Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, andrei242 a spus: Mersi pentru ce ai facut, Corina are un GFE foooarte ridicat pe care nu l-am gasit la altii, inclusiv la cele care sunt cunoscut in Arad (de exemplu BB sau Sara) Baga boss o recenzie 😁 . Sa vedem și noi oamenii de rând cum a fost 😉
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 3 minute, hateru_ a spus: Tu facusi o pasiune pt mine 😘 Am bagat la aparate si am prins 777!!!!!!! Pacat ca maine pleci ca amu am bani si de curuletul tau! Pacat ca ma ratezi de data asta. Dar promit ca ne vedem data viitoare cand vii in Arad! Asta daca raspunzi pe wapp! Ti țuc la plescavita! Mi,ai rupt sufletul ca nu vrei sa ma vizitezi ...:((( la Arad nu mai vin...
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 4 minute, andrei242 a spus: Mersi pentru ce ai facut, Corina are un GFE foooarte ridicat pe care nu l-am gasit la altii, inclusiv la cele care sunt cunoscut in Arad (de exemplu BB sau Sara) Chiar sunt curioasa ,dai ai fost la mine de ce nu descrii experienta ?😁❤ .oricum nici nu mai știu cine ești...dar dacă ma lauzi ,sigur am făcut treaba buna 😁❤ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Just now, Carinasw said: Mi,ai rupt sufletul ca nu vrei sa ma vizitezi ...:((( la Arad nu mai vin... Cum sa nu vreau, țucuți sufletul tau de copila de la moldova!!!!! TU nu ai vrut!!!!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Just now, Carinasw said: Chiar sunt curioasa ,dai ai fost la mine de ce nu descrii experienta ?😁❤ .oricum nici nu mai știu cine ești...dar dacă ma lauzi ,sigur am făcut treaba buna 😁❤ Lasa ca face nenea recenzie.
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Lasa ca face nenea recenzie. De când te ții sa ma vizitezi ..smr , o sa ajungi la anu la Crăciun la mine
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: Cum sa nu vreau, țucuți sufletul tau de copila de la moldova!!!!! TU nu ai vrut!!!!!!! Mai moș mincinos, nu am mesaje la care nu am răspuns. Nu mai mintii lumea! Iti creste nasul
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Just now, Carinasw said: Mai moș mincinos, nu am mesaje la care nu am răspuns. Nu mai mintii lumea! Iti creste nasul Ai raspuns dupa o saptamana 😂😂😂😂 Dar ai raspuns pana la urma, recunosc!
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Ai raspuns dupa o saptamana 😂😂😂😂 Dar ai raspuns pana la urma, recunosc! M-ai pus pe gânduri...🥲 moșule...sigur nu ma confunzi ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 1 minute ago, Carinasw said: De când te ții sa ma vizitezi ..smr , o sa ajungi la anu la Crăciun la mine Am fost deja. Dar recenzia o fac dupa ce pleci. Chiar daca nu ai raspuns din prima, dupa aia ne-am sincronizat. Nah, ti-am spus! Spoiler alert: Moldoveanca e ce trebe! ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 1 minute ago, Carinasw said: M-ai pus pe gânduri...🥲 moșule...sigur nu ma confunzi ? Mno, poate ca te confund.... De la o varsta...uiti pe unde umbli...
anthonio Reputație: 2566 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 19 minute, unsuflet a spus: Și incâ dimineața devreme, de la 7, nu de la 13-14...😅 Va ajunge la vârsta noastră și va vedea.. "dimineața lucrului bine făcut" 😜
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: Am fost deja. Dar recenzia o fac dupa ce pleci. Chiar daca nu ai raspuns din prima, dupa aia ne-am sincronizat. Nah, ti-am spus! Spoiler alert: Moldoveanca e ce trebe! ❤️ Pana nu vad cu subiect si predicat ce am făcut noi doi ,nu mai dorm linistita .😂 În loc sa îmi faci recenzie acum ca poate se gândesc băieții sa ma tina la Arad , tu faci după ce plec ?😂😂😂😂😂
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: Mno, poate ca te confund.... De la o varsta...uiti pe unde umbli... Dacă ai 100 de ani ,cred si eu..
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, anthonio a spus: Va ajunge la vârsta noastră și va vedea.. "dimineața lucrului bine făcut" 😜 Dacă ați stii voi cat dorm eu ...😂 Mai ,s-au cam adunat multe si la mine ,și nu ma mai odihnesc cum trebuie...ma trezesc greu și la ora 10... O sa plec acasă în vacanta, și ma întorc cu forte proaspete 😂😂😂😂😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 1 minute ago, Carinasw said: Pana nu vad cu subiect si predicat ce am făcut noi doi ,nu mai dorm linistita .😂 În loc sa îmi faci recenzie acum ca poate se gândesc băieții sa ma tina la Arad , tu faci după ce plec ?😂😂😂😂😂 Ce puteai sa faci cu un mos ca mine? Am jucat şah! Oricum pleci, deci nu mai conteaza. Probabil nici nu mai vii la noi.... deci poate nici nu mai fac recenzie pana la urma. Dar te-am facut curioasa, asa-i moldoveanco?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 1 minute ago, Carinasw said: Dacă ați stii voi cat dorm eu ...😂 Mai ,s-au cam adunat multe si la mine ,și nu ma mai odihnesc cum trebuie...ma trezesc greu și la ora 10... O sa plec acasă în vacanta, și ma întorc cu forte proaspete 😂😂😂😂😁 Saraca! De la colici, asa-i?
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Saraca! De la colici, asa-i? Asa-i:((((
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, hateru_ a spus: Ce puteai sa faci cu un mos ca mine? Am jucat şah! Oricum pleci, deci nu mai conteaza. Probabil nici nu mai vii la noi.... deci poate nici nu mai fac recenzie pana la urma. Dar te-am facut curioasa, asa-i moldoveanco? Rau mai esti ..
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 17 minute, Semakone a spus: Ce sa întâmplat 😂..de nu ai vizitat și în Arad 😎?? Eu sunt om serios, prea serios pt ea. Nu pot râde cum o face ea (doar ea) la interventiile "haioase" ale lui marcus la adresa mea. Să vină ăla sa o iubească, doar sunt consăteni. Pt mine contează si caracterul, vorba unui coleg, pizda nu se termină niciodată.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 9 minutes ago, Carinasw said: Rau mai esti .. 😘😘😘😘
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Eu sunt om serios, prea serios pt ea. Nu pot râde cum o face ea (doar ea) la interventiile "haioase" ale lui marcus la adresa mea. Să vină ăla sa o iubească, doar sunt consăteni. Pt mine contează si caracterul, vorba unui coleg, pizda nu se termină niciodată. Ehha....am zis ca o sa tac, sa nu ma supar si eu ca un copil cum o faci tu ! Esti prea serios pentru mine ? Tu ? Tu care te superi ca un copil ? Nu zău! . Am tăcut din gura,și am încercat și încerc sa fiu o draguta ,dar tu (exact ca și criticul) o dati în fasole și va supărați ca doi copii mici! Si chestia cu Marcus ...mai tu ai impresia ca pe mine ma interesează ca sunteți voi certați si ca nu va înțelegeți? Ai impresia ca eu rad de tine ? Am venit sa te jignesc cu ceva sau sa ma vezi ca ii țin partea lui cu ceva ? Eu reacționez la ce scrie Marcus pentru ca băiatul e jale . Se ia de voi toți! Sau glumește! Doar pentru ca reacționez la anumite chestii nu înseamnă neapărat si ceva ! Eu nu înțeleg de unde atata supărare? Suntem rude ? Suntem căsătoriți și te-am trădat cu ceva ? Pe bune... Nu m-am schimbat cu nimic, fii liniștit. Doar ca ,am observat ca dacă sunt ok și mai las de mine , prea se ridica lumea-n sus . Si cum am mai spus-o de vreo doua ori . Nu suflu în borș nimănui!:)))). Te-ai supărat pe mine degeaba , fără sa îți fi greșit cu ceva. Eu în continuare am aceiasi părere despre tine (ca ești un om ok ,asta pentru ca ne-am cunoscut și am avut bună placere de a discuta și de a face si alte lucruri ), nu am dat directive către tine cum ai mai facut'-o tu:)))) Ai mai încercat sa ma înțepi indirect ,și chiar dacă am observat nu am zis nimic ! . Poate ca este un defect faptul ca sunt prea directa și spun oamenilor totul în fața ,dar îmi pare rău! Prefer sa fiu asa ,decât sa fiu lingusitoare si sa te "mananc " pe la spate ca altele (stii tu mai bine ):))). Dacă te-ai supărat pe mine și nu mai ai bună plăcerea de a vorbi cu mine sau de a ma vizita, e ok, inteleg si nu este nici cu o supărare! Dar nu ma mai acuza de lucruri fără rost te rog !:))) Nu m-am "aliat" cu nimeni ca sa rad de tine sau alte lucruri!. Inchid subiectul.
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 9 minute, unsuflet a spus: Eu sunt om serios, prea serios pt ea. Nu pot râde cum o face ea (doar ea) la interventiile "haioase" ale lui marcus la adresa mea. Să vină ăla sa o iubească, doar sunt consăteni. Pt mine contează si caracterul, vorba unui coleg, pizda nu se termină niciodată. Tea prădat 🤔..sa înțeleg
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 13 minute, Carinasw a spus: Ehha....am zis ca o sa tac, sa nu ma supar si eu ca un copil cum o faci tu ! Esti prea serios pentru mine ? Tu ? Tu care te superi ca un copil ? Nu zău! . Am tăcut din gura,și am încercat și încerc sa fiu o draguta ,dar tu (exact ca și criticul) o dati în fasole și va supărați ca doi copii mici! Si chestia cu Marcus ...mai tu ai impresia ca pe mine ma interesează ca sunteți voi certați si ca nu va înțelegeți? Ai impresia ca eu rad de tine ? Am venit sa te jignesc cu ceva sau sa ma vezi ca ii țin partea lui cu ceva ? Eu reacționez la ce scrie Marcus pentru ca băiatul e jale . Se ia de voi toți! Sau glumește! Doar pentru ca reacționez la anumite chestii nu înseamnă neapărat si ceva ! Eu nu înțeleg de unde atata supărare? Suntem rude ? Suntem căsătoriți și te-am trădat cu ceva ? Pe bune... Nu m-am schimbat cu nimic, fii liniștit. Doar ca ,am observat ca dacă sunt ok și mai las de mine , prea se ridica lumea-n sus . Si cum am mai spus-o de vreo doua ori . Nu suflu în borș nimănui!:)))). Te-ai supărat pe mine degeaba , fără sa îți fi greșit cu ceva. Eu în continuare am aceiasi părere despre tine (ca ești un om ok ,asta pentru ca ne-am cunoscut și am avut bună placere de a discuta și de a face si alte lucruri ), nu am dat directive către tine cum ai mai facut'-o tu:)))) Ai mai încercat sa ma înțepi indirect ,și chiar dacă am observat nu am zis nimic ! . Poate ca este un defect faptul ca sunt prea directa și spun oamenilor totul în fața ,dar îmi pare rău! Prefer sa fiu asa ,decât sa fiu lingusitoare si sa te "mananc " pe la spate ca altele (stii tu mai bine ):))). Dacă te-ai supărat pe mine și nu mai ai bună plăcerea de a vorbi cu mine sau de a ma vizita, e ok, inteleg si nu este nici cu o supărare! Dar nu ma mai acuza de lucruri fără rost te rog !:))) Nu m-am "aliat" cu nimeni ca sa rad de tine sau alte lucruri!. Inchid subiectul. A vrut și el că și celălalt 😂 șogor 😂😂😂.sa futa pe un bilet cat pe doua 🤣🤣🤣 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 12 minute, Carinasw a spus: Ehha....am zis ca o sa tac, sa nu ma supar si eu ca un copil cum o faci tu ! Esti prea serios pentru mine ? Tu ? Tu care te superi ca un copil ? Nu zău! . Am tăcut din gura,și am încercat și încerc sa fiu o draguta ,dar tu (exact ca și criticul) o dati în fasole și va supărați ca doi copii mici! Si chestia cu Marcus ...mai tu ai impresia ca pe mine ma interesează ca sunteți voi certați si ca nu va înțelegeți? Ai impresia ca eu rad de tine ? Am venit sa te jignesc cu ceva sau sa ma vezi ca ii țin partea lui cu ceva ? Eu reacționez la ce scrie Marcus pentru ca băiatul e jale . Se ia de voi toți! Sau glumește! Doar pentru ca reacționez la anumite chestii nu înseamnă neapărat si ceva ! Eu nu înțeleg de unde atata supărare? Suntem rude ? Suntem căsătoriți și te-am trădat cu ceva ? Pe bune... Nu m-am schimbat cu nimic, fii liniștit. Doar ca ,am observat ca dacă sunt ok și mai las de mine , prea se ridica lumea-n sus . Si cum am mai spus-o de vreo doua ori . Nu suflu în borș nimănui!:)))). Te-ai supărat pe mine degeaba , fără sa îți fi greșit cu ceva. Eu în continuare am aceiasi părere despre tine (ca ești un om ok ,asta pentru ca ne-am cunoscut și am avut bună placere de a discuta și de a face si alte lucruri ), nu am dat directive către tine cum ai mai facut'-o tu:)))) Ai mai încercat sa ma înțepi indirect ,și chiar dacă am observat nu am zis nimic ! . Poate ca este un defect faptul ca sunt prea directa și spun oamenilor totul în fața ,dar îmi pare rău! Prefer sa fiu asa ,decât sa fiu lingusitoare si sa te "mananc " pe la spate ca altele (stii tu mai bine ):))). Dacă te-ai supărat pe mine și nu mai ai bună plăcerea de a vorbi cu mine sau de a ma vizita, e ok, inteleg si nu este nici cu o supărare! Dar nu ma mai acuza de lucruri fără rost te rog !:))) Nu m-am "aliat" cu nimeni ca sa rad de tine sau alte lucruri!. Inchid subiectul. Am incercat sa te inteleg cand ai răs prima dată când a aparut marcus aici si m-a facut nespălat samd. Ti-am explicat asta in privat, cred ca ne-am inteles până la urmă. Dar tu continui sa il apreciezi ori de câte ori mă jigneste aici. Faptul de a nu sufla in ciorba cuiva nu inseamna sa apreciezi cand cineva e injurat. După cum ai vazut si eu m-am abtinut cât am putut, tot din respect pt tine si pt intâlnirea noastra reușită, zic eu, din Tm. Ba chiar am continuat sa ii indemn pe colegi si sa te viziteze. Dar tu nu te poti abtine sa il apreciezi pe marcus, desi ii vezi calitatea umana si jignirile. Cum trebuia sa interpretez asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum