Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Chiar acum, Semakone a spus:

Ce nu ți-a plăcut 😎 că nu este blonda...

Dezordine mai mare și chiar mizerie cum am găsit la ea.... n-am găsit în multe locuri. Și am fost și eu prin câteva locuri...

Nici la servicii nu aș putea să spun că excelează la ceva...E mult sub Sonia de exemplu (care era Top la voi) și chiar vreo 2-3 fete ce activează momentan în Arad 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Chiar acum, hateru_ a spus:

Sa mergi si la Selena sa dai cu 👅👅👅👅

😂😂😂😂😂

Nu mulțumesc, nu la toate dau cu 👅, că sunt pățit. Plus că eu am incredere in afaturile tale și le urmez.

Link spre comentariu
Vizitator
52 minutes ago, Rafaelooo said:

Adevarat, aflu și eu multe (dacă mă interesează și întreb) dar asta nu înseamnă să pun public pe forum, să fiu "gură spartă", .....e o discuție confidențială care acolo trebuie să rămână, .....asta dacă ai un pic de caracter. 😀

Nu inteleg de ce trebuie sa intrebati. Nu puteti fute daca nu intrebati de unul sau altul?

Futi mai bine daca stii ca unsuflet e bun pe 👅👅👅?

Si daca tie ti-a zis de cineva, te va povesti si pe tine mai departe.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 1 minut, Cozonac77 a spus:

Dezordine mai mare și chiar mizerie cum am găsit la ea.... n-am găsit în multe locuri. Și am fost și eu prin câteva locuri...

Nici la servicii nu aș putea să spun că excelează la ceva...E mult sub Sonia de exemplu (care era Top la voi) și chiar vreo 2-3 fete ce activează momentan în Arad 

Tot așa am găsit și eu la ea și la altele lăudate de sogorul 🤣 unsuflet.

El adat cu limbă 👅 cică ia plăcut 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Tot așa am găsit și eu la ea și la altele lăudate de sogorul 🤣 unsuflet.

El adat cu limbă 👅 cică ia plăcut 🤣🤣🤣

La Ame e apartamentul mic si uneori e dezordine, dar ea e curată, pe verificate. Uneori are si câinii cu ea, pe mine nu mă deranjează.

Link spre comentariu
Vizitator

Puteti sa ziceti orice de Ame, dar e curata! Miroase frumos, piele fina, impecabila.

Intr-adevar a ales cateva locatii "dezordonate",nici mie nu mi-a placut, dar ea e curata! Nu am mai fost de ceva vreme la ea, sincer, cred ca sunt alte variante mai bune la 200 ron, dar fata e curata!

Link spre comentariu
Chiar acum, unsuflet a spus:

La Ame e apartamentul mic si uneori e dezordine, dar ea e curată, pe verificate. Uneori are si câinii cu ea, pe mine nu mă deranjează.

Nici pe mine . sogore azi am fost la cineva 😎 și nu scriu nimic a fost bine .dar nu pot sa scriu întâlnirea cu ea a fost woau.

Tu degeaba scri întâlnirea cu Ame am fost de multe ori și am să mai merg.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, hateru_ a spus:

Puteti sa ziceti orice de Ame, dar e curata! Miroase frumos, piele fina, impecabila.

Intr-adevar a ales cateva locatii "dezordonate",nici mie nu mi-a placut, dar ea e curata! Nu am mai fost de ceva vreme la ea, sincer, cred ca sunt alte variante mai bune la 200 ron, dar fata e curata!

Când ai fost ultima oară la Ame😈.

Că tot ești umblat tu pe Diana 😎 mi-o recomanzi că am văzut că ai câteva vizite🤣🙃

Link spre comentariu
Vizitator
Just now, Semakone said:

Când ai fost ultima oară la Ame😈.

Că tot ești umblat tu pe Diana 😎 mi-o recomanzi că am văzut că ai câteva vizite🤣🙃

Nu imi amintesc. Statea pe Victoriei la casa ultima data cand am fost.

Nu am "cateva" vizite la Diana...am multe vizite la Diana. Chiar daca nu am scris aici, merg la ea saptamanal. 

Clar ca o recomand. Si tie si celorlalti futaciosi! 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, hateru_ a spus:

Nu imi amintesc. Statea pe Victoriei la casa ultima data cand am fost.

Nu am "cateva" vizite la Diana...am multe vizite la Diana. Chiar daca nu am scris aici, merg la ea saptamanal. 

Clar ca o recomand. Si tie si celorlalti futaciosi! 

Bun 😁 când mai merg  iară am sa incep preludiu de la litera I dintre sâni 🤣.

Ști tu ce zic😁👍

Link spre comentariu
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 31 minute, hateru_ a spus:

Ha? Am fost la tine doar la prima vizita....nu ma confunzi cumva? Sa stii ca in tura asta n-am fost 🤨

Dar eu nu vorbesc despre vizite 🤭 ma refeream în online moșule...off...dacă ai 100 de ani ,greu tare cu tine.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, hateru_ a spus:

@Semakone sogore, te duci la Selena? Is curios de parerea ta de golan. Te bagi?

Ba mie îmi plac brunetele 🤣 .

Daca mai văzut eu merg nu contează ce și cum.😁dar fata nu e pe linia mea când merg la o gagica pe bani trebuie să aibă peste 25 de ani.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, hateru_ a spus:

@Semakone sogore, te duci la Selena? Is curios de parerea ta de golan. Te bagi?

Io încă aștept recenzie 😁 ta la Ana balan 😁😎

.Dacă ești bărbat scrio sa pot să mă contrazic cu tine 🤣

Că mai făcut în toate 🤭 feluri atunci 😎

Link spre comentariu
Acum 51 minute, hateru_ a spus:

Nu am zis că Ea n-ar fi curată, dar apartamentul ăla în care stă, să-mi fie cu iertarea... E jegos rău!!

Să nu mai zic de câinele ăla al ei, a urcat cu noi în pat în timp ce făceam dragoste.... M-am oprit să-l dau jos din pat că mă enerva. Mie oricum nu-mi plac câinii dar Bubico ăla îmi stătea parcă pe creieri.

Altă fază nasoală care m-a enervat la ea, a fost că de cel puțin 3x a încercat să mi-o bage pe gât pe colega ei...una la vreo 50+ anișori. Mai bătrână ca mama 🥲 i-am spus cât am putut de frumos că Nu sunt curios dar degeaba, ea tot insista că o să-mi placă. De parcă avea ea habar ce-mi place mie...

În schimb, ca și acțiune pe așternuturi n-am ce comenta. Cred că e una din cele mai puțin de 10 fătuci la care am finalizat de 2x pe parcursul întâlnirii noastre. Din punctul ăsta de vedere Chiar n-am ce comenta.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 46 minute, Semakone a spus:

Ba mie îmi plac brunetele 🤣 .

Daca mai văzut eu merg nu contează ce și cum.😁dar fata nu e pe linia mea când merg la o gagica pe bani trebuie să aibă peste 25 de ani.

Zău?:))) vezi ca te contrazici singur 🤭😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Cozonac77 a spus:

Nu am zis că Ea n-ar fi curată, dar apartamentul ăla în care stă, să-mi fie cu iertarea... E jegos rău!!

Să nu mai zic de câinele ăla al ei, a urcat cu noi în pat în timp ce făceam dragoste.... M-am oprit să-l dau jos din pat că mă enerva. Mie oricum nu-mi plac câinii dar Bubico ăla îmi stătea parcă pe creieri.

Altă fază nasoală care m-a enervat la ea, a fost că de cel puțin 3x a încercat să mi-o bage pe gât pe colega ei...una la vreo 50+ anișori. Mai bătrână ca mama 🥲 i-am spus cât am putut de frumos că Nu sunt curios dar degeaba, ea tot insista că o să-mi placă. De parcă avea ea habar ce-mi place mie...

În schimb, ca și acțiune pe așternuturi n-am ce comenta. Cred că e una din cele mai puțin de 10 fătuci la care am finalizat de 2x pe parcursul întâlnirii noastre. Din punctul ăsta de vedere Chiar n-am ce comenta.

Aia era sora sa 🤣🤔.

Târfe ordinare și colegii le lauda 🤣🤣

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, Semakone a spus:

Ce am făcut iară 🤣🤣🤣

Iti rup nasul🤭😂 pai ai vrut sa vii la mine...eu n-am 25 de ani ,eu am 21:)))) 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Carinasw a spus:

Iti rup nasul🤭😂 pai ai vrut sa vii la mine...eu n-am 25 de ani ,eu am 21:)))) 

Daa vreau și acuma 😂😎.. trebuie sa scri aici 😂 să vadă toată lumea 🙈🤦🤦.

Să vezi ce îți fac 😂 că nu te iert 😎 .

Te prind eu odată 😘😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Daa vreau și acuma 😂😎.. trebuie sa scri aici 😂 să vadă toată lumea 🙈🤦🤦.

Să vezi ce îți fac 😂 că nu te iert 😎 .

Te prind eu odată 😘😘

Astept sa ma prinzi ,și sa ma futi în draci 😂😂😂😂🤭 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Semakone a spus:

Te referi la mine știu 😂😎 era o glumă cu sogorul 🤣 No mergeți voi și le futeți băieți cu caracter 😂Io mă retrag puțin poate aud iară ceva ce nu îmi convine că întru iară 😂😂.

PS.Pe Raluca i știu mult mai bine că și ține 🤣 vechea gardă 😂😂😂

Acum 1 oră, Semakone a spus:

Tu ești 🤣 mai pervers că și mine 🤣😈

Jó n'am zis,.......da dacă tu zici......, jó nu zic nimic......🤪😂😂😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...