Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 35 minutes ago, axelov90 said: Dacă te referi la ultima mea recenzie cred ca tu ai fost și mai indulgent la note 🙈 La cine @axelov90? 46 minutes ago, unsuflet said: Sunt drăguț in recenzii fiindcâ asa sunt eu, prefer sâ nu jignesc fata, poate a avut ea o zi proastâ sau eu. Daca tu ai citit printre rânduri, inseamnă câ scopul meu a fost atins. In plus, experiența nu a fost nasoală de genul publi, poate pt altii e ok, dar nici nu m-a dat pe spate. Acolo unde e wow din prima, scriu exact asa, cum a fost la BeckaRebe sau Samira69, unde e asa și asa, scriu astfel incât colegii inteligenti să citeasca printre rânduri, iar acolo unde e nasol tare, scriu fără perdea. Stay tooned că azi imi incerc norocul la una de pe publi, care nu are topic aici😁. Dar nu trebuie sa jugnesti, lasa asta in seama mea 😂😂. Eu am citit printre randuri, dar nu toata lumea poate. E clar pt toti ca atunci cand e super ok fata, recenzia arata diferit. Dar cum bine zicea shadow, cand nu e chiar ok, se incearca scoaterea in evidenta a lucrurilor pozitive. Dar poate ar trebui mentionate si cele negative..
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Mai 15, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Mai 15, 2024 Acum 1 oră, hateru a spus: @unsuflet si @axelov90 de ce vreti sa fiti draguti in recenzii? Se vede clar ca nu ati fost multumiti, asta daca stii sa citesti printre randuri... Am fost si eu la Miky data trecuta cand a fost. Nu am facut recenzie, m-am abtinut, iar ziceati ca eu is rau. Dar a fost o experienta proasta. Fast fuck de clasa. Si tot tu esti de vina ca nu ai luat o ora.... dar ai vrut sa fii dragut... Acum vad ca isi fac fetele cont si se recenzeaza singure.... tot aud ca nu se fac bani in Arad. Se fac bani! Bani multi! Dar trebuie sa iti imbunatatesti serviciile! Trebuie sa cresti calitatea! Fetele dau vina pe oras...pe noi....dar nu se uita la ele...la cum se comporta...la ce servicii au...la cum presteaza...sa aibe mare grija de clientii vechi....sa atraga clientii noi.... Nu pot sa cred ca o fata profesionista, cu comportament bun si servicii facute asa cum trebuie, nu face bani in Arad! Nu cred! In rest, numa' bine! Hai sâ privim situatia din alt unghi: amândoi am fost la aceeași fată. Tu ai avut o experiențâ ptoastă, dar nu ai scris nimic...eu am avut o evperiență așa și sșa, am scris o recenzie pt colegii cu un minim de IQ, fără să jignesc pe nimeni, din care s-a inteles esențialul. Cine a adus, in scest caz, o contribuție mai mare comunității locale?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 10 minutes ago, unsuflet said: Hai sâ privim situatia din alt unghi: amândoi am fost la aceeași fată. Tu ai avut o experiențâ ptoastă, dar nu ai scris nimic...eu am avut o evperiență așa și sșa, am scris o recenzie pt colegii cu un minim de IQ, fără să jignesc pe nimeni, din care s-a inteles esențialul. Cine a adus, in scest caz, o contribuție mai mare comunității locale? Cu siguranta TU! Chiar daca ai vrut sa fii "dragut" 😉
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 Acum 12 minute, hateru a spus: La cine @axelov90? Dar nu trebuie sa jugnesti, lasa asta in seama mea 😂😂. Eu am citit printre randuri, dar nu toata lumea poate. E clar pt toti ca atunci cand e super ok fata, recenzia arata diferit. Dar cum bine zicea shadow, cand nu e chiar ok, se incearca scoaterea in evidenta a lucrurilor pozitive. Dar poate ar trebui mentionate si cele negative.. 🤣🤣🤣🤣 Pt prima frază
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 15, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Mai 15, 2024 Acum 16 minute, hateru a spus: La cine @axelov90? Păi mă gândeam ca te referi la ultima mea recenzie de azi 🤔 la Anca "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 Acum 18 minute, hateru a spus: Numa' gura e de tine. Is foarte linistit. Nici nu o sa mergi la Elisa. 😉 Cum le știi tu pe toate PS: poate nu e prima data🙈 pfff am scăpat porumbelul🤦♂️ ...sa nu uiți cu deranjul...😜😜😜🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 Va place ce frumos a scris Marcel recenzia?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 7 minutes ago, Flx01 said: 🤣🤣🤣🤣 Pt prima frază Trebuie sa fie cineva si nesimtit! 😂😂😂 3 minutes ago, axelov90 said: Păi mă gândeam ca te referi la ultima mea recenzie de azi 🤔 la Anca Pai la aia ma refeream. Tu te referi la recenzia mea veche la Anca? 3 minutes ago, Flx01 said: Cum le știi tu pe toate PS: poate nu e prima data🙈 pfff am scăpat porumbelul🤦♂️ ...sa nu uiți cu deranjul...😜😜😜🤣🤣🤣 Nu cred 😂😂😂😂😂 Ai fost la Elisa ai eu am "deranjat"??? Neeeh, nu cred.
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Mai 15, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Mai 15, 2024 Acum 4 minute, hateru a spus: Va place ce frumos a scris Marcel recenzia? Nu! Dar e un inceput, poate se dă pe brazdă dacă va vedea recenzii frumoase și regulamentare de la altii.
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 15, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Mai 15, 2024 Acum 2 minute, hateru a spus: Pai la aia ma refeream. Tu te referi la recenzia mea veche la Anca? Da da , "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 Acum 2 minute, hateru a spus: Trebuie sa fie cineva si nesimtit! 😂😂😂 Pai la aia ma refeream. Tu te referi la recenzia mea veche la Anca? Nu cred 😂😂😂😂😂 Ai fost la Elisa ai eu am "deranjat"??? Neeeh, nu cred. Ești uituc rău🤦♂️🤣🤣🤣🤣 Nu mai zic nimic , văd că nu te prinzi🤦♂️🙈😂😂😂
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Mai 15, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Mai 15, 2024 Acum 15 minute, Flx01 a spus: VEZI CA AI PRIMIT INVITAȚIA PE EMAIL PT VIZITA DE PRIMAVARA LA TG MUREȘ! PREZENȚA OBLIGATORIE,INCEPIND DE MARȚi TIMP DE 10ZILE LUCRATOARE🙈🙈🙈🙊 Stai liniștit că merg si la Mures, dar astept să văd când ii disponibilâ "doctorița", ca momentan "tratează pacienti" in Cluuuuj. Simți ca te doare ceva, vrei sâ mergem impreunâ la consult😅? Cât timp ii Samira la noi, ma duc doar la ea, (aptoape) zilnic. Din gară o iau🤣🤣🤣.
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 Acum 7 minute, unsuflet a spus: Stai liniștit că merg si la Mures, dar astept să văd când ii disponibilâ "doctorița", ca momentan "tratează pacienti" in Cluuuuj. Simți ca te doare ceva, vrei sâ mergem impreunâ la consult😅? Cât timp ii Samira la noi, ma duc doar la ea, (aptoape) zilnic. Din gară o iau🤣🤣🤣. Du-te Un suflet du-te !te aștepta doctoritele in târg.. Lasă domnițele din Arad,ai treabă în altă parte 🙈😁😁😁
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 15, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 15, 2024 @Flx01 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Mă bufnește râsul 🤣🤣🤣🤣. Ce telenovele aveți 🙈 ...pai nu așa trebuie sa fii futut 😁😁😁🤣💪 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 15, 2024 Postat Mai 15, 2024 Acum 3 minute, Semakaone a spus: @Flx01 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Mă bufnește râsul 🤣🤣🤣🤣. Ce telenovele aveți 🙈 ...pai nu așa trebuie sa fii futut 😁😁😁🤣💪 Du-te -n ....,in halul asta???🙈🤦♂️🤦♂️🤦♂️😜😜
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 15, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 15, 2024 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Du-te -n ....,in halul asta???🙈🤦♂️🤦♂️🤦♂️😜😜 Ai descoperit 🙈 America 🤣🤣🤣🤭💪 1
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 15, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 15, 2024 @cleopatra01 te rog frumos să-mi ștergi contul ♥️😘!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2024 Postat Mai 16, 2024 9 hours ago, Semakaone said: @cleopatra01 te rog frumos să-mi ștergi contul ♥️😘!! Ca dracu ai patit? 😂😂😂😂😂 Iar te-au apucat nebuniile? Nu pleca, prietene!!!! Tu esti o pata de culoare pe forumul asta! @cleopatra01 nu ii sterge contul, te rog!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2024 Postat Mai 16, 2024 21 hours ago, Flx01 said: Ești uituc rău🤦♂️🤣🤣🤣🤣 Nu mai zic nimic , văd că nu te prinzi🤦♂️🙈😂😂😂 Stiu ce zici....nu am uitat... 😂😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2024 Postat Mai 16, 2024 30 minutes ago, axelov90 said: Da da , folosește și whatsapp mai nou . Ii spui la Bianca cand mai mergi la ea, sa si raspunda la mesaje pe wapp? 🤨🤨🤨
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 16, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Mai 16, 2024 Acum 1 minut, hateru a spus: Ii spui la Bianca cand mai mergi la ea, sa si raspunda la mesaje pe wapp? 🤨🤨🤨 Încerca să suni e mai sigur și mai rapid la ea 😂😂😂 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Mai 16, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Mai 16, 2024 Acum 2 ore, axelov90 a spus: Încerca să suni e mai sigur și mai rapid la ea 😂😂😂 La toste de pe publi e mai rapida metoda cu sunatul.
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 16, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Mai 16, 2024 Acum 3 ore, unsuflet a spus: La toste de pe publi e mai rapida metoda cu sunatul. Nu se compara Bianca și Lore cu restul de pe publi … sunt foarte pro , serioase și corecte . Ideea e ca Bianca nu a folosit whatsapp până acu vreo lună . 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 16, 2024 1 oră în urmă, axelov90 a spus: Nu se compara Bianca și Lore cu restul de pe publi … sunt foarte pro , serioase și corecte . Ideea e ca Bianca nu a folosit whatsapp până acu vreo lună . La câtă reclama le-ai făcut 🤣..ar trebui sa fie și fetițele ..Faur Play cu tine 🤣👍...Știi ce zic 🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂. 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 17, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Mai 17, 2024 Acum 12 ore, Semakaone a spus: La câtă reclama le-ai făcut 🤣..ar trebui sa fie și fetițele ..Faur Play cu tine 🤣👍...Știi ce zic 🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Sincer nu înțeleg la ce te referi , mă gândesc ca ai vruta sa scrii fair play, dar nu știu ce înseamnă pentru tine fair play … "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum