IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Chiar acum, andreeakvl98 a spus: Ești sigur de ce spui? 😢( Indianu a devenit Indianca în câteva ore?) Ce zic mai ăștia pe aici? Ca ai vulvă?😕 Paraziți infecți ce sa le ceri:))) 2
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, andreeakvl98 said: Ești sigur de ce spui? 😢( Indianu a devenit Indianca în câteva ore?) Ce zic mai ăștia pe aici? Ca ai vulvă?😕 De fapt, e Aishwarya Rai Bachchan 😂
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 47 minute, x the impaler a spus: La sugestia lu @666lion9 Lansez o invitaie oficiala pt KVL 😆 Preacracita Kvl 🥰 Cand vii si la Plm Sa iti scriu o poezie Un vers plin de fantezie Vreau sa-ti umblu pe la buci Si sa te pun pe butuci Si cand capritza imi stai Sa vad ce farmece ai Pisica daca-i zemoasa 😜 Si devine-alunecoasa Daca este linsa bine Si cum e sa fiu in tine Scrii corect, m-ai cucerit Si pana mea te-a simtit Ca ai mult potential Pt un sex bestial Vreau sa te pup si in cur Dar nu-ti bag nimic ma jur Eu sunt tandru, delicat Nu fut ca un apucat 😂 Deci astept sa te cunosc Te-as cam fute recunosc Dar te fut politicos 😜 Si iti scriu un vers frumos! 🥰 M-ai udat din doua strofe😂😂. Săracul fostul dacă ar ști ca ai reușit doar din strofe, s-ar sinucide😊. Nu vrei sa ma suni si sa mi-o reciti la telefon sa fie cu happy-ending?😔
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 4 minute, dascalescu-d a spus: De fapt, e Aishwarya Rai Bachchan 😂 Hai ca dacă mai intru peste doua ore o sa ziceți ca e Elodia😂😂😂.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Indianu este prost Hai ca nu are rost Sa va puneti mintea cu el E cretin ca un purcel Individ facut din laba Ce n-are nici o treaba Om fara viata Minte de paiata Are gura mare Hai sa-i dam mancare Pule de aradeni In gura la indieni Urla prostia-n el E mare cretinel Analfabet mare Prostia il doare Ca e prost tare! 👍👍👍👍👍👍
Membru Premium x the impaler Reputație: 9913 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, andreeakvl98 said: M-ai udat din doua strofe😂😂. Săracul fostul dacă ar ști ca ai reușit doar din strofe, s-ar sinucide😊. Nu vrei sa ma suni si sa mi-o reciti la telefon sa fie cu happy-ending?😔 Nu vorbesc cu tine. 😜🤣🤣 Doar cu pisicutza am de discutat 😝😂 si trebuie sa-ti scriu ceva mai sofisticat... asta era doar asa de incalzire.... 😆 Eu cand scriu o iau in serios... gen: https://nimfomane.com/forum/topic/188700-alina-0721601274/?do=findComment&comment=7029955&_rid=179868 sau https://nimfomane.com/forum/topic/187719-tania-brunetă-frumoasă-0723000019/?do=findComment&comment=7063594&_rid=179868 Deci trebuie sa te faci remarcata pt poeme adevarate 😝❣️ Provocarea e lansata. Tine-ma la curent pe unde activezi ca si eu ma mai plimb prin tara. 😘 1 2
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 8 minute, x the impaler a spus: Nu vorbesc cu tine. 😜🤣🤣 Doar cu pisicutza am de discutat 😝😂 si trebuie sa-ti scriu ceva mai sofisticat... asta era doar asa de incalzire.... 😆 Eu cand scriu o iau in serios... gen: https://nimfomane.com/forum/topic/188700-alina-0721601274/?do=findComment&comment=7029955&_rid=179868 sau https://nimfomane.com/forum/topic/187719-tania-brunetă-frumoasă-0723000019/?do=findComment&comment=7063594&_rid=179868 Deci trebuie sa te faci remarcata pt poeme adevarate 😝❣️ Provocarea e lansata. Tine-ma la curent pe unde activezi ca si eu ma mai plimb prin tara. 😘 Imi place, ai limba creativa😇. Ajung la Arad luna viitoare 😊! Versurile tale tandre Mi-au făcut lindicul tare Te astept intre picioare Sa simți gheizerul cum sare 😇 Eu mă retrag, va urez tuturor o seară minunata !
Membru Premium x the impaler Reputație: 9913 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, andreeakvl98 said: Imi place, ai limba creativa😇. Ajung la Arad luna viitoare 😊! Versurile tale tandre Mi-au făcut lindicul tare Te astept intre picioare Sa simți gheizerul cum sare 😇 Eu mă retrag, va urez tuturor o seară minunata ! Ai PM. Nu ma mai abuza aici ca-mi faci probleme 🤣 Si vezi ca sunt din Oradea... 😆 2
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Ianuarie 10, 2022 Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 6 ore, andreeakvl98 a spus: Sincer dacă o sa am cereri, chiar luna viitoare am sa vin.😊 Te vrem tare😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9913 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 6 minutes ago, Flx01 said: Te vrem tare😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹 A dreq sa fiu daca mai scriu pe Arad... Toate bunaciunile se inghesuie la voi... Si asta pare convinsa ca-s aradean... Va fac reclama si n-am nici un beneficiu 🤪😂 Eu ma chinui pe aici cu tot felul... 🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 4 minute, x the impaler a spus: A dreq sa fiu daca mai scriu pe Arad... Toate bunaciunile se inghesuie la voi... Si asta pare convinsa ca-s aradean... Va fac reclama si n-am nici un beneficiu 🤪😂 Eu ma chinui pe aici cu tot felul... 🤣 Tu esti unul, noi suntem multi care vorbim frumos cu fetele, chiar daca nu le scriem versuri. Nu te plange mai baiete Drumul de Arad l-ai facut si pt alte fete Alta rima n-am gasit Asa ca v-am parasit.
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Ianuarie 10, 2022 Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 10 minute, x the impaler a spus: A dreq sa fiu daca mai scriu pe Arad... Toate bunaciunile se inghesuie la voi... Si asta pare convinsa ca-s aradean... Va fac reclama si n-am nici un beneficiu 🤪😂 Eu ma chinui pe aici cu tot felul... 🤣 Prietene și eu cred ca ești Arădean chiar dacă știu ca locuiești la Oradea 🤣👍🤪 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9913 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, Flx01 said: Prietene și eu cred ca ești Arădean chiar dacă știu ca locuiești la Oradea 🤣👍🤪 Cu sufletul si unul dintre mebrele inferioare uneori, dar rar 🤣 In rest sunt jumate clujean - jumate oradean. Dar daca m-am nascut in Oradea.... 😜
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Ianuarie 10, 2022 Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 4 minute, x the impaler a spus: Cu sufletul si unul dintre mebrele inferioare uneori, dar rar 🤣 In rest sunt jumate clujean - jumate oradean. Dar daca m-am nascut in Oradea.... 😜 Nebunica ta ce mai mare e arădeanca de acum cu prietenul tău arădean ai făcut o nebunie care nu s-a mai făcut în Românica noastra....... Deci te cred Aradean Nebunica ta cea mai mare - explicatie: Nu stiu care din "prietenele" tale te fute cum o face Mtza peste tot inclusiv la nervi🤪🤣🤣🤣 1
Vizitator Maxuserita Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 15 ore, maxuser a spus: Ce parere aveti? Bravooo iubire!!! Deși nu te caracterizează această gândire să fim serioși, materialul e foarte bun!!! Succes azi la psiholog🤗
Arad_lust Reputație: 200 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 20 ore, x the impaler a spus: La sugestia lu @666lion9 Lansez o invitaie oficiala pt KVL 😆 Preacracita Kvl 🥰 Cand vii si la Plm Sa iti scriu o poezie Un vers plin de fantezie Vreau sa-ti umblu pe la buci Si sa te pun pe butuci Si cand capritza imi stai Sa vad ce farmece ai Pisica daca-i zemoasa 😜 Si devine-alunecoasa Daca este linsa bine Si cum e sa fiu in tine Scrii corect, m-ai cucerit Si pana mea te-a simtit Ca ai mult potential Pt un sex bestial Vreau sa te pup si in cur Dar nu-ti bag nimic ma jur Eu sunt tandru, delicat Nu fut ca un apucat 😂 Deci astept sa te cunosc Te-as cam fute recunosc Dar te fut politicos 😜 Si iti scriu un vers frumos! 🥰 Super ! 👍👍👍
bubibubu Reputație: 120 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 11, 2022 La 10.01.2022 la 19:11, IndianuSibiu a spus: Cu ce team deranjat lipitoare, ca nu team mai băgat in seama :)) team înjurat eu sau ceva Doi ani de pușcărie cu executare ti-as da, pentru cum violezi limba romană 1 1
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 11, 2022 Postat Ianuarie 11, 2022 Aoleu, dacă stârnești Indianu, iar ne face cotei păduchioși și râioși toată noapte. Iar scrie "miau" ca pisica și ne plătește cu "aceiași" moneda. 😂
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 11 ore, bubibubu a spus: Doi ani de pușcărie cu executare ti-as da, pentru cum violezi limba romană Acum 11 ore, dascalescu-d a spus: Aoleu, dacă stârnești Indianu, iar ne face cotei păduchioși și râioși toată noapte. Iar scrie "miau" ca pisica și ne plătește cu "aceiași" moneda. 😂 Dacă ați văzut ca nu va mai dau atenție ploșnițelor de ce tot mă pomeniți :)) 1
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 1 minute ago, IndianuSibiu said: Dacă ați văzut ca nu va mai dau atenție ploșnițelor de ce tot mă pomeniți :)) Acuma ești ocupată, că ești prima oară în Sibiu. Indianca a ajuns în fieful Indianului 😂😂 ce sa mai, filme indiene.!
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 12, 2022 Chiar acum, dascalescu-d a spus: Acuma ești ocupată, că ești prima oară în Sibiu. Indianca a ajuns în fieful Indianului 😂😂 ce sa mai, filme indiene.! Parazit infect ești ce sa mai =))))) 1
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 47 minutes ago, IndianuSibiu said: Parazit infect ești ce sa mai =))))) Care dintre ei? Cheloo, Ombladon sau Freakadadisk? 😂 1
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 1 oră în urmă, dascalescu-d a spus: Acuma ești ocupată, că ești prima oară în Sibiu. Indianca a ajuns în fieful Indianului 😂😂 ce sa mai, filme indiene.! Iti dai seama cati clienti are daca din 2 in 2 zile se muta😂😂.oare prin zona noastra nu vine?
bertus Reputație: -296 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 @Danidor te rog, exprimeaza frustrarile tale aici si lasa topicile fetelor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum