Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
1 oră în urmă, Semakone a spus:

Tu stai cam mult pun bilet sa nu te taxeze și pentru bitikleta 🤣🤣🤣 sau lași bacșiș la intrare 💸😂😂😂😂

Pă bicikli nu plătesc, o păzește fără să știe, ajunge că să plimbă p'afară, .....nici un hoț nu fură bicikleta de față cu martori, în plus, hoțu' crede că'i bicikla lui....😏😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Semakone a spus:

Tu ești cel mai șmecher 😂 cine a mai mâncat ouăle proaspăt făcute la colegul de apartament 😂😂😂👍

Am mâncat pe naiba 🤣🤣🤣 eu doar mi-am împuțit hainele🤣 

Ăla nu ma lăsat să par șmecher 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 03.12.2023 la 0:47, Semakone a spus:

Cum le știi 🤣 tu pe toate , nașule 🤣🤣. oare daca aș scrie nerespectarea cu programarea de luni pentru marți la Alessiia mult lăudată de sogorul flx și unsuflet 🤣 care au uitat sa ne spună că tatele ii cad sub braț 😎🤣 se pune 🤔🤔

Intrebarea mea e alta!!! Daca ai primit țeapa, de unde stii ca ii "cad țîțele sub braț" ??? 🤔🤔🤔🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Ca sa te lamuresc si cu pb asta a ta, desii nu am vizitat-o de mult timp si nu imi mai aduc aminte sîni ei, imi aduc aminte f bine, intilnirile f frumoase avute cu @alessiia

Dar am si eu o nelamurire la adresa ta! De ce cind ai cite o intilnire nereusita sau o teapa nu prea le scrii cind se intimpla?, dar dupa ceva timp le amintesti si le reprosezi altor membrii care au avut o experienta reusita cu domnița respectiva??? 🤔🤔🤔

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 30 minute, Flx01 a spus:

Intrebarea mea e alta!!! Daca ai primit țeapa, de unde stii ca ii "cad țîțele sub braț" ??? 🤔🤔🤔🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Ca sa te lamuresc si cu pb asta a ta, desii nu am vizitat-o de mult timp si nu imi mai aduc aminte sîni ei, imi aduc aminte f bine, intilnirile f frumoase avute cu @alessiia

Dar am si eu o nelamurire la adresa ta! De ce cind ai cite o intilnire nereusita sau o teapa nu prea le scrii cind se intimpla?, dar dupa ceva timp le amintesti si le reprosezi altor membrii care au avut o experienta reusita cu domnița respectiva??? 🤔🤔🤔

Nu mă pun acuma să mă cert cu tine 🤣 este Luni și este prea devreme 😎 doar atât te întreb tuuu ai chef de vorbe astăzi 🤔🤔🤔???

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 7 ore, Semakone a spus:

Nu mă pun acuma să mă cert cu tine 🤣 este Luni și este prea devreme 😎 doar atât te întreb tuuu ai chef de vorbe astăzi 🤔🤔🤔???

Bine tu po[i sa scrii (cerți) cu mine...., si eu îți raspud cind am timp🙈

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 8 minute, Carinasw a spus:

E aiurea oricum,  am fost de 2 ori în Arad dar nu am pățit niciodată asa ceva...să mă alunge peștii..trebuia sa stai linistita acolo,  sunt oameni faini ,ai cu cine lucra.

Oameni faini..., ai cu cine lucra.... 😘🤗

... Dar nu mai vii sa ne "lucri" iubesti🙈🤦‍♂️🙆‍♂️

Link spre comentariu
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
Acum 9 minute, Flx01 a spus:

Oameni faini..., ai cu cine lucra.... 😘🤗

... Dar nu mai vii sa ne "lucri" iubesti🙈🤦‍♂️🙆‍♂️

Dacă *m-am ars * de 2 ori ,crezi ca mai bag mana în foc și a 3a oara ?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Flx01 a spus:

Nuuuu, nu am timp🙈

Ești mai slab decât am crezut 😎.

Încetează cu prostiile că tu te-ai luat de mine de doua ori 😎 Odată după vizita la Roxi după aia cu vizita la Reny ..

Atât îți spun sa nu te mai iei de mine 😎 că te ard cu vorbe de nu-ți mai revi niciodată 🥳 că boacane ai făcut destule 🤣

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 1 minut, Semakone a spus:

Încetează cu prostiile că tu te-ai luat de mine de doua ori 😎 Odată după vizita la Roxi după aia cu vizita la Reny ..

Atât îți spun sa nu te mai iei de mine 😎 că te ard cu vorbe de nu-ți mai revi niciodată 🥳 că boacane ai făcut destule 🤣

Iar esti pus pe război cu toată lumea, tinere cerb😅?

Link spre comentariu

Baaa sogorii ce am ajuns 😁sa dam 250 - 300 lei pentru o ...... protejată 🤣 .Tot ce este pe piata doar așa lucrează 🤣 cică reguli casei .🤣🤣.

Propun sa facem grevă 😁 sa nu mai mergem ..sa vedem oare nu mai lasă și ele din pretenții 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 ore, Semakone a spus:

Ai mincat ceva si nu ți-a cazut bine? 🤦‍♂️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...