anthonio Reputație: 2567 Postat Iunie 27, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 27, 2024 Acum 47 minute, Semakaone a spus: Ce înghețată îi place la brunețică 😂🙈. Să știu să aduc și eu 🍻😂😂😂😂 Banii ii plac🙊
Semakaone Reputație: 435 Postat Iunie 27, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 27, 2024 😂😂😂😂😂...Și eu credeam că ,,, înghețată,,..și poezie 🙈..fac diferența 🤭😂!
Membru Premium unsuflet Reputație: 1899 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 O scurtă fabulă: La un moment dat se certau măgarul, care susținea că iarba e albastră, cu tigrul, care susținea că e verde. Cum nu au ajuns la un acord comun, au decis să meargă la regele animalelor, leul. Iși prezintă fiecare cauza, iar leul decide că măgarul are dreptate și il condamnă pe tigru la un an de tăcere. - Leule, eu accept sentința ta, dar spune-mi cum de ai ajuns la concluzia că iarba e verde, a intrebat tigrul? - Sentinta nu are nicio legătură cu culoarea ierbii, ci cu faptul că tu, în ciuda istețimii tale proverbiale, te-ai contrazis cu măgarul in loc să lași după el. Toti ii știm "valoarea", nu trebuia să iți pui mintea cu el. Cum nimic nu e intâmplării in univers, această mică fabulă am redescoperit-o săptămâna aceasta, iar de atunci nu mai intru aici in polemici cu cine nu merită un minim de atenție. Pe ceilalți ii salut cu drag si ii respect. 2 3
anthonio Reputație: 2567 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 Acum 3 ore, unsuflet a spus: O scurtă fabulă: La un moment dat se certau măgarul, care susținea că iarba e albastră, cu tigrul, care susținea că e verde. Cum nu au ajuns la un acord comun, au decis să meargă la regele animalelor, leul. Iși prezintă fiecare cauza, iar leul decide că măgarul are dreptate și il condamnă pe tigru la un an de tăcere. - Leule, eu accept sentința ta, dar spune-mi cum de ai ajuns la concluzia că iarba e verde, a intrebat tigrul? - Sentinta nu are nicio legătură cu culoarea ierbii, ci cu faptul că tu, în ciuda istețimii tale proverbiale, te-ai contrazis cu măgarul in loc să lași după el. Toti ii știm "valoarea", nu trebuia să iți pui mintea cu el. Cum nimic nu e intâmplării in univers, această mică fabulă am redescoperit-o săptămâna aceasta, iar de atunci nu mai intru aici in polemici cu cine nu merită un minim de atenție. Pe ceilalți ii salut cu drag si ii respect. Eu mă incadrez in ceilalți? 🤣 1 3
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 28, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 2 minute, anthonio a spus: Eu mă incadrez in ceilalți? 🤣 Tu ești leul 😂😂 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
x the impaler Reputație: 9978 Postat Iunie 28, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Iunie 28, 2024 4 hours ago, unsuflet said: te-ai contrazis cu măgarul Tu realizezi cum se simt acuma magarii, magaritele? Ce discriminator si bully ai fost? 😆 3
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 28, 2024 Postat Iunie 28, 2024 Acum 10 minute, axelov90 a spus: Tu ești leul 😂😂 De cele mai multe ori tigrul... 1 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 28, 2024 Postat Iunie 28, 2024 Acum 14 minute, anthonio a spus: Eu mă incadrez in ceilalți? 🤣 Tuuuu!, te incadrezi la poeți... 😜 1
anthonio Reputație: 2567 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 Acum 20 minute, axelov90 a spus: Tu ești leul 😂😂 Bou măăăă Acum 8 minute, Flx01 a spus: Tuuuu!, te incadrezi la poeți... 😜 Hai că exagerezi 🤣🤣 1 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1899 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 29 minute, anthonio a spus: Eu mă incadrez in ceilalți? 🤣 Pt a scrie o poezie este nevoie să ai ceva in cap. Dintr-un puț gol nu poți scoate apă. Acum 22 minute, x the impaler a spus: Tu realizezi cum se simt acuma magarii, magaritele? Ce discriminator si bully ai fost? 😆 In acest caz imi cer scuze față de măgari😁. 1 2
hateru Reputație: 548 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 40 minutes ago, axelov90 said: Exact ce am zis , nu mai ajunge omul la iubit din cauza ta … stai într-una cu înghețata la fata asta … o faci de pleacă cu KG in plus in concediu 🤦 Nu iti raspund la Elisa pe topic, ca labarii aia mi-au dat raport si am fost blocat de pisi. Csf, ncsf! Deja cand ma vad vanzatorii de la profi, ma intreaba direct: Ca de obicei? Si scot inghetata de la frigider 😂😂😂 Dar gata, am gatat cu inghetata. Trecem pe covrigi. Dar tu ce esti asa suparat? Esti plecat iar? Nici o recenzie, nimic. Inainte bagai cate 3 pe zi 😂😂 4
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 28, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 3 minute, hateru a spus: Nu iti raspund la Elisa pe topic, ca labarii aia mi-au dat raport si am fost blocat de pisi. Csf, ncsf! Deja cand ma vad vanzatorii de la profi, ma intreaba direct: Ca de obicei? Si scot inghetata de la frigider 😂😂😂 Dar gata, am gatat cu inghetata. Trecem pe covrigi. Dar tu ce esti asa suparat? Esti plecat iar? Nici o recenzie, nimic. Inainte bagai cate 3 pe zi 😂😂 Am rămas fără cuvinte 🫣 3 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Semakaone Reputație: 435 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 Acum 24 minute, hateru a spus: Nu iti raspund la Elisa pe topic, ca labarii aia mi-au dat raport si am fost blocat de pisi. Csf, ncsf! Deja cand ma vad vanzatorii de la profi, ma intreaba direct: Ca de obicei? Si scot inghetata de la frigider 😂😂😂 Dar gata, am gatat cu inghetata. Trecem pe covrigi. Dar tu ce esti asa suparat? Esti plecat iar? Nici o recenzie, nimic. Inainte bagai cate 3 pe zi 😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂. Care ți-au făcut raport ,colegu,🙈😂 că-i înjur eu.😂😂😂. La cate rapoarte am avut 🤭 nu mai mă sperii 😂💪. PS.Stiu că raport la împărăție 48 de ore nu poți posta nimic 🙈😂 ...,,,asai tigrule ,,🤭😂😂😂
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 28, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 50 minute, Semakaone a spus: 😂😂😂😂😂😂😂😂. Care ți-au făcut raport ,colegu,🙈😂 că-i înjur eu.😂😂😂. La cate rapoarte am avut 🤭 nu mai mă sperii 😂💪. PS.Stiu că raport la împărăție 48 de ore nu poți posta nimic 🙈😂 ...,,,asai tigrule ,,🤭😂😂😂 Eu i-am făcut , ca nu am prins loc la iubit de când are pile la Profi UTA , au ăia pusă deoparte toată înghețata de vanilie pentru el 🤦 3 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
hateru Reputație: 548 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 56 minutes ago, Semakaone said: 😂😂😂😂😂😂😂😂. Care ți-au făcut raport ,colegu,🙈😂 că-i înjur eu.😂😂😂. La cate rapoarte am avut 🤭 nu mai mă sperii 😂💪. PS.Stiu că raport la împărăție 48 de ore nu poți posta nimic 🙈😂 ...,,,asai tigrule ,,🤭😂😂😂 Nu stiu, prietene. Unul din aia 3 de au comentat la Elisa pe topic. Aia e, nu e bai 😂😂😂 4 minutes ago, axelov90 said: Eu i-am făcut , ca nu am prins loc la iubit de când are pile la Profi UTA , au ăia pusă deoparte toată înghețata de vanilie pentru el 🤦 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Semakaone Reputație: 435 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 Acum 3 minute, axelov90 a spus: Eu i-am făcut , ca nu am prins loc la iubit de când are pile la Profi UTA , au ăia pusă deoparte toată înghețata de vanilie pentru el 🤦 Nuuu ,faci tu de-astea 🙈😅 .E bine de știut ,,florile și ciocolată nu m-ai sunt la moda 😂. PS.Inghetata 🙈😅,este jocul 👍!!
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 28, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 19 minute, Semakaone a spus: Nuuu ,faci tu de-astea 🙈😅 .E bine de știut ,,florile și ciocolată nu m-ai sunt la moda 😂. PS.Inghetata 🙈😅,este jocul 👍!! Păi pe canicula asta florile se ofilesc până ajung cu bicicleta la ele și Ciocolata nu e bună topită …. 1 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Semakaone Reputație: 435 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 Acum 15 minute, axelov90 a spus: Păi pe canicula asta florile se ofilesc până ajung cu bicicleta la ele și Ciocolata nu e bună topită …. Mda 🙈 ,am văzut ceva flori ,,albe ofilite într-un ghiveci 😅. Na mai trecut ,,, tigru 🐅,, pe-acolo 🙈😅 . Eu le aduc ,,fructe ,,.. de acuma 😁🙈💪!!!
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 28, 2024 Postat Iunie 28, 2024 Acum 2 ore, hateru a spus: Nu iti raspund la Elisa pe topic, ca labarii aia mi-au dat raport si am fost blocat de pisi. Csf, ncsf! Deja cand ma vad vanzatorii de la profi, ma intreaba direct: Ca de obicei? Si scot inghetata de la frigider 😂😂😂 Dar gata, am gatat cu inghetata. Trecem pe covrigi. Dar tu ce esti asa suparat? Esti plecat iar? Nici o recenzie, nimic. Inainte bagai cate 3 pe zi 😂😂 Ma bucur pt tine domnule sogor👍 ... Mai schimba si tu magazinul!, vezi ca au si la Lidl inghetata bună 😜
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 28, 2024 Postat Iunie 28, 2024 Acum 2 ore, axelov90 a spus: Am rămas fără cuvinte 🫣 De citeva zile esti fara cuvinte.... 🤦♂️ 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 28, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 7 minute, Flx01 a spus: De citeva zile esti fara cuvinte.... 🤦♂️ Păi… nu știu ce aș mai putea adăuga în plus … prefer să trăiesc clipa , oricum recenziile au fost făcute deja , ce rost mai are să mă repet doar ? Ce aș putea spune ? Ca nu-mi ajunge timpul la iubit ? Ca aș revenii zilnic ? 2 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
anthonio Reputație: 2567 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 1 oră în urmă, hateru a spus: Nu stiu, prietene. Unul din aia 3 de au comentat la Elisa pe topic. Aia e, nu e bai 😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ie geloși golanii🤣🤣🤣 Acum 31 minute, Flx01 a spus: De citeva zile esti fara cuvinte.... 🤦♂️ Și el e gelos🤣🤣🤣 Acum 26 minute, axelov90 a spus: Păi… nu știu ce aș mai putea adăuga în plus … prefer să trăiesc clipa , oricum recenziile ai fost făcute deja , ce rost mai are să mă repet doar ? Ce aș putea spune ? Ca nu-mi ajunge timpul la iubit ? Ca aș revenii zilnic ? Nu fi gelos ppcă vin zile mai grele🤣🤣🤣 vin concediile și ciuciu distracție 🤣🤣🤣 2
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 28, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 28, 2024 Acum 10 minute, anthonio a spus: vin concediile și ciuciu distracție 🤣🤣🤣 Este este , 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Semakaone Reputație: 435 Postat Iunie 28, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 28, 2024 Eu tot m-am înțeles renumită,, fabulă ,,🙈 cu tigru și măgărușul 😂😂😂. Dacă un coleg poate să-mi traducă 🙈 dau mai multe berii 🍻. PS...Sincer zic 😁renumitul ,,tigru ,,..din siropoasă ,, fabulă,, 🙈 are urechile mai mari că renumitul ,măgar,,😉😅!!
hateru Reputație: 548 Postat Iunie 29, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 29, 2024 12 hours ago, Flx01 said: Ma bucur pt tine domnule sogor👍 ... Mai schimba si tu magazinul!, vezi ca au si la Lidl inghetata bună 😜 Multumesc! Si eu ma bucur pt mine! Elisa e exact ce mi-a recomandat doctorul! Nuuuuu,nu schimb magazinul, la profi am pile. Mi-au zis ca atunci cand vad ca e pe terminate inghetata ce o cumpar eu, pun o cutie deoparte. Sa nu cumva sa raman fara. 12 hours ago, anthonio said: Ie geloși golanii🤣🤣🤣 Și el e gelos🤣🤣🤣 Nu fi gelos ppcă vin zile mai grele🤣🤣🤣 vin concediile și ciuciu distracție 🤣🤣🤣 Da' de ce sa fie gelosi golanii? Ca ie loc pt tătă lumea la iubit! Nu la Elisa, in alta parte 😂😂😂 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum