Sari la conținut

Show cu Lary si Laura 0722847441

Vizitator LarysaLaura

Postări Recomandate

La 01.04.2022 la 11:15, scrisit a spus:

Vad ca subiectul pentru recenzii este inchis, asa ca o sa scriu aici.

Femeile sunt mature, cam 45ani/buc, sunt departe de a fi fotomodele, sunt trecute prin viata. Daca sunteti pretentiosi cu corpul nu o sa va placa ce gasiti.
Atitudinea, insa, este de nota 10! Sunt foarte amabile si sociabile, nu vorbesc aiurea, nu vorbesc in plus, nu vorbesc in sictir.
Actiunea: Am stat doar la oral: Au supt pula cu pofta si placere (impresia mea, na). M-au terminat foarte repede. Fac un oral adanc, fleasca, cu scuipat si cu muie in gat. Terminat tot in gura. Cand se pun amandoua pe pula, e pericol de explozie.
200lei o finalizare, de revenit, clar. Asa amabilitate am mai gasit doar la AlyceBlue.

Inteleg ca intra la dublu, insa voiam sa te intreb de cea cu parul lung, si anume: cat de ingrijit si de frumos are parul ala lung??? As face o incercare pentru parul ala...........

Link spre comentariu
Vizitator scrisit
Reputație: 0

Cine dracu crezi ca se uita la par? Crezi ca caut sa ma insor? Ma duc sa trag la muie si atat. Crezi ca m-a interesat cum le cheama sau care ar eparul mai lung?

Link spre comentariu
Vizitator LarysaLaura
Reputație: 0
Acum 28 minute, petrepetre02 a spus:

Acum e cu finalizare orala cum a zis cineva mai sus?

Am spuso si am repet finalizarea ora nu este un obicei depinde de situatie sau persoana. Nu luam contra cost sau ceva gen sunt mai multe elemente la mijloc. Multumim o zi superba!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...