anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 2 ore, Carinasw a spus: Emma nu mai este în România.. :)))a plecat. Nu i-au plăcut romanii 😂😂🤭 Eu am simțit pe pielea mea 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 3 hours ago, unsuflet said: Ema nu mai este in Romania MOMENTAN, dar va reveni la romanii cu care se intelege. Asa a functionat mereu ea. @anthonio @unsuflet Cred că ei ziceau de altă Emma, cea care a fost colega Corinei la TM. Nu cred că ați avut de unde să o cunoașteți voi... 😁🤭 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 2 minute, Cumintzelul a spus: @anthonio @unsuflet Cred că ei ziceau de altă Emma, cea care a fost colega Corinei la TM. Nu cred că ați avut de unde să o cunoașteți voi... 😁🤭 Aaaaa, am cunoscut-o personal, dar nu intim. Ema02 parca, de si-a facut cont pe Arad, dar nu a mai ajuns. Eu vorbeam de Dilema. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 15 minutes ago, unsuflet said: Aaaaa, am cunoscut-o personal, dar nu intim. Ema02 parca, de si-a facut cont pe Arad, dar nu a mai ajuns. Eu vorbeam de Dilema. Dilema are dileme (proprii) de rezolvat. De ce să plece ea, la ce preturi are, face mai mult decât cele din Elveția :)) Dar nah, bravo ei... Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 20 minute, Cumintzelul a spus: Dilema are dileme (proprii) de rezolvat. De ce să plece ea, la ce preturi are, face mai mult decât cele din Elveția :)) Dar nah, bravo ei... Fiindca acolo a inceput si are clientii ei de care are grija din cand in cand. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 24 minutes ago, unsuflet said: Fiindca acolo a inceput si are clientii ei de care are grija din cand in cand. Ok, eu nu o cunosc și nici nu îmi doresc. Zic pas la acest subiect 😇 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 1 oră în urmă, Cumintzelul a spus: @anthonio @unsuflet Cred că ei ziceau de altă Emma, cea care a fost colega Corinei la TM. Nu cred că ați avut de unde să o cunoașteți voi... 😁🤭 Și eu credeam că e vb despre Dilema 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4508 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 1 minut, anthonio a spus: Și eu credeam că e vb despre Dilema 🤣🤣🤣 Cu Dilema am avut o dilemă dacă să o vizitez sau nu dar s-a rezolvat în urma unei recenzii scrise când am aflat că deși e foarte bună la prezentare, nu e chiar așa pe partea de GFE... apoi am făcut calculul cât m-ar ajunge o vizită cu tot cu deplasare și am luat decizia corectă. Inițial mi-am propus să nu cheltuiesc mai mult de o anumită sumă pe lună pentru fete, apoi am decis la ce tarif maxim să merg plus renunțarea la vizite de o oră. Prin urmare am o listă imensă de fete la care nu voi merge... 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4508 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 7 ore, Carinasw a spus: Emma nu mai este în România.. :)))a plecat. Nu i-au plăcut romanii 😂😂🤭 Spusese că vrea să plece încă din august, așa că a fost surpriză că a mai rămas. Totuși aveam impresia că s-a relaxat când ne-am văzut, nu mă așteptam la reticenta afișată când mi-am anunțat intenția să o vizitez la Iași. Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4508 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 1 oră, Cumintzelul a spus: @anthonio @unsuflet Cred că ei ziceau de altă Emma, cea care a fost colega Corinei la TM. Nu cred că ați avut de unde să o cunoașteți voi... 😁🤭 Da, de ea e vorba, de ce să vorbesc cu Corina de o "concurentă"? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 5 minutes ago, Criticul said: Cu Dilema am avut o dilemă dacă să o vizitez sau nu dar s-a rezolvat în urma unei recenzii scrise când am aflat că deși e foarte bună la prezentare, nu e chiar așa pe partea de GFE... apoi am făcut calculul cât m-ar ajunge o vizită cu tot cu deplasare și am luat decizia corectă. Inițial mi-am propus să nu cheltuiesc mai mult de o anumită sumă pe lună pentru fete, apoi am decis la ce tarif maxim să merg plus renunțarea la vizite de o oră. Prin urmare am o listă imensă de fete la care nu voi merge... Cu dilema Emma, din câte mi-am dat eu seama, e mult branding la mijloc, și prea puține fapte să îl concretizeze. Și eu zic că ai luat decizia bună. Dar @unsuflet poate să ne ofere mai multe răspunsuri... Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Buna dimineata🤣 dar ce discutie despre mine si eu nu sunt invitata🤣 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 8 hours ago, Criticul said: Știi că am speriat-o pe Ema?!? Am vrut să o vizitez și mi-a spus că nu crede că se descurcă cu mine deși eu cred că ar fi putut Aaaa????🤣🤣🤣 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 7 hours ago, Carinasw said: Emma nu mai este în România.. :)))a plecat. Nu i-au plăcut romanii 😂😂🤭 Te pup ,aici sunt momentan🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 4 minutes ago, EmmaDilema said: Buna dimineata🤣 dar ce discutie despre mine si eu nu sunt invitata🤣 @EmmaDilema "te invit aici, asta e seara ta" (sau dimineața ta) :))) Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 1 minute ago, Cumintzelul said: @EmmaDilema "te invit aici, asta e seara ta" (sau dimineața ta) :))) Buna dimineata😂 am aparut sa bem cafeluta plus ca l-am vazut pe @Criticul si era sa imi stea inima ca nu stiam ce a patit 😂 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Just now, EmmaDilema said: Buna dimineata😂 am aparut sa bem cafeluta plus ca l-am vazut pe @Criticul si era sa imi stea inima ca nu stiam ce a patit 😂 @Criticul îti duceam lipsa😂🖤 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 3 minutes ago, EmmaDilema said: Buna dimineata😂 am aparut sa bem cafeluta plus ca l-am vazut pe @Criticul si era sa imi stea inima ca nu stiam ce a patit 😂 Stai liniștită, scumpo. Vorbeau de o altă Emma, care nu are dileme :))) Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 2 minutes ago, Cumintzelul said: Stai liniștită, scumpo. Vorbeau de o altă Emma, care nu are dileme :))) Doamne ajuta🙏😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 29 minute, Criticul a spus: Cu Dilema am avut o dilemă dacă să o vizitez sau nu dar s-a rezolvat în urma unei recenzii scrise când am aflat că deși e foarte bună la prezentare, nu e chiar așa pe partea de GFE... apoi am făcut calculul cât m-ar ajunge o vizită cu tot cu deplasare și am luat decizia corectă. Inițial mi-am propus să nu cheltuiesc mai mult de o anumită sumă pe lună pentru fete, apoi am decis la ce tarif maxim să merg plus renunțarea la vizite de o oră. Prin urmare am o listă imensă de fete la care nu voi merge... Eu zic că ai luat o decizie bună fața de dilemă 🤣 Eu am avut proasta inspirație să-mi fac programare să-mi fut și tot programul pe toată ziua să aflu că sa trezit obosită 🤣🤣🤣 numai eu știu câte explicați am dat să pot scăpa de soacra-mea 🤣 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 26 minutes ago, anthonio said: Eu zic că ai luat o decizie bună fața de dilemă 🤣 Eu am avut proasta inspirație să-mi fac programare să-mi fut și tot programul pe toată ziua să aflu că sa trezit obosită 🤣🤣🤣 numai eu știu câte explicați am dat să pot scăpa de soacra-mea 🤣 Doar prin prisma faptului ca nu am reusit sa ne întanlim nu cred ca este ok fraza ,,decizie buna" nu crezi? 🤗 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 4 minutes ago, anthonio said: Eu zic că ai luat o decizie bună fața de dilemă 🤣 Eu am avut proasta inspirație să-mi fac programare să-mi fut și tot programul pe toată ziua să aflu că sa trezit obosită 🤣🤣🤣 numai eu știu câte explicați am dat să pot scăpa de soacra-mea 🤣 Se mai întampla si la mine sa nu ma trezesc ok sau sa se întample ceva ...dar este o diferenta uriasa în a pune în balanta ca nu am vrut sa te primesc la mine pentru ca nu ma simteam eu ok si am preferat sa evit ..pentru ca îmi place ca tu (client) sa te simti perfect în preajma mea si eu sa fiu în forma maxima ...si o întanlire cu mine ...atunci da îti poti da cu parerea daca se merita sau nu 🤗 1 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 6 minute, EmmaDilema a spus: Doar prin prizma faptului ca nu am reusit sa ne întanlim nu cred ca este ok fraza ,,decizie buna" nu crezi? 🤗 Cred ca e 'prisma' , ce spui? :))) 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 1 minut, EmmaDilema a spus: Doar prin prizma faptului ca nu am reusit sa ne întanlim nu cred ca este ok fraza ,,decizie buna" nu crezi? 🤗 Nu cred că vina îți aparține doar tie! Acum a început să de-a pe afară....mi sa umplut paharul🫣 e atreia programare consecutiv anulată pe același motiv, îmi vine să-mi bag toată iubirea in ele programări și să mă fac băiat cuminte🤪 1 Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3337 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 1 minut, EmmaDilema a spus: Se mai întampla si la mine sa nu ma trezesc ok sau sa se întample ceva ...dar este o diferenta uriasa în a pune în balanta ca nu am vrut sa te primesc la mine pentru ca nu ma simteam eu ok si am preferat sa evit ..pentru ca îmi place ca tu (client) sa te simti perfect în preajma mea si eu sa fiu în forma maxima ...si o întanlire cu mine ...atunci da îti poti da cu parerea daca se merita sau nu 🤗 Eu apreciez fetele care fac asta, cand nu se simt ok. Desi e frustrant pt. baietii care au facut deja un plan, e mai bine decat sa ai o intalnire mediocra sau nereusita. 1 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum