Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Nu trebuie sa te uiți tu 🤣 te fileza ei 🤣. Am văzut și eu 😂😂 Na, și ce rezolvă,face, cu asta, ....nimic, ..... își umplu timpul lor de rahat cu ceva, .... să se afle'n treabă.🤔😂😂😂
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Ce vorbești eu știu o fata locală 😎 la care am mai multe întâlniri 🤣 . odată mă servit cu o cafea și a scos un caiet 😏 am întrebat ce faci .Ști ce mi-a zis ..Scrie câți bani 💸 a făcut 🤣. E atunci mi-am schimbat părerea despre fetele ce fac dragoste pe banii 🥳 😎🤣🤣 Toate pentru bani o fac, unele țin evidența, altele nu, dar eu apreciez pe cele care au un țel, educație financiară, care fac sau încearcă să facă ceva din munca lor. 😀
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Toate pentru bani o fac, unele țin evidența, altele nu, dar eu apreciez pe cele care au un țel, educație financiară, care fac sau încearcă să facă ceva din munca lor. 😀 N-ai prinso pe asta 😎
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: N-ai prinso pe asta 😎 Posibil, ...era una (mai întunecată la piele 😏), mai de mult, în parkarea Lukoil de pe centură în capăt la Grădiște, tot timpul stătea acolo, la camioane, și-a cumpărat ap în Micalaca cu 25 de mii de euro (pe atunci așa erau prețurile), din munca asta de la parkare. 😀
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Posibil, ...era una (mai întunecată la piele 😏), mai de mult, în parkarea Lukoil de pe centură în capăt la Grădiște, tot timpul stătea acolo, la camioane, și-a cumpărat ap în Micalaca cu 25 de mii de euro (pe atunci așa erau prețurile), din munca asta de la parkare. 😀 Cum le știi 🤣 tu pe toate , nașule 🤣🤣. oare daca aș scrie nerespectarea cu programarea de luni pentru marți la Alessiia mult lăudată de sogorul flx și unsuflet 🤣 care au uitat sa ne spună că tatele ii cad sub braț 😎🤣 se pune 🤔🤔 1
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 4 minute, Semakone a spus: Cum le știi 🤣 tu pe toate , nașule 🤣🤣. oare daca aș scrie nerespectarea cu programarea de luni pentru marți la Alessiia mult lăudată de sogorul flx și unsuflet 🤣 care au uitat sa ne spună că tatele ii cad sub braț 😎🤣 se pune 🤔🤔 Poate nu erau curioși de țâțe,.....compensa cu.....aia te fu.. de te rupe, excelează la asta.😏😂😂😂
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 3 minute, Rafaelooo a spus: Poate nu erau curioși de țâțe,.....compensa cu.....aia te fu.. de te rupe, excelează la asta.😏😂😂😂 Bun și nerespectarea programării 🤣
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2023 Acum 4 minute, Semakone a spus: Bun și nerespectarea programării 🤣 Asta da, nu-i bine, nu-i frumos..... așa cum nu le place lor să ia tepe, așa să nu dea țepe nici ele.😀👍
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2023 Postat Decembrie 3, 2023 Acum 5 ore, Semakone a spus: Cum le știi 🤣 tu pe toate , nașule 🤣🤣. oare daca aș scrie nerespectarea cu programarea de luni pentru marți la Alessiia mult lăudată de sogorul flx și unsuflet 🤣 care au uitat sa ne spună că tatele ii cad sub braț 😎🤣 se pune 🤔🤔 Alessia a lipsit de un an de pe forum. Tot de atunci nu am mai vizitat-o nici eu nici flx. Intre timp se pot modifica multe.
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 21 minute, unsuflet a spus: Alessia a lipsit de un an de pe forum. Tot de atunci nu am mai vizitat-o nici eu nici flx. Intre timp se pot modifica multe. Ce diplomat ai dat-o , Nașu 👍 🤣🤣
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Am văzut că domnișoara Delia explică foarte detaliat preturile 🤣🤣 exact când am întrebat și eu de ce a modificat prețuri ..a apărut Petrică pe fundal 🤣..Îmi cer scuze daca l-am deranjat 😁 eu doar am întrebat 🤣🤣🤣🤣
Membru Premium Criticul Reputație: 5166 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 3, 2023 Acum 7 minute, Delia6699 a spus: ”Produsele de lux” își fac treaba cum trebuie fără graba și cu o atitudine impecabila… Mut aici discuția Nu am comentat serviciile, doar ți-am spus niște legi economice, dacă intri pe DG principal găsești un topic unde sunt explicate și de clienți și de fete care e starea de fapt acum și cum sunt interpretate prețurile și serviciile acum. Sunt convins că vei trata la fel pe cei ce vor veni, atât că vor fi mai puțini. Au spus-o destule fete că s-au săturat de câte filme și seriale au văzut din lipsă de clienți (în mai multe zone). Chiar pe Arad, o fată invitată de localnici s-a plâns recent, e vorba de Carinasw... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5166 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 3, 2023 Cam din pagina a 4-a încep explicațiile cum percep atât fetele cât și clienții situația, cu diferența e că o parte dintre clienți au cunoștințe de economie. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Delia6699 Reputație: 68 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2023 Acum 17 minute, Semakone a spus: Am văzut că domnișoara Delia explică foarte detaliat preturile 🤣🤣 exact când am întrebat și eu de ce a modificat prețuri ..a apărut Petrică pe fundal 🤣..Îmi cer scuze daca l-am deranjat 😁 eu doar am întrebat 🤣🤣🤣🤣 Domnisoara Delia explica cum trebuie ca sa se facă înțeleasă! Și ce fac cu telefonul meu personal și cu cine discut la telefon este intimitatea mea și problema mea… nu cred ca eu am stat sau voi sta cu cineva in aceeași încăpere cât timp lucrez… cine ma cunoaște și a fost la mine știe foarte bine ca sunt in permanenta singura in locație sau in camera dacă am colega . Multumesc frumos! O zi buna sa ai!!🤭 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 14 minute, Delia6699 a spus: Domnisoara Delia explica cum trebuie ca sa se facă înțeleasă! Și ce fac cu telefonul meu personal și cu cine discut la telefon este intimitatea mea și problema mea… nu cred ca eu am stat sau voi sta cu cineva in aceeași încăpere cât timp lucrez… cine ma cunoaște și a fost la mine știe foarte bine ca sunt in permanenta singura in locație sau in camera dacă am colega . Multumesc frumos! O zi buna sa ai!!🤭 Bun 😁. și cine a fost domnul care ne-a întrerupt conversația telefonică 🤔🤔🤣 1
Delia6699 Reputație: 68 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Bun 😁. și cine a fost domnul care ne-a întrerupt conversația telefonică 🤔🤔🤣 Eu cred ca intram in niste discutii care nu isi au rostul.. despre viata mea privata.. dar cum sunt o dulceata de fata am sa iti raspund si la aceasta intrebare cu foarte mult bun simt… Ca orice alta persoana am si eu o viata privata si exista un acest “domn” ca era mai Prost daca era o “doamna”… In fine.. doar ca spre curiozitatea ta .. acest “domn” nu este fizic langa mine deoarece ne despart cateva mii de km.. 😞😒.. 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 1 minut, Delia6699 a spus: Eu cred ca intram in niste discutii care nu isi au rostul.. despre viata mea privata.. dar cum sunt o dulceata de fata am sa iti raspund si la aceasta intrebare cu foarte mult bun simt… Ca orice alta persoana am si eu o viata privata si exista un acest “domn” ca era mai Prost daca era o “doamna”… In fine.. doar ca spre curiozitatea ta .. acest “domn” nu este fizic langa mine deoarece ne despart cateva mii de km.. 😞😒.. Scurt .Când am discutat cu tine sa m-ai auzit o voce care mă înjurat ...te-am întrebat cine este 😎 Este sau nu așa 🤔?? 1
Delia6699 Reputație: 68 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Scurt .Când am discutat cu tine sa m-ai auzit o voce care mă înjurat ...te-am întrebat cine este 😎 Este sau nu așa 🤔?? Da.. m-ai intrebat .. doar ca nu avea nicio treaba cu tine discutia … Ceea ce ai auzit pe fundal era telefonul meu personal in care ascultam ceva…nu avea cine sa te injure pe tine atata timp cat nu a auzit nimeni ca vorbeam la telefon.. se face un tam tam mai mare decat este cazul.. eu acum stau si raspund ca am un respect fata de voi.. si foarte mult bun simt!! Va doresc o zi frumoasa incontinuare!! 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 1 minut, Delia6699 a spus: Da.. m-ai intrebat .. doar ca nu avea nicio treaba cu tine discutia … Ceea ce ai auzit pe fundal era telefonul meu personal in care ascultam ceva…nu avea cine sa te injure pe tine atata timp cat nu a auzit nimeni ca vorbeam la telefon.. se face un tam tam mai mare decat este cazul.. eu acum stau si raspund ca am un respect fata de voi.. si foarte mult bun simt!! Va doresc o zi frumoasa incontinuare!! Noi bine 😎...era vântul 😂😂😂 3
Delia6699 Reputație: 68 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Noi bine 😎...era vântul 😂😂😂 Era Mos Craciun!! Atat cârcotă ce aveți in voi.. mama mama🤓😅😅 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 8 minute, Delia6699 a spus: Era Mos Craciun!! Atat cârcotă ce aveți in voi.. mama mama🤓😅😅 Deci există 😎 Moș Crăciun 😂😂🥳!! 1
Delia6699 Reputație: 68 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Deci există 😎 Moș Crăciun 😂😂🥳!! Exista in Laponia😊😍.. are și reni🫎🫎🫎..❤️❤️❤️ 2
anthonio Reputație: 2566 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Ce tot o ardeți aici aiurea? Cu ce vă deranjează dacă știți de Petrică, sau cucu sau Moș Crăciun🤣 Eu mă simt mare șmecher când îi ard iubita la căldură și el tremură de frig prin parcare 🤣 4
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 2 minute, anthonio a spus: Ce tot o ardeți aici aiurea? Cu ce vă deranjează dacă știți de Petrică, sau cucu sau Moș Crăciun🤣 Eu mă simt mare șmecher când îi ard iubita la căldură și el tremură de frig prin parcare 🤣 Exact, nici pe mine nu mă deranjează, mă simt chiar.....protejat.😂😂😂 ......are grijă și de bițiklă.😂😂😂 4
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3, 2023 Acum 26 minute, anthonio a spus: Ce tot o ardeți aici aiurea? Cu ce vă deranjează dacă știți de Petrică, sau cucu sau Moș Crăciun🤣 Eu mă simt mare șmecher când îi ard iubita la căldură și el tremură de frig prin parcare 🤣 Tu ești cel mai șmecher 😂 cine a mai mâncat ouăle proaspăt făcute la colegul de apartament 😂😂😂👍 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum