Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Salutare! Proaspat intors de la Andreea am zis sa postez experienta mea care s a dovedit a fi o surpriza foarte placuta.Initial am ezitat sa merg la ea citind o postare de mai sus si ca urmare sun la nr. de tel al colega ei si in loc sa raspunda colega ei care activeaza si ea in top si la care am deja 2 vizite la activ raspunde Andreea si dau peste o fata foarte comunicativa la telefon si cu o voce foarte draguta si zic na hai sa incerc..Ajuns in locatia pe care o stiam deja de la colega ei apare o fata draguta micuta,zambareata, comunicativa cu un trup frumos,micut si sexy,cu un caracter dragut si mult bun simt .Optez pentru un singur numar, asa sunt eu la inceput pana cunosc mai bine fata, dar in fine sa trecem la subiect: LOCATIE 9,  ASPECT 10,  ORAL 10 , GFE 10. Halatul 100 + un mic cadou. Da e de revenit.Mersi ptr timpul acordat Andreea! :crazylove

• Like 3
Postat

Andreea este o tipa super am fost la ea acum cateva luni...mii se pare foarte comunicativa,dragutik chiar dc este skin.Am facut un dus knd am venit.In camera am stat nitel de vorba si am inceput activitatea!Primu nr nu a durat mult,iar la doilea nu a mai vrut sa

explodeze cocosel

Locatie 9 deoarece la baie era putin deranj

Aspect 10

Oral de senzatie 10

GFe 10

Halatul 200 h

De revenit cu incredere!Recomand!

• Like 1
Postat

Salutare! Proaspat intors de la Andreea am zis sa postez experienta mea care s a dovedit a fi o surpriza foarte placuta.Initial am ezitat sa merg la ea citind o postare de mai sus si ca urmare sun la nr. de tel al colega ei si in loc sa raspunda colega ei care activeaza si ea in top si la care am deja 2 vizite la activ raspunde Andreea si dau peste o fata foarte comunicativa la telefon si cu o voce foarte draguta si zic na hai sa incerc..Ajuns in locatia pe care o stiam deja de la colega ei apare o fata draguta micuta,zambareata, comunicativa cu un trup frumos,micut si sexy,cu un caracter dragut si mult bun simt .Optez pentru un singur numar, asa sunt eu la inceput pana cunosc mai bine fata, dar in fine sa trecem la subiect: LOCATIE 9, ASPECT 10, ORAL 10 , GFE 10. Halatul 100 + un mic cadou. Da e de revenit.Mersi ptr timpul acordat Andreea! :crazylove

.

Cu cine e colega Andreea? La ea sun si are tel ul inchis

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

e greu sa dai de pizdulicile lu deea/alina...eu am renuntat definitiv, poate tu ai mai mult noroc ;) 

• Like 1
Postat

Salutare! Stie cineva ce se intampla cu domnisoara Andreea,incerc de 5 zile sa dau de ea si are tel. inchis.Sau poate ne da un pont colega ei Alina.Ms

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Salutare! Stie cineva ce se intampla cu domnisoara Andreea,incerc de 5 zile sa dau de ea si are tel. inchis.Sau poate ne da un pont colega ei Alina.Ms

Este dispo de luni Deea! 😊😚

Postat

Salutare tovarasi! A mai putut careva in ultimul timp sa o prinda pe domnisoara Andreea, pentru ca daca suni la nr. de mai sus afisat 0768173228 nu apuca nici macar sa sune.Va salut.

• Like 1
Postat

Pentru mine,Andreea va ramane o revedere placuta, un om superb din toate punctele de vedere.  :X  :hooray 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...