de nici nu zici ca-s gheata

Plec din club dimineata,

Cand un inger cu fața creata imi zambeste dulce

Cine esti tu dulceata?

Ce demon de vita se ascunde intr-un asa corp de zeita

Bag alcool pentru fetita,

Da, ea-mi zice ca-i sunt drag, o atrag

Ca n-am trac daca nu-i un trancan ce-am in nadrag

Sa i-o trag, sa nu piedem timpu’

Si ghici ce ?

Disper sa-i fac pe plac

Da-i suspect de simplu

Ezit un moment, da’ sar in taxiu

Si 10 minute mai tarziu

Intram in apartament

Zici ca n-am fost vreodata atent

Da am o slabiciune pentru bunaciune

Pana o scanteie in ochii ei taciune

‘mi trezeste suspiciune…

Politia ! Deschide mortaciune!"

• Like 4
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...