Cozonac77 Reputație: 3707 Postat August 10 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 10 Acum 5 minute, altmarz a spus: Doarme că e fată cuminte 😇 Eu caut altfel de fete... în noaptea asta Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1836 Postat August 10 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 10 1 oră în urmă, Cozonac77 a spus: @beckaRebe, ce faci într-o oră... două? 🥰 Vreau să-ți las o semnătură pe fularul ăla cu UTA 😌 Nu mai are fularu, treci și pe la mine pt semnătură😇😆? 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3707 Postat August 10 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 10 Acum 14 minute, unsuflet a spus: Nu mai are fularu, treci și pe la mine pt semnătură😇😆? Ce PLM să fac là tine?? Dacă vrei semnătură, treci TU pe la mine și té și taxez, că nu dau semnături gratis, sunt Prea sărac 🥲 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3707 Postat August 11 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 11 Trist, Trist....Tot Aradul doarme după 12 noaptea 🥲🥲 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1836 Postat August 11 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 11 Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: Trist, Trist....Tot Aradul doarme după 12 noaptea 🥲🥲 Eu te-am așteptat la portită😁. Inghețam dacă nu aveam fularu la gât🥹. 1 Link spre comentariu
Hefaiston Reputație: -1 Postat August 11 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11 La 10.08.2024 la 9:08, anthonio a spus: Eu nu scriu când nu îmi place, am pățit destule și mie bine așa, nu vrea scandal🙊 văd că așa faceți și voi... Doar eu am ghinionul să găsesc cada uscată? Îmi dau seama că a făcut duș după clientul anterior Dracu știe cum fac și ajung cu botu la mândre in păr, parcă au lucrat in bucătărie la 7 nunți Am învățat pe câteva să spele prosoape, acum nu mai am răbdare, mi-e scârbă când vin cu texte "e curat dar inca nu sa uscat bine", vă dați seama cât de mult ne apreciază La majoritatea ce nu oferă pupici, fk, le pute gura de zici că au băut toată noapte. Nu-s nici eu perfect dar dacă plătesc si am pretenții. Nu-mi pot băga scârbavnicul mădular neprotejat într-un loc care pute Voi le mirosiți pernele? Zici la unele că a dormim pe ele Dorel de pe șantier o vară întreagă fără să facă duș, defapt de la parul ăla uns nu are cum să miroase. De cearceafuri colorate sau păturci ce să mai zic? Sunt bune că nu se văd petele😂 dacă le spui se vaită de zici că le-ar spală manual La prezervativele cu un leu vă place mirosul? Și după ce faci duș încă îți pute pula a gumă împuțită🤣 De curățenia și mirosul din baie să vă spun? Aici apare și un pompier voinic și nesimtit care stropește cu presiune vasul de toaletă 🤣 trebuie să vedem noi asta? Tot ele au obligația să curețe nu să simțim noi miros că la birtul din colț. Floci prin cadă e ceva des întâlnit, cele care au animale de companie au mai mult de muncă, dar nu au chef....am plecat cu par la sculă 🤣 nici dusul nu la dat jos sau l-am luat de pe prosop? Am eu pretenții prea mari? Cred că sunt chestii normale într-o lume civilizată. Nu e nevoie de bani mulți, se vaită că s-au scumpit produsele de curățare, dar că s-au scumpit țigările nu se vaită! E nevoie de puțină muncă și implicare din partea lor, nu e imposibil! Sunt fete care pot să ofere ce am scris mai sus... E grav că ai stat la astfel de fete , eu când miros așa ceva plec... și ești membru cu reputație și poezii. La ălea la care ai lăsat poezii a fost igiena impecabila 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 217 Postat August 13 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 13 3 minutes ago, Flx01 said: Eu vreau sa te propun pe tine!... Grabestete😝😘🤗 @Flx01 ai tu ceva informații: vine creața prin zonă în perioada următoare? :))) 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat August 13 Membru Premium Partajează Postat August 13 Acum 1 minut, Cumintzelul a spus: @Flx01 ai tu ceva informații: vine creața prin zonă în perioada următoare? :))) Speranțe,.... Cam naruite si alea dar... 🤷♂️ Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 217 Postat August 13 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 13 2 minutes ago, Flx01 said: Speranțe,.... Cam naruite si alea dar... 🤷♂️ Și eu am speranțe, tot o chem, dar nu prea îi place prin zona asta de vest 😒 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 347 Postat August 13 Partajează Postat August 13 La 30.01.2023 la 0:06, Vizitator Anthonio a spus: ... Titulara e și în poze, deci poze reale... La 11.08.2024 la 21:55, Hefaiston a spus: ... ești membru cu reputație și poezii... Ce ți-e și cu reputația asta.. îți iei dungă dacă scrii ce nu convine.. majorității! 🙂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat August 13 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 13 La 11.08.2024 la 21:55, Hefaiston a spus: E grav că ai stat la astfel de fete , eu când miros așa ceva plec... și ești membru cu reputație și poezii. La ălea la care ai lăsat poezii a fost igiena impecabila 🤣🤣🤣🤣 Ce draq Iar ți-a patinat lanțul 🤔 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat August 13 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 13 1 oră în urmă, M0ff0ss a spus: Ce ți-e și cu reputația asta.. îți iei dungă dacă scrii ce nu convine.. majorității! 🙂 Norocul tău că sunt la băute și caut ceva de lovit că altfel nu îți răspundeam că ți-am mai răspuns odată la chestia asta 🤦 Văd că ești tare curios de bârzoiu meu, să vi să îți dau un autograf, nici dracu nu mai îmi cauta postările din trecut dacă nu erai tu 🤣 Lasă forumul și du-te să te fută Diana să îți scoată cheful de scandal corectitudinea pe care o ai in capul ăla umplut cu nimfomane Când voi vedea recenzii scrise de tine îți voi da voie să mă contrazici 2 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat August 14 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Partajează Postat August 14 La 11.08.2024 la 1:06, Cozonac77 a spus: @beckaRebe, ce faci într-o oră... două? 🥰 Vreau să-ți las o semnătură pe fularul ăla cu UTA 😌 Dacă vrei sa ne vedem seara târziu, trebuie să îmi scrii din timp. Eu sunt fetiță cuminte😇, iar noaptea fac nani dacă nu am treabă😄. Te pup💋. 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3707 Postat August 14 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 14 Acum 6 ore, beckaRebe a spus: Dacă vrei sa ne vedem seara târziu, trebuie să îmi scrii din timp. Eu sunt fetiță cuminte😇, iar noaptea fac nani dacă nu am treabă😄. Te pup💋. Da... Mi-am adus aminte.... Trebuie să și confirm, Tot așa...cu muuuulte ore înainte înainte 🥲 Eu nu-s (Chiar) băiat cuminte.... Dar dacă tú spui că ești fată cuminte, E bine. Cică opusele se atrag 🥰 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 347 Postat August 14 Partajează Postat August 14 Acum 22 ore, anthonio a spus: Norocul tău că sunt la băute și caut ceva de lovit că altfel nu îți răspundeam că ți-am mai răspuns odată la chestia asta 🤦 Văd că ești tare curios de bârzoiu meu, să vi să îți dau un autograf, nici dracu nu mai îmi cauta postările din trecut dacă nu erai tu 🤣 Lasă forumul și du-te să te fută Diana să îți scoată cheful de scandal corectitudinea pe care o ai in capul ăla umplut cu nimfomane Când voi vedea recenzii scrise de tine îți voi da voie să mă contrazici Nu e nimeni curios de bârzoiu tău, stai lin.. poate doar lingăii șefi de pe malul Mureșului 🙂 Te-ai contrazis singur și te-a contrazis timpul.. Era vorba doar de credibilitate (nimic personal), dar tu te ataci singur când ți se amintește că ai mințit în "recenzie" cum că pozele erau reale. Nu știu eu și nu mă interesează, dar pt. mulți cititori ar trebui să-i "pună pe gânduri" referitor la celelalte recenzii scrise de matale! 😉 1 Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 217 Postat August 14 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 14 11 minutes ago, M0ff0ss said: Nu e nimeni curios de bârzoiu tău, stai lin.. poate doar lingăii șefi de pe malul Mureșului 🙂 Te-ai contrazis singur și te-a contrazis timpul.. Era vorba doar de credibilitate (nimic personal), dar tu te ataci singur când ți se amintește că ai mințit în "recenzie" cum că pozele erau reale. Nu știu eu și nu mă interesează, dar pt. mulți cititori ar trebui să-i "pună pe gânduri" referitor la celelalte recenzii scrise de matale! 😉 Pui prea mult patos, frate :))) Link spre comentariu
Semakaoone Reputație: 8 Postat August 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 16 La 15.08.2024 la 0:55, M0ff0ss a spus: Nu e nimeni curios de bârzoiu tău, stai lin.. poate doar lingăii șefi de pe malul Mureșului 🙂 Te-ai contrazis singur și te-a contrazis timpul.. Era vorba doar de credibilitate (nimic personal), dar tu te ataci singur când ți se amintește că ai mințit în "recenzie" cum că pozele erau reale. Nu știu eu și nu mă interesează, dar pt. mulți cititori ar trebui să-i "pună pe gânduri" referitor la celelalte recenzii scrise de matale! 😉 Da cine m-ai face recenzii realiste ?? Toți își văd interesul lor ,acum vorbesc că știu exact cum stau lucrurile în spatele acestei minunat forum, nimeni nu scrie exact cum a fost, Toți au favoritele lor unde primesc unele beneficii,Daca ar fi sa merg so fut pe una mă interesează să mă futa bine nu să mă povestească la colegii. Du-te futeo pe Diana sa vezi , am arso m-ai mult decât alți de pe forum...și am tras multe pe pula 😁 una mi-a dat-o capăt de linie că a fost bulangioca fata de mine și tovarășii au sărit 😄 se știu ei care 😂!!! 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1836 Postat August 17 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 17 Ce slabă ofertă azi pe forum! Sunt prezente in sat doar Roxana si Rebeca. Vai de curul lor, cum stau p...lele la rând la intrare in pizdilica lor😆. Nici pe publi nu e bogăție, sunt câteva fete cu zeci de anunțuri fiecare. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6235 Postat August 17 Partajează Postat August 17 1 hour ago, unsuflet said: Ce slabă ofertă azi pe forum! Sunt prezente in sat doar Roxana si Rebeca. Vai de curul lor, cum stau p...lele la rând la intrare in pizdilica lor😆. Nici pe publi nu e bogăție, sunt câteva fete cu zeci de anunțuri fiecare. Nici la noi nu e cu mult mai bine...ieri cred ca erau 4 fete, si toate la R Towers 🤣 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1836 Postat August 17 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 17 Acum 5 minute, altmarz a spus: Nici la noi nu e cu mult mai bine...ieri cred ca erau 4 fete, si toate la R Towers 🤣 Toate sunt in Maldive in concediu🤔. Am ramas noi sa dam la manivelă😆😆😆. 1 Link spre comentariu
Semakaoone Reputație: 8 Postat August 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 18 @hateru prietene vreau sa merg săptămână ăsta la BB 😂 că tare mult o lăuzi Link spre comentariu
Semakaoone Reputație: 8 Postat August 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 18 Acum 26 minute, Semakaoone a spus: @hateru prietene vreau sa merg săptămână ăsta la BB 😂 că tare mult o lăuzi @Cumintzelul ce faci 🤣 , dam la buci l BB 😂 săptămână ăsta 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 217 Postat August 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 18 6 minutes ago, Semakaoone said: @Cumintzelul ce faci 🤣 , dam la buci l BB 😂 săptămână ăsta 🤣🤣🤣 Eu nu mă duc, tu poți să mergi; dacă vrei să lovești pe una care arată bine, Bibi e ce trebuie. 😅 Eu mi-am schimbat planurile și dintre cele pe care le-am vizitat până acum, nu cred că o să mai merg la niciuna, cel puțin din Arad. Am fost la toate localele și în e de ajuns, la unele, doar o vizită. Urmăresc ce mai e interesmat pe Timișoara, că în Arad slabe șanse să vină ceva de calitate. Cu toate că tipa aia Sashababy (sper că i-am scris numele corect, nu vreau să o etichetez :))) ) pare ce trebuie, am citit și pe alte orașe lucruri bune despre ea. 😏 Link spre comentariu
hateru Reputație: 493 Postat August 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 18 39 minutes ago, Semakaoone said: @hateru prietene vreau sa merg săptămână ăsta la BB 😂 că tare mult o lăuzi Sa futi sanatos! Numa' vezi sa nu iti patineze iar lantu' ! Dar sa stii ca nu e nevoie sa ma anunti inainte, ca nu is menejeru' ei ( is doar menejeru' lu' Elisa, dupa cum ai zis) O laud pentru ca merita! Sper sa ajung si eu la ea saptamana viitoare! Mi-e pofta rau pe zeita blonda! Link spre comentariu
Semakaoone Reputație: 8 Postat August 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 18 Acum 3 minute, hateru a spus: Sa futi sanatos! Numa' vezi sa nu iti patineze iar lantu' ! Dar sa stii ca nu e nevoie sa ma anunti inainte, ca nu is menejeru' ei ( is doar menejeru' lu' Elisa, dupa cum ai zis) O laud pentru ca merita! Sper sa ajung si eu la ea saptamana viitoare! Mi-e pofta rau pe zeita blonda! Nu știu de ce vb așa , că la toate la care am fost tot ăsta sunt un ,,bou ,😂, las-o pe Elisa acolo e alt ceva ,caracter coie la fata tot ce vrei. Îs curios cum o sa decurgă vizită,.că doar nu omor pasiunea din prima.Merg și fut atât Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum