IAmDan Reputație: 210 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 20 hours ago, Moise1999 said: Am sunat - o azi pentru o programare însă a răspuns foarte plictisita la telefon și am zis pas.... Daca eu sun și din telefon părea plictisita, nu a avut rost sa mai ma duc. Pentru mine este de evitat, sunt alte fete mai super ok în oraș. Nu ma duc sa o vad pe asta plictisita ca clar chef de pula nu avea în niciun caz. Am vorbit de doua ori deja cu ea la telefon, nu ne-am potrivit cu programul, dar nu am avut nici o clipa impresia ca ar fi fara chef, plictisita sau repezita. Poate ti s-a parut... 1 Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 buna dragilor astazi ma gasiti libera intre orele 13si 18 azi 1 Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 ce faceti dragilor Link spre comentariu
Vizitator teo9900 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Stau în mașină tu Link spre comentariu
matache007 Reputație: 16 Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Poze noi? 1 Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1587 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 5 ore, Blondiblondi a spus: ce faceti dragilor Eu vroiam să mă joc cu Martinică puțin dar mă pun la somn. 4 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49821 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Eu astept sa fie seara sa ma uit la asia expres....continua😁😅 4 5 Link spre comentariu
amundi Reputație: 124 Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Eu astept sa bagi un black friday.. 2 Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 La 08.11.2021 la 10:50, matache007 a spus: Poze noi? vor fi si poze noi cat de curand Link spre comentariu
lalabela Reputație: 91 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:honolulu Oras:honolulu Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 6 ore, Blondiblondi a spus: vor fi si poze noi cat de curand Hmmmm.......! Și totuși nu cred ca vor arata adevărul. Acesta , adevărul, sigur este mai frumos. 1 Link spre comentariu
lalabela Reputație: 91 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:honolulu Oras:honolulu Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 15 ore, Blondiblondi a spus: vor fi si poze noi cat de curand Astept poze. Sa ma conving ca ochii nu ma mint. Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 14 ore, lalabela a spus: Hmmmm.......! Și totuși nu cred ca vor arata adevărul. Acesta , adevărul, sigur este mai frumos. fii sigur ca este Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 5 ore, lalabela a spus: Astept poze. Sa ma conving ca ochii nu ma mint. nu te mint Link spre comentariu
ionutp34 Reputație: 163 Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Salutare... Am trecut astăzi pe la Moni, pot sa spun ca pozele sunt 100% reale și chiar arata f bine ! Pe scurt... Programare respectata, locație Prima Universității, apartament curat, mare.. Mi-au plăcut f mult ledurile din jurul patului, creează o ambianta calda și de relaxare. Moni este o fata tânără, naturala, corp bine proporționat, cu sâni și fund super faini. Zâmbește sexi, te servește cu apa, suc, tigara, o companie plăcută și o atitudine pro client. Acțiunea în sine a fost ok... Oral bun, am ales protejat dar bine executat. La normal nu comentează, am schimbat câteva poziții fără nicio problema. Eu m-am simțit bine în compania ei. Îți mulțumesc Moni pt clipele de placere oferite. De revenit-Da/De recomandat-Da! Sănătate multa! 5 2 Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 20 ore, ionutp34 a spus: Salutare... Am trecut astăzi pe la Moni, pot sa spun ca pozele sunt 100% reale și chiar arata f bine ! Pe scurt... Programare respectata, locație Prima Universității, apartament curat, mare.. Mi-au plăcut f mult ledurile din jurul patului, creează o ambianta calda și de relaxare. Moni este o fata tânără, naturala, corp bine proporționat, cu sâni și fund super faini. Zâmbește sexi, te servește cu apa, suc, tigara, o companie plăcută și o atitudine pro client. Acțiunea în sine a fost ok... Oral bun, am ales protejat dar bine executat. La normal nu comentează, am schimbat câteva poziții fără nicio problema. Eu m-am simțit bine în compania ei. Îți mulțumesc Moni pt clipele de placere oferite. De revenit-Da/De recomandat-Da! Sănătate multa! multumesc mult si te mai astept pe la mine😘 Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 La 12.11.2021 la 19:25, ionutp34 a spus: Salutare... Am trecut astăzi pe la Moni, pot sa spun ca pozele sunt 100% reale și chiar arata f bine ! Pe scurt... Programare respectata, locație Prima Universității, apartament curat, mare.. Mi-au plăcut f mult ledurile din jurul patului, creează o ambianta calda și de relaxare. Moni este o fata tânără, naturala, corp bine proporționat, cu sâni și fund super faini. Zâmbește sexi, te servește cu apa, suc, tigara, o companie plăcută și o atitudine pro client. Acțiunea în sine a fost ok... Oral bun, am ales protejat dar bine executat. La normal nu comentează, am schimbat câteva poziții fără nicio problema. Eu m-am simțit bine în compania ei. Îți mulțumesc Moni pt clipele de placere oferite. De revenit-Da/De recomandat-Da! Sănătate multa! multumesc mult si te mai astept pe la mine😘 Link spre comentariu
priest74 Reputație: 7 Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Buna frumoas-o .......... te-ar interesa si o vizita pe la Cluj ? Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 La 16.11.2021 la 15:13, priest74 a spus: Buna frumoas-o .......... te-ar interesa si o vizita pe la Cluj ? buna, am in vedere si acel oras sa stii cred ca voi trece in viitorul apropiat te pup😘 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Noiembrie 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Ceau !Maine de la ce ora pot sa te vizitez? Link spre comentariu
novotel Reputație: 18 Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Buna Moni, lucrezi azi? Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 1 oră, novotel a spus: Buna Moni, lucrezi azi? buna da lucrez Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 17 ore, sosoboso a spus: Ceau !Maine de la ce ora pot sa te vizitez? pe la ce ora ai dorii Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 894 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 La 19.11.2021 la 16:38, Blondiblondi a spus: pe la ce ora ai dorii Ceau.maine pe la 10. ? Link spre comentariu
Blondiblondi Reputație: 581 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 21, 2021 Acum 5 ore, sosoboso a spus: Ceau.maine pe la 10. ? buna imi dai mesaj pe numar pt o prigramare daca doresti Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Noiembrie 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 La 21.11.2021 la 2:20, Blondiblondi a spus: buna imi dai mesaj pe numar pt o prigramare daca doresti Ceau Moni la ce ora incepi azi te rog? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum