Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
4 minutes ago, anthonio said:

Mâine seară ce scop ai😂

Nu știu deocamdată, prefer să îl descopăr după ce se realizează. 😂

Asa fac eu, să nu fiu dezamăgit: îmi aleg un lucru bun care mi se întâmplă într-o zi și pe acela mi-l fac obiectiv atins. 😂

Când o vizitez pe nevastă-mea, știu din înainte ce obiectiv am 🥹😇

Link spre comentariu
Vizitator
6 minutes ago, anthonio said:

Trebuie să tragă tare dacă vrea să facă o echipă întreagă până în 2044🤣🤣🤣

Gagica e dezvoltată și prinde bine, îi face pe toți deodată 😂😂😂 "enșpepleți" 😂

Link spre comentariu
Vizitator
22 minutes ago, Rafaelooo said:

Ca sigur să fii, jó zîc, să cooptez' în afacere încă două fete, .... pentru siguranță....😀

Nu nu, numai din Corina ies fotbaliști de Națională 🤭

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 ore, Cumintzelul a spus:

Hmmm, am îndoieli că dacă nu ne calificam mai ziceai același lucru. De multe ori am jucat foarte slab, numai norocul și acatistele lui Iordănescu Senior ne-au ajutat să răzbim 😂😂😂

Acum 2 ore, Rafaelooo a spus:

În plus, cea mai slabă grupă, dacă Israel nu avea probleme, altfel stăteau lucrurile. Bine zici, norocul și acatistele. 

Chiar daca nu reușeam sa profitam de conjunctura f favorabila pe care am avuto in aceste calificari tot la fel as fi zis

Eu am vazut o echipa care au intrat pe teren ajutinduse uni pe altii, e cel mai mare cistig si dac o sa fiie tot asa (o echipa), o sa trecem de grupe.... 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet

@Cumintzelul, asa finut m-ai atentionat in recenzia Cwrinei de pe Tm ca nu am vizitat-o aici, dar nu cred ca stii toata realitatea, sau cel mult stii doar partea ei. Nu doresc sâ dezvolt subiectul, dar iti spun ca eu am făcut eforturi sa ne vedem si inca mai sper sa o vad in Tm, dar se pare ca nu suntem pe aceasi lungime de unda, desi recunosc, Carina e o fata f faina, putin atipică. Sa te bucuri de ea!

Link spre comentariu
Vizitator
20 minutes ago, unsuflet said:

@Cumintzelul, asa finut m-ai atentionat in recenzia Cwrinei de pe Tm ca nu am vizitat-o aici, dar nu cred ca stii toata realitatea, sau cel mult stii doar partea ei. Nu doresc sâ dezvolt subiectul, dar iti spun ca eu am făcut eforturi sa ne vedem si inca mai sper sa o vad in Tm, dar se pare ca nu suntem pe aceasi lungime de unda, desi recunosc, Carina e o fata f faina, putin atipică. Sa te bucuri de ea!

Salut.

Nu este treaba mea ce e între tine și Corina, (încă) nu e pe numele meu😂 și nu am eu treabă ce face cu alții. Cu tine nu am interacționat, doar partea ei am auzit-o, dar atâta timp cât ea a decis să nu vă mai întâlniți, frumos ar fi să îi respecți decizia.

Și nu, nu m-am referit la tine, tu ai vrut să o vizitezi, faptul că ea nu mai a vrut, este cu totul altceva. Și faptul că te-am simțit, spune ceva...

Nu doar noi 2 am invitat-o in Arad. Ai fi surprins să afli câți au invitat-o și câți clienți a avut defapt, raportul e subunitar, de asta a ales și să nu mai se întoarcă. 

Obiectiv fiind, mai bine nu venea la noi, a avut numai de pierdut. Subiectiv (egoist) fiind, mă bucur că a venit, așa am reușit să ne cunoaștem. 🤗

Sper că am lămurit lucrurile, și îți mulțumesc: chiar mă bucur de @Carinasw☺️

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 1 minut, Cumintzelul a spus:

Salut.

Nu este treaba mea ce e între tine și Corina, (încă) nu e pe numele meu😂 și nu am eu treabă ce face cu alții. Cu tine nu am interacționat, doar partea ei am auzit-o, dar atâta timp cât ea a decis să nu vă mai întâlniți, frumos ar fi să îi respecți decizia.

Și nu, nu m-am referit la tine, tu ai vrut să o vizitezi, faptul că ea nu mai a vrut, este cu totul altceva. Și faptul că te-am simțit, spune ceva...

Nu doar noi 2 am invitat-o in Arad. Ai fi surprins să afli câți au invitat-o și câți clienți a avut defapt, raportul e subunitar, de asta a ales și să nu mai se întoarcă. 

Obiectiv fiind, mai bine nu venea la noi, a avut numai de pierdut. Subiectiv (egoist) fiind, mă bucur că a venit, așa am reușit să ne cunoaștem. 🤗

Sper că am lămurit lucrurile, și îți mulțumesc: chiar mă bucur de @Carinasw☺️

Fi binevenit printre noi, imi pari un om cu mult bun simț!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 1 oră, unsuflet a spus:

Pt mine sunt apropourile 🤪 eu ce vină am dacă ea a avut aceleași simptome ca nevastămea 🙊 eu doar de pierdut am avut

Link spre comentariu
Vizitator
11 minutes ago, anthonio said:

Pt mine sunt apropourile 🤪 eu ce vină am dacă ea a avut aceleași simptome ca nevastămea 🙊 eu doar de pierdut am avut

Tu să taci! 

😂😂😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...