anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 2 minute, Cumintzelul a spus: Facem echipă bună împreună 😁. Calificarea din 2044 e asigurată 😂😂😂 Echipă bună la remi in 2044🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 4 minutes ago, Rafaelooo said: Dacă puneai virgula după afaceriști,.... altfel se înțelegea.😏 Mici = tineri 😁 Iti e foame? 😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 1 minut, Cumintzelul a spus: Mici = tineri 😁 Iti e foame? 😂 Nu, nu, ....da așa am înțeles 😏😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 2 minutes ago, Rafaelooo said: Nu, nu, ....da așa am înțeles 😏😂😂😂 Mă bucur că te-am ajutat să înțeles acum 😇. Mi-am atins scopul din seara asta 😂😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 3 minute, Cumintzelul a spus: Mă bucur că te-am ajutat să înțeles acum 😇. Mi-am atins scopul din seara asta 😂😂 Mâine seară ce scop ai😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 3 minute, Cumintzelul a spus: Mă bucur că te-am ajutat să înțeles acum 😇. Mi-am atins scopul din seara asta 😂😂 Da, și eu îți doresc mult succes în afacere, ...😏👍👍 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 4 minute, anthonio a spus: Mâine seară ce scop ai😂 Nu-i clar, muncește cu fata la afacerea....cu facerea de fotbaliști....🤔😏😂😂😂 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Chiar acum, Rafaelooo a spus: Nu-i clar, muncește cu fata la afacerea....cu facerea de fotbaliști....🤔😏😂😂😂 Trebuie să tragă tare dacă vrea să facă o echipă întreagă până în 2044🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 4 minutes ago, anthonio said: Mâine seară ce scop ai😂 Nu știu deocamdată, prefer să îl descopăr după ce se realizează. 😂 Asa fac eu, să nu fiu dezamăgit: îmi aleg un lucru bun care mi se întâmplă într-o zi și pe acela mi-l fac obiectiv atins. 😂 Când o vizitez pe nevastă-mea, știu din înainte ce obiectiv am 🥹😇 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 6 minutes ago, anthonio said: Trebuie să tragă tare dacă vrea să facă o echipă întreagă până în 2044🤣🤣🤣 Gagica e dezvoltată și prinde bine, îi face pe toți deodată 😂😂😂 "enșpepleți" 😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 5 minute, anthonio a spus: Trebuie să tragă tare dacă vrea să facă o echipă întreagă până în 2044🤣🤣🤣 Greu îi va fi, .... trebuie să-i fim aproape, să'l ajutăm, ....doar sógoru nost îi.🤔😏😂😂 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 4 minute, Cumintzelul a spus: Gagica e dezvoltată și prinde bine, îi face pe toți deodată 😂😂😂 "enșpepleți" 😂 Ca sigur să fii, jó zîc, să cooptez' în afacere încă două fete, .... pentru siguranță....😀 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 22, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 45 minute, anthonio a spus: Acum toate sunteți luate🤣🤣🤣 De buci🤭 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 22 minutes ago, Rafaelooo said: Ca sigur să fii, jó zîc, să cooptez' în afacere încă două fete, .... pentru siguranță....😀 Nu nu, numai din Corina ies fotbaliști de Națională 🤭 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 51 minute, Cumintzelul a spus: Nu nu, numai din Corina ies fotbaliști de Națională 🤭 Hm, dacă tu zici,.....da cu două brazilience în afacere, .....🤔 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 23, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 2 ore, Cumintzelul a spus: Hmmm, am îndoieli că dacă nu ne calificam mai ziceai același lucru. De multe ori am jucat foarte slab, numai norocul și acatistele lui Iordănescu Senior ne-au ajutat să răzbim 😂😂😂 Acum 2 ore, Rafaelooo a spus: În plus, cea mai slabă grupă, dacă Israel nu avea probleme, altfel stăteau lucrurile. Bine zici, norocul și acatistele. Chiar daca nu reușeam sa profitam de conjunctura f favorabila pe care am avuto in aceste calificari tot la fel as fi zis Eu am vazut o echipa care au intrat pe teren ajutinduse uni pe altii, e cel mai mare cistig si dac o sa fiie tot asa (o echipa), o sa trecem de grupe.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 4 hours ago, Rafaelooo said: Hm, dacă tu zici,.....da cu două brazilience în afacere, .....🤔 Păi la ce cur are @Carinasw poți zice că e braziliancă. 🤭 Și nu trebuie două... 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 5 hours ago, Carinasw said: De buci🤭 Te iau și de buci, tot timpul o fac 😇 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 @Cumintzelul, asa finut m-ai atentionat in recenzia Cwrinei de pe Tm ca nu am vizitat-o aici, dar nu cred ca stii toata realitatea, sau cel mult stii doar partea ei. Nu doresc sâ dezvolt subiectul, dar iti spun ca eu am făcut eforturi sa ne vedem si inca mai sper sa o vad in Tm, dar se pare ca nu suntem pe aceasi lungime de unda, desi recunosc, Carina e o fata f faina, putin atipică. Sa te bucuri de ea! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 20 minutes ago, unsuflet said: @Cumintzelul, asa finut m-ai atentionat in recenzia Cwrinei de pe Tm ca nu am vizitat-o aici, dar nu cred ca stii toata realitatea, sau cel mult stii doar partea ei. Nu doresc sâ dezvolt subiectul, dar iti spun ca eu am făcut eforturi sa ne vedem si inca mai sper sa o vad in Tm, dar se pare ca nu suntem pe aceasi lungime de unda, desi recunosc, Carina e o fata f faina, putin atipică. Sa te bucuri de ea! Salut. Nu este treaba mea ce e între tine și Corina, (încă) nu e pe numele meu😂 și nu am eu treabă ce face cu alții. Cu tine nu am interacționat, doar partea ei am auzit-o, dar atâta timp cât ea a decis să nu vă mai întâlniți, frumos ar fi să îi respecți decizia. Și nu, nu m-am referit la tine, tu ai vrut să o vizitezi, faptul că ea nu mai a vrut, este cu totul altceva. Și faptul că te-am simțit, spune ceva... Nu doar noi 2 am invitat-o in Arad. Ai fi surprins să afli câți au invitat-o și câți clienți a avut defapt, raportul e subunitar, de asta a ales și să nu mai se întoarcă. Obiectiv fiind, mai bine nu venea la noi, a avut numai de pierdut. Subiectiv (egoist) fiind, mă bucur că a venit, așa am reușit să ne cunoaștem. 🤗 Sper că am lămurit lucrurile, și îți mulțumesc: chiar mă bucur de @Carinasw☺️ Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 1 minut, Cumintzelul a spus: Salut. Nu este treaba mea ce e între tine și Corina, (încă) nu e pe numele meu😂 și nu am eu treabă ce face cu alții. Cu tine nu am interacționat, doar partea ei am auzit-o, dar atâta timp cât ea a decis să nu vă mai întâlniți, frumos ar fi să îi respecți decizia. Și nu, nu m-am referit la tine, tu ai vrut să o vizitezi, faptul că ea nu mai a vrut, este cu totul altceva. Și faptul că te-am simțit, spune ceva... Nu doar noi 2 am invitat-o in Arad. Ai fi surprins să afli câți au invitat-o și câți clienți a avut defapt, raportul e subunitar, de asta a ales și să nu mai se întoarcă. Obiectiv fiind, mai bine nu venea la noi, a avut numai de pierdut. Subiectiv (egoist) fiind, mă bucur că a venit, așa am reușit să ne cunoaștem. 🤗 Sper că am lămurit lucrurile, și îți mulțumesc: chiar mă bucur de @Carinasw☺️ Fi binevenit printre noi, imi pari un om cu mult bun simț! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 8 minutes ago, unsuflet said: Fi binevenit printre noi, imi pari un om cu mult bun simț! 🙏🙏🙏 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 1 oră, unsuflet a spus: @Cumintzelul, asa finut m-ai atentionat in recenzia Cwrinei de pe Tm ca nu am vizitat-o aici, dar nu cred ca stii toata realitatea, sau cel mult stii doar partea ei. Nu doresc sâ dezvolt subiectul, dar iti spun ca eu am făcut eforturi sa ne vedem si inca mai sper sa o vad in Tm, dar se pare ca nu suntem pe aceasi lungime de unda, desi recunosc, Carina e o fata f faina, putin atipică. Sa te bucuri de ea! Pt mine sunt apropourile 🤪 eu ce vină am dacă ea a avut aceleași simptome ca nevastămea 🙊 eu doar de pierdut am avut Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 11 minutes ago, anthonio said: Pt mine sunt apropourile 🤪 eu ce vină am dacă ea a avut aceleași simptome ca nevastămea 🙊 eu doar de pierdut am avut Tu să taci! 😂😂😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 30 minute, Cumintzelul a spus: Tu să taci! 😂😂😂 Băăăă.....eu sunt bărbat și eu am ultimul cuvânt întotdeauna... Am înțeles 🤫 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum