Vizitator Anaany Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Anna💕 PĂPUȘĂ FRUMOASĂ 🍭 DULCE ȘI SPECIALĂ! REGINA SEXULUI, !❤🍑😈✊ 💙💋💕💦Eu pot fi îngerul tău mic😇 sau fata ta obraznica 😋., dulce și senzuală!!! Disponibila pentru a realiza fiecare dorinta ta!!! Un amestec de dulceață 🤗 și ardei iute! Senzuală și delicată, rafinată, sexy și foarte transgresivă! Iubitoare de preludiu picant, ☆CERTITUDINE PENTRU CEI CARE MĂ CUNOSC DEJA, DAR ȘI O ADEVĂRATĂ DESCOPERIRE PENTRU CEI CARE NU AU AVUT PLĂCEREA DE A MĂ ÎNTÂLNI 。 ・゚♡゚・💋 fotografiile mele sunt recente și reale și 100% originale, ceea ce vedeți și ceea ce găsiți, confirm cu tatuajul de pe brațul meu
nirolfnirolf Reputație: 663 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Bine ai venit! Tarife,ce oferi,locatie? Succes maxim!
dasdas Reputație: 60 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 10, 2021 Papusa ?? Urata papusa
albatroz_15 Reputație: 1 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Păpușă draga poți, sa anunți prețurile și serviciile!
Afemeiatul43 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Va salut las si eu o recenzie acesta fata mecanica si brutala dupa una si alta vocabular jegos Nu arata ca in poze asa sexi ia este dupa tatuaj da nu e asa sexi ca in poza De evitat poze editate sa para sexi Țațe lasate zici ca are 7 nasteri Curu e bagat la apa Face oralul de nota 7 Anal nu ma interesat Nu sta sa o futi in ce pozitie vrei tu In pizda e larga rau Ori pula mea e mica de 19 si ii trebuie de 25+ Face totul mecanic Locatie suspecta zona Zaharia stancu cred ca mai e cu cineva in casa ,colega a zis ca nu are da zgomete sa auzit Ori m-i sa parut ori e cu pescalau in casa si il tine pitit in dormitor 😒 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum