Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Acum 2 ore, Rafaelooo a spus: Exact, nici pe mine nu mă deranjează, mă simt chiar.....protejat.😂😂😂 ......are grijă și de bițiklă.😂😂😂 Sa vezi când îți cere taxă 😂😂😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Acum 26 minute, Semakone a spus: Sa vezi când îți cere taxă 😂😂😂 Taxă pe ce,... jó plătesc biletu'. 😃 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Acum 18 minute, Rafaelooo a spus: Taxă pe ce,... jó plătesc biletu'. 😃 Tu stai cam mult pun bilet sa nu te taxeze și pentru bitikleta 🤣🤣🤣 sau lași bacșiș la intrare 💸😂😂😂😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 3, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Tu stai cam mult pun bilet sa nu te taxeze și pentru bitikleta 🤣🤣🤣 sau lași bacșiș la intrare 💸😂😂😂😂 Pă bicikli nu plătesc, o păzește fără să știe, ajunge că să plimbă p'afară, .....nici un hoț nu fură bicikleta de față cu martori, în plus, hoțu' crede că'i bicikla lui....😏😂😂😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 9 ore, Semakone a spus: Tu ești cel mai șmecher 😂 cine a mai mâncat ouăle proaspăt făcute la colegul de apartament 😂😂😂👍 Am mâncat pe naiba 🤣🤣🤣 eu doar mi-am împuțit hainele🤣 Ăla nu ma lăsat să par șmecher 🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 La 03.12.2023 la 0:47, Semakone a spus: Cum le știi 🤣 tu pe toate , nașule 🤣🤣. oare daca aș scrie nerespectarea cu programarea de luni pentru marți la Alessiia mult lăudată de sogorul flx și unsuflet 🤣 care au uitat sa ne spună că tatele ii cad sub braț 😎🤣 se pune 🤔🤔 Intrebarea mea e alta!!! Daca ai primit țeapa, de unde stii ca ii "cad țîțele sub braț" ??? 🤔🤔🤔🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Ca sa te lamuresc si cu pb asta a ta, desii nu am vizitat-o de mult timp si nu imi mai aduc aminte sîni ei, imi aduc aminte f bine, intilnirile f frumoase avute cu @alessiia Dar am si eu o nelamurire la adresa ta! De ce cind ai cite o intilnire nereusita sau o teapa nu prea le scrii cind se intimpla?, dar dupa ceva timp le amintesti si le reprosezi altor membrii care au avut o experienta reusita cu domnița respectiva??? 🤔🤔🤔 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 30 minute, Flx01 a spus: Intrebarea mea e alta!!! Daca ai primit țeapa, de unde stii ca ii "cad țîțele sub braț" ??? 🤔🤔🤔🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Ca sa te lamuresc si cu pb asta a ta, desii nu am vizitat-o de mult timp si nu imi mai aduc aminte sîni ei, imi aduc aminte f bine, intilnirile f frumoase avute cu @alessiia Dar am si eu o nelamurire la adresa ta! De ce cind ai cite o intilnire nereusita sau o teapa nu prea le scrii cind se intimpla?, dar dupa ceva timp le amintesti si le reprosezi altor membrii care au avut o experienta reusita cu domnița respectiva??? 🤔🤔🤔 Nu mă pun acuma să mă cert cu tine 🤣 este Luni și este prea devreme 😎 doar atât te întreb tuuu ai chef de vorbe astăzi 🤔🤔🤔??? 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 5 ore, Semakone a spus: Nu mă pun acuma să mă cert cu tine 🤣 este Luni și este prea devreme 😎 doar atât te întreb tuuu ai chef de vorbe astăzi 🤔🤔🤔??? Nuuuu, nu am timp🙈 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 7 ore, Semakone a spus: Nu mă pun acuma să mă cert cu tine 🤣 este Luni și este prea devreme 😎 doar atât te întreb tuuu ai chef de vorbe astăzi 🤔🤔🤔??? Bine tu po[i sa scrii (cerți) cu mine...., si eu îți raspud cind am timp🙈 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: Bine tu po[i sa scrii (cerți) cu mine...., si eu îți raspud cind am timp🙈 Numai gurai și de tine 🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 8 minute, Carinasw a spus: E aiurea oricum, am fost de 2 ori în Arad dar nu am pățit niciodată asa ceva...să mă alunge peștii..trebuia sa stai linistita acolo, sunt oameni faini ,ai cu cine lucra. Oameni faini..., ai cu cine lucra.... 😘🤗 ... Dar nu mai vii sa ne "lucri" iubesti🙈🤦♂️🙆♂️ Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 @sweetkati!!!??? Urmeaza sa se intimple ce ma gidesc eu??? 🤔🤔🤔😘🤗👅🍑😜😜😜 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: @sweetkati!!!??? Urmeaza sa se intimple ce ma gidesc eu??? 🤔🤔🤔😘🤗👅🍑😜😜😜 Mai la nord, in Oradea se intampla ce te gandesti tu... de miercuri. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 1 minut, Criticul a spus: Mai la nord, in Oradea se intampla ce te gandesti tu... de miercuri. Poate ca.... 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Decembrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 9 minute, Flx01 a spus: Oameni faini..., ai cu cine lucra.... 😘🤗 ... Dar nu mai vii sa ne "lucri" iubesti🙈🤦♂️🙆♂️ Dacă *m-am ars * de 2 ori ,crezi ca mai bag mana în foc și a 3a oara ? Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 1 minut, Carinasw a spus: Dacă *m-am ars * de 2 ori ,crezi ca mai bag mana în foc și a 3a oara ? Zii mamii 😁 care te-au ars 🤣. Sa vezi ce le fac 😘🥳🤣 Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat Decembrie 4, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 13 minute, Flx01 a spus: @sweetkati!!!??? Urmeaza sa se intimple ce ma gidesc eu??? 🤔🤔🤔😘🤗👅🍑😜😜😜 Luna viitoare cred 🤭😂 1 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Chiar acum, sweetkati a spus: Luna viitoare cred 🤭😂 Eu te astept cu drag. Ne-am cunocut, esti ceea ce trebuie. Hai numa, hai😍. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 2 ore, Flx01 a spus: Nuuuu, nu am timp🙈 Ești mai slab decât am crezut 😎. Încetează cu prostiile că tu te-ai luat de mine de doua ori 😎 Odată după vizita la Roxi după aia cu vizita la Reny .. Atât îți spun sa nu te mai iei de mine 😎 că te ard cu vorbe de nu-ți mai revi niciodată 🥳 că boacane ai făcut destule 🤣 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Ești mai slab decât am crezut 😎. Încetează cu prostiile că tu te-ai luat de mine de doua ori 😎 Odată după vizita la Roxi după aia cu vizita la Reny .. Atât îți spun sa nu te mai iei de mine 😎 că te ard cu vorbe de nu-ți mai revi niciodată 🥳 că boacane ai făcut destule 🤣 Iar esti pus pe război cu toată lumea, tinere cerb😅? Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Chiar acum, unsuflet a spus: Iar esti pus pe război cu toată lumea, tinere cerb😅? Te salut Nașu 👍.Nu era doar un răspuns 🤣👍 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Baaa sogorii ce am ajuns 😁sa dam 250 - 300 lei pentru o ...... protejată 🤣 .Tot ce este pe piata doar așa lucrează 🤣 cică reguli casei .🤣🤣. Propun sa facem grevă 😁 sa nu mai mergem ..sa vedem oare nu mai lasă și ele din pretenții 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 4 ore, sweetkati a spus: Luna viitoare cred 🤭😂 De cite ori am mai auzit "luna viitoare", de la tine!!!??? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🙈 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 4 ore, Semakone a spus: Ești mai slab decât am crezut 😎. Încetează cu prostiile că tu te-ai luat de mine de doua ori 😎 Odată după vizita la Roxi după aia cu vizita la Reny .. Atât îți spun sa nu te mai iei de mine 😎 că te ard cu vorbe de nu-ți mai revi niciodată 🥳 că boacane ai făcut destule 🤣 Ai mincat ceva si nu ți-a cazut bine? 🤦♂️ Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: Ai mincat ceva si nu ți-a cazut bine? 🤦♂️ Am știut că ești slab 😎 acuma mai confirmat 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum