Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Ăia cu reduceri si favoritisme sun t josnici. Pai Leule @22leon, sa inteleg ca nu ai vizitato pe Corinuta? In urma cu putin timp voiai sa o iei de tot de aici.! 🤔🤔🤔 Dacă nu i-am scris recenzie , nu are de unde sa știe dacă am fost sau nu. Sau bănuie și vrea confirmarea 😂😂 1 3 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 13 minute, Carinasw a spus: Corect ❤ seara sincer mai beau o bere ,mai fumez o tigara...mai aud vecinii cum se cearta deasupra mea ,de astea ușoare 😂😂😂😂 Tocmai am pus un pahar dee gutuie🤪🤪🤪 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 9 minute, m0f0ss a spus: Aici aș putea să te contrazic.. 😉 Dar nu o fac.. P.S. vorbim în PM? 😂 Știu ca mai sunt scăpări , și eu am am schimbat mesaje chiar si cu necolorati, dar sunt excepții, pina le vede Motanul. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, 22leon a spus: Dacă nu i-am scris recenzie , nu are de unde sa știe dacă am fost sau nu. Sau bănuie și vrea confirmarea 😂😂 Nu stiu ce joc faci, dar... Sa termini cu prostiile🙈😂😂😂 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, 22leon a spus: Știu ca mai sunt scăpări , și eu am am schimbat mesaje chiar si cu necolorati, dar sunt excepții, pina le vede Motanul. Nu sunt scăpări. Poți iniția o conversație și cu un user gri, el nu o poate face, cu condiția să aibe inbox-ul gol. Conturile ce nu sunt verzi sau roșii pot răspunde cu două mesaje în 24 de ore. Repet, cutia poștală trebuie să fie goală ca să poată primi PM. 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Nu stiu ce joc faci, dar... Sa termini cu prostiile🙈😂😂😂 Vad ca tot Aradul își pune baza în tine, ca în rest...au fugit la pijamale 🤣🤣 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 17 minute, Bleaks a spus: Se cheama awareness. Din ce citesc si eu pe acest forum minunat mosneagul ne da sfaturi la toti unde sa mergem dar am citit si eu tot pe aici ca avea lenjeria intima patata (oare cu ce? 🤔). Daca pe el trebuie sa il credem de ce sa nu credem si povestea aia. Sau ca adoarme ca bivolul pe la alte fete prin Bucuresti. Nu era adapat saracul. Eu sunt Raducu 😆😆😆. Cine naiba isi ia numele asta 🤣🤣. Mai ai un raspuns de dat🤔🙈 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, 22leon a spus: Vad ca tot Aradul își pune baza în tine, ca în rest...au fugit la pijamale 🤣🤣 Sau onorează programări târzii, acum e momentul de ieșit din casă și de dus gunoiul, nu contează că durează trei ore până te întorci. Dacă el e baza, acidul cine e? 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, Criticul a spus: Nu sunt scăpări. Poți iniția o conversație și cu un user gri, el nu o poate face, cu condiția să aibe inbox-ul gol. Conturile ce nu sunt verzi sau roșii pot răspunde cu două mesaje în 24 de ore. Repet, cutia poștală trebuie să fie goală ca să poată primi PM. Da, dar cum a scris @Carinasw ei au inițiat mesajele. Eu am banuit ca se referea și la mesajele de pe whatsapp, dar cum a formulat ea, fără sa specifice, se înțeleg mesaje Pm. Și îți spun din experiența ca uneori merge, uneori nu cu ceilalți useri. Verificat cu un amic, care nu avea nimic în pm. 1 Link spre comentariu
m0f0ss Reputație: 287 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 minut, 22leon a spus: ... ca în rest...au fugit la pijamale 🤣🤣 Se odihnesc, că au programare mâine, de dimineață, la moldoveancă.. bieții de ei, nu știu că vor lua țeapă 😂 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 2 minute, 22leon a spus: Vad ca tot Aradul își pune baza în tine, ca în rest...au fugit la pijamale 🤣🤣 Mna ce sa fac? Ați venit la mine in curte, stau cu voi, ca doar nu o sa plec la nani si sa va las aici singuri🤷🏻♂️ Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 14 minute, m0f0ss a spus: Veghezi concurența? 😉😂 Vreo 3 colege de breasla le-am văzut dimineața cand imi beam cafeaua 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 3 minute, Criticul a spus: Sau onorează programări târzii, acum e momentul de ieșit din casă și de dus gunoiul, nu contează că durează trei ore până te întorci. Dacă el e baza, acidul cine e? Se uita la meciuri 😜😂 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 15 minute, Cozonac77 a spus: Când îl atacau turcii pe Mihai Viteazul Nu m,ar ataca și pe mine un rus ,sa vezi ce coada de matura ii dau la ureche 1 1 Link spre comentariu
Bleaks Reputație: 15 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 1 minute ago, Flx01 said: Mai ai un raspuns de dat🤔🙈 Ti-l dau tie pentru ca deja imi esti simpatic 😁. Sunt alter ego-ul lui @Emma69X. Mi-e drag mie asa de ea cum le da. Pe senil lasa-l. E mai prost ca batul cu care dau la pescuit 😆😆. Aaa, si nu pot sa ii dau tag, imparatimea nu imi aproba postarile. Desi troll-ul striga trolli 🤦♀️😆. 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 3 minute, m0f0ss a spus: Se odihnesc, că au programare mâine, de dimineață, la moldoveancă.. bieții de ei, nu știu că vor lua țeapă 😂 Baaaa, eu nu dau țepe Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 14 minute, 22leon a spus: Dacă nu i-am scris recenzie , nu are de unde sa știe dacă am fost sau nu. Sau bănuie și vrea confirmarea 😂😂 As ar fi frumos...macar sa spui ce culoare aveam la body cand ai fost ...sau dacă aveam body sau mnah un ochi în lipsa...😂😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 2 minute, m0f0ss a spus: Se odihnesc, că au programare mâine, de dimineață, la moldoveancă.. bieții de ei, nu știu că vor lua țeapă 😂 Te contrazic puțin Moldovencele sunt f iubarețe. Eu am fost azi la o ardeleanca si tare bine fuuuu😜 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, 22leon a spus: Da, dar cum a scris @Carinasw ei au inițiat mesajele. Eu am banuit ca se referea și la mesajele de pe whatsapp, dar cum a formulat ea, fără sa specifice, se înțeleg mesaje Pm. Și îți spun din experiența ca uneori merge, uneori nu cu ceilalți useri. Verificat cu un amic, care nu avea nimic în pm. Nu au fost mesaje doar in pm-ul forumului, au fost si pe wapp . Da e greu după ora 8 cu mine ,nu mai știu sa vorbesc . 😂😂😂😂😂😂 în fine. 1 Link spre comentariu
m0f0ss Reputație: 287 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 3 minute, Carinasw a spus: Vreo 3 colege de breasla le-am văzut dimineața cand imi beam cafeaua 😂😂😂😂😂 Înghesuite-ntr-un balcon, făcând poștă pe-o țigară 😂 1 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 minut, Carinasw a spus: Vreo 3 colege de breasla le-am văzut dimineața cand imi beam cafeaua 😂😂😂😂😂 Așa puține?!? Știi cum se uitau cei de la taxi la mine când i-am spus unde trebuie să ajung când am venit la tine pe Rebreanu? Și ai uitat cum erai costumată în prima seară și cum era Emma în a doua când m-am întâlnit cu voi în fața blocurilor? Nici acum nu știu care unde stătea, noroc că am avut ghizi. Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: Te contrazic puțin Moldovencele sunt f iubarețe. Eu am fost azi la o ardeleanca si tare bine fuuuu😜 Nu te mai primesc la mine de azi înainte. Gata ,sa vii sa îți iei semințele Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, m0f0ss a spus: Înghesuite-ntr-un balcon, făcând poștă pe-o țigară 😂 Lesin😂😂😂😂😂 nu maaaaa...nu fumau Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, Criticul a spus: Așa puține?!? Știi cum se uitau cei de la taxi la mine când i-am spus unde trebuie să ajung când am venit la tine pe Rebreanu? Și ai uitat cum erai costumată în prima seară și cum era Emma în a doua când m-am întâlnit cu voi în fața blocurilor? Nici acum nu știu care unde stătea, noroc că am avut ghizi. Eram îmbrăcată frumos Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 3 minute, Carinasw a spus: Baaaa, eu nu dau țepe Cred că așa a fost interpretată disputa dintre noi. Pentru clarificare: i-am scris pe WhatsApp pentru o programare, urma să aleagă ziua și ora dar nu avea ferestre... până când citeam pe topic că spune că e disponibilă iar eu aveam nevoie de vreo 3 ore jumate-4 ore să pot ajunge. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum