Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 59 minute, Semakone a spus:

Toți râdeți acuma 🤣

Și ție îți vine să râzi de tine da ție rușine de noi🤦

• Oras:Arad
Postat
Acum 3 minute, anthonio a spus:

Și ție îți vine să râzi de tine da ție rușine de noi🤦

Da ...nu am rușine 😉la ce te referi 😁.

Și tu ai muscato 🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 7 minute, Semakone a spus:

Da ...nu am rușine 😉la ce te referi 😁.

Și tu ai muscato 🤣🤣🤣🤣🤣

Daca aveam rușine nu scriam 🤣🤣🤣🤣

Vizitator unsuflet
Postat
La 06.07.2023 la 22:45, bluecarfick a spus:

Izza este una din revelațiile sezonului pentru mine. Ca și alți colegi care mai pleacă la descoperit căprioare
am luat o mulțime de țepe până acum. Am citit anunțul ei, m-am uitat peste poze, am făcut programare și am
plecat spre locația indicată cu foarte multă reticență, convins fiind că e mai mult marketing decât realitate. 
Înainte să ajung deja mă gândeam cum voi face stânga-n-prejur odată ajuns.
Sun, și ce să vezi; surpriză! Din aceea mai rară, adică plăcută :)
Fata înaltă și foarte frumoasă. Foarte prietenoasă, m-a bine-dispus rapid, am și uitat de reticența inițială.
S-a amuzat copios când i-am povestit că venisem cu gândul să plec în secunda 5.
Atât la aspect, atitudine cât și la acțiune a bifat cu brio cam tot ce era de bifat.
Aveam un singur lucru de depunctat; lipsa FK. Asta se întâmpla în urmă cu 8-10 zile.
Azi am fost în vizita 2. Între timp, receptivă la sugestii a remediat și singurul aspect care era de remediat.
Sper să nu se supere dacă spun că e mămică. De ce spun asta? Poate mi se pare mie, dar la fetele care sunt mămici parca e altceva. Parcă sunt mai drăgăstoase. Sincer. Și ce m-a mai surprins în mod foarte plăcut?
Spre deosebire de prima vizită când am sosit la ea odihnit, azi am ajuns dupa o zi în care am fost extrem de ocupat și activ.
Și eram puțin cam transpirat din cauza vitezei și oboselii. Dar Izza nu s-a ferit deloc, m-a îmbrățișat de două ori și m-a invitat cu mult tact să intru la duș. Intenționam să fac oricum asta din proprie inițiativă; chiar eram puțin stânjenit și n-am vrut s-o îmbrățișez, dar s-a întâmplat la inițiativa ei. Alte detalii nici n-are rost sa dau, doar atât că de data asta ea a fost cea care a punctat mai bine, iar eu am rămas cu lucruri de compensat pentru ca experiența să fie una la fel de pozitivă și pentru ea.
Eu aș trece-o la categoria puținelor fete care pe lângă frumusețe, atitudine proclient; sunt și foarte corecte.
La ambele întâlniri a respectat relaxat timpul alocat, fără apeluri în timpul întâlnirii, doar mesaje cât timp am fost la duș (înainte și după).
Halat 150/30 min. Locație Adora Parc. Și la prima și la a doua întâlnire mi-a oferit un pet de 500 ml cu apă la plecare.
Este clar de vizitat.

Si eu am constatat că mămicile, in special cele de baieti, sunt puțin mai altfel, din mai multe motive:

- stiu cum să trateze baietii, chiar si pe cei mai mari si nematurizati complet, care umbla mereu după țața mamei, asa cum suntem noi😁.

- ele cred ca au un dezavantaj față de cele mult prea tinere si incearca să compenseze printr-o atitudine mai grijulie, mai atente la nevoile noastre.

- sunt hotarate să ofere servicii de calitate ca să adune bani pt odorul lor.

Oricand prefer o  mamica in dauna unei fete tinere care crede ca prin simplul faptul ca arată bine se rezolva totul. 

Postat
La 02.07.2023 la 14:47, anthonio a spus:

Eu nu ți-o recomand, ultima dată când am fost la ea mi-a făcut o labă pe jumătatea aia de instrument care încă nu dormea și țin minte că i-am spus de trei ori să se oprească, ea se făcea că plouă 🤣🤣🤣 

Du-te mai bine la Ariana să îți de-a mai multă guriță că o are tare dulce sau la Anca dacă nu ai fost să vezi cat e de calmă și de grijulie

Mda... ți se pare ție că sunt sensibil dar nu e chiar așa nu te mai lua după ce zic fetele astea pe bani .

Majoritatea întâlnirilor cu fetele au fost ok ,știu cum să modelez o întâlnire sa fie bine pentru mine da ultima a fost prost ,deși am rezolvat problema pentru care am fost .

Știu cum merge treaba nu-i problema mea asta am fost la destule fete care mi-au zis lucruri interesante chiar și ultima 😃 .

Probabil am fost eu la ea după ce a fost sătulă de pula și și am lăsat recenzie negativă  🤣.dacă lăsăm pozitivă nu mai eram sensibil ,eram taur comunal 🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

Am impresia că forumul a devenit Publi24😔

Postat
Acum 51 minute, anthonio a spus:

Am impresia că forumul a devenit Publi24😔

Mult mai rău, fetele de pe forum, au anunț și pe Publi, plus încă de două ori pe'atâtea care au fost pe forum dar au anunț doar pe Publi,.....deh, 500 de lei nu's puțini. 

Postat
Acum 22 minute, Rafaelooo a spus:

Mult mai rău, fetele de pe forum, au anunț și pe Publi, plus încă de două ori pe'atâtea care au fost pe forum dar au anunț doar pe Publi,.....deh, 500 de lei nu's puțini. 

Au anunț și pe publi in lipsa de clienții..

Care au fost pe forum de multi ani acuma au clientela lor ,și nu le mai interesează când cade cate o gasca și scrie negativ😃

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Rafaelooo a spus:

Am observat că și fetele ce lucrau doar cu forumul au anunț pe publi, am observat că unele au anunț pe publi cu alt număr de tel 🤷 probabil să nu bată la ochi🤣🤣🤣

Acum 2 ore, Semakone a spus:

Au anunț și pe publi in lipsa de clienții..

Care au fost pe forum de multi ani acuma au clientela lor ,și nu le mai interesează când cade cate o gasca și scrie negativ😃

Vorba lu' hateru " cei ce futeau la salar și decontare nu mai fut deloc, iar cei ce futeau mai des fut doar la salar și decontare"🤣🤣🤣 e perioada concediilor, se simte și la cele cu clienții formați 

Vorba uneia de p'aci  "așa prost cum îmi merge tot fac trei-patru salarii de Lidl pe lună" 🤣🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, anthonio a spus:

Am observat că și fetele ce lucrau doar cu forumul au anunț pe publi, am observat că unele au anunț pe publi cu alt număr de tel 🤷 probabil să nu bată la ochi🤣🤣🤣

Vorba lu' hateru " cei ce futeau la salar și decontare nu mai fut deloc, iar cei ce futeau mai des fut doar la salar și decontare"🤣🤣🤣 e perioada concediilor, se simte și la cele cu clienții formați 

Vorba uneia de p'aci  "așa prost cum îmi merge tot fac trei-patru salarii de Lidl pe lună" 🤣🤣🤣si

Fac mai mult se plâng ele 🤣🤣🤣.

Mia de lei iese pe zi lucrătoare 😃poate mai mult .....tot se gasesc futaciosi pe tot judetul🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

Fac mai mult se plâng ele 🤣🤣🤣.

Mia de lei iese pe zi lucrătoare 😃poate mai mult .....tot se gasesc futaciosi pe tot judetul🤣🤣🤣

Nu știu eu cât fac pe zi dar știu că am fost primit și la ora 7:30, iar în urmă cu un an nici nu deschidea telefonul până la 11

Postat
Acum 7 minute, anthonio a spus:

Nu știu eu cât fac pe zi dar știu că am fost primit și la ora 7:30, iar în urmă cu un an nici nu deschidea telefonul până la 11

Daaa ....cum este cu bruneta 🤣😄🤣

Vizitator
Postat
Acum 18 ore, Semakone a spus:

Daaa ....cum este cu bruneta 🤣😄🤣

Ai vise cu ea 😜

Vizitator
Postat
Acum 20 ore, Semakone a spus:

Vise împlinite 😉

Când mergi pe la fete ( la blonde in special) spune cine ești pe forum🤣 nu de alta da spune lumea că suntem aceași persoană 🤣

Sau poate  lămurește @ariana08 situația că ea ne știe pe amândoi, să nu mai fie loc de interpretări 

Postat
Acum 28 minute, anthonio a spus:

Când mergi pe la fete ( la blonde in special) spune cine ești pe forum🤣 nu de alta da spune lumea că suntem aceași persoană 🤣

Sau poate  lămurește @ariana08 situația că ea ne știe pe amândoi, să nu mai fie loc de interpretări 

Fras🤣daca așa stă treabă nu mai merg la fete🤣(blonde in special).

Vrei să mă desconspriri cumva 😃????

Vizitator
Postat

Fras🤣daca așa stă treabă nu mai merg la fete🤣(blonde in special).

Vrei să mă desconspriri cumva 😃????

Du-te și spune  cine ești că azi mă făcut cineva cu ou și cu oțet pt afirmațiile tale 

Postat
Acum 6 minute, anthonio a spus:

Du-te și spune  cine ești că azi mă făcut cineva cu ou și cu oțet pt afirmațiile tale 

Ce sa îți fac eu daca te-ai prezentat 😉 acuma eu sunt de vina???

Vizitator unsuflet
Postat

Ce frumos e "zambetul haterului"😅😆😆. Simpla prezență te incarcă de energie pozitivă, nu mai trebuie să facă nimic altceva...deși face😆.

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, Semakone a spus:

Ce sa îți fac eu daca te-ai prezentat 😉 acuma eu sunt de vina???

Eu nu m-am prezentat dar i-am lăsat cândva o recenzie pozitivă și ma recunoscut. Nu suport că sunt acuzat pe nedrept după niște presupuneri, @ariana08 nu vrea să spună nimic dar @Emilia23ne știe sigur pe amândoi

Postat
Acum 22 minute, anthonio a spus:

Eu nu m-am prezentat dar i-am lăsat cândva o recenzie pozitivă și ma recunoscut. Nu suport că sunt acuzat pe nedrept după niște presupuneri, @ariana08 nu vrea să spună nimic dar @Emilia23ne știe sigur pe amândoi

Tu cu mine ai problema sau cu ea 😃.

Ceartate cu ea nu cu mine,ce mă bagi pe mine în vorbe, aiurea 🙄!!!

Postat

Eu nu știu ce încerci tu sa faci acuma ????

Daca crezi că este ceva de lămurit citeza persoana respectiva nu alte persoane ,eu nu știu ce vina am eu că tu ai platit pa una sa te facă cu ou și oțet!

PS.daca vrei să ști ceva despre mine întrebă direct ,nu în stânga și dreapta 😉

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 40 minute, Semakone a spus:

Eu nu știu ce încerci tu sa faci acuma ????

Daca crezi că este ceva de lămurit citeza persoana respectiva nu alte persoane ,eu nu știu ce vina am eu că tu ai platit pa una sa te facă cu ou și oțet!

PS.daca vrei să ști ceva despre mine întrebă direct ,nu în stânga și dreapta 😉

Nu mai inteleg nimic! 

Cum adică a plătit pe una? Pana acum nu era vorba de plată, doar de muștruluit gratis😆.

Vizitator
Postat

Nu mai vreau nimic, am vrut să demonstrez că nu suntem aceași persoană dar nu mai contează.... 

Există două vorbe în care nu îmi vine să cred dar din păcate sunt adevărate 

Dacă ești bun de ști luat de prost... 

Facerea de bine e futerea de mamă....

Și mai este una 

Orice șut in fund e un pas înainte 

Postat
Acum 1 minut, anthonio a spus:

Nu mai vreau nimic, am vrut să demonstrez că nu suntem aceași persoană dar nu mai contează.... 

Există două vorbe în care nu îmi vine să cred dar din păcate sunt adevărate 

Dacă ești bun de ști luat de prost... 

Facerea de bine e futerea de mamă....

Și mai este una 

Orice șut in fund e un pas înainte 

Aștept recenzie 🤣🤣🤣

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...