Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 41 minute, FuThai a spus:

prea frumos sa fie adevarat 🤣

sigur vine leyla din berlin exact la Arad sa se futa 😂😂😂

Să știi că e posibil... A venit acasă de sărbători și la întoarcere se oprește să refacă cheltuielile. 

Vei găsi pe Timișoara o fată care a prestat când s-a întors în țară și care și-a anunțat prezența pe weekend, fiind pe drumul spre Germania. Doar că ea lucrează cu forumul. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
Acum 24 minute, Criticul a spus:

Să știi că e posibil... A venit acasă de sărbători și la întoarcere se oprește să refacă cheltuielile. 

Vei găsi pe Timișoara o fată care a prestat când s-a întors în țară și care și-a anunțat prezența pe weekend, fiind pe drumul spre Germania. Doar că ea lucrează cu forumul. 

200/400 cu și susține că pozele sunt ale ei. Dacă reușesc să-mi fac timp diseară dau o fugă la ea

Postat
41 minutes ago, Criticul said:

io nu zic ca nu i posibil dar nu prea cred

o mai avut anuntul pe Arad si altadata

15 minutes ago, patrykk said:

200/400 cu și susține că pozele sunt ale ei. Dacă reușesc să-mi fac timp diseară dau o fugă la ea

iti tin pumni sa fie ea 🤞

la cum arata in poza 4 o sa ai de lucru mult 😂

Postat
Acum 47 minute, FuThai a spus:

io nu zic ca nu i posibil dar nu prea cred

o mai avut anuntul pe Arad si altadata

iti tin pumni sa fie ea 🤞

la cum arata in poza 4 o sa ai de lucru mult 😂

In poza 2 atrage multe priviri 😅 

Ținem pumni să pot ajunge  prima dată 😅, nu am întrebat de program:((

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...