Sabina100 Reputație: 2439 Postat August 5, 2023 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat August 5, 2023 @marcus195 intri în joc și (ne)spui ceva despre tine? Fără confirmare video!😁🤪 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 @Sabina100 Cum să refuz joaca? Mai ales când primesc invitația de la tine 🤩 Dacă mă rezum la 3 cuvinte care mă descriu ele ar fi : 1. Sensibil😍 Fiindcă pun la suflet ușor, sunt supărăcios dar aduc și voie bună, entuziasm și bucurie în jur. Sensibil la rău/sensibil la bun 😎 2. Încăpățânat 🧐 Mi s-a spus de multe ori...și le dau dreptate, vizavi de unele subiecte și vizavi de anumiți oameni sunt categoric convins de ceea ce cred și argumentez fără să mă intereseze de opinia celorlalți. 3. Perseverent 🤔 Atât în prostie și ignoranță cât și într-un ideal de viață, relații, trăiri, caracter. ++ Am antecedente cu filosofia (facultate) și mai nou încerc să o pun în practică: "Îți citez din Socrate când ți-o trag pe la spate" 😘 Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2439 Postat August 5, 2023 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat August 5, 2023 Acum 1 oră, marcus195 a spus: @Sabina100 "Îți citez din Socrate când ți-o trag pe la spate" 😘 Am înteles, cunoașterea fetelor a(posterior)i!😄😄Vezi că trebuie să citezi la rândul tău un user!😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 8 minutes ago, Sabina100 said: Am înteles, cunoașterea fetelor a(posterior)i!😄😄Vezi că trebuie să citezi la rândul tău un user!😉 Pfff, dacă-s începător pe aici...omit atâtea. De aceea, plus că nu prea "cunosc" useri, îl invoc pe @_Dumnezeu să ne spună ceva, dacă vrea bineînțeles să coboare "aici" 😈 Link spre comentariu
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat August 5, 2023 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Partajează Postat August 5, 2023 55 minutes ago, marcus195 said: Pfff, dacă-s începător pe aici...omit atâtea. De aceea, plus că nu prea "cunosc" useri, îl invoc pe @_Dumnezeu să ne spună ceva, dacă vrea bineînțeles să coboare "aici" 😈 1. Natural Cel mai direct și sociabil om pe care nu l-ai întâlnit niciodată. 2. Permisiv Îi las pe oameni să îmi zică multe, fără să ripostez așa cum alți oameni ar sari ca arși la cea mai mică critică sau uneltire. 3. Idealist Militez pentru o lume mai buna, o lume a tuturor, nu a lui Dumnezeu, nici a Poporului, nici a Economiei și nici a vreunui Imperiu. O sumonez pe @0735093487 1 Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2439 Postat Duminică la 20:11 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat Duminică la 20:11 La 16.10.2021 la 14:37, Vizitator SABINNA a spus: Recunosc că titlul conține și puțină strategie de marketing, ca să dați curs provocării. Așadar, spune-ne 3 cuvinte despre tine, abstracte, concrete, dure ...cochete, jucăușe....și predă ștafeta altui user! Sau scrie fără să menționezi alt forumist! Incită-ne!😉 @fericita, așa de bun venit😊, hai la jocul forumistic, să mai aflăm ce e nou! Și apoi, predă ștafeta! 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114292 Postat Duminică la 20:13 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Duminică la 20:13 Acum 2 minute, Sabina100 a spus: @fericita, așa de bun venit😊, hai la jocul forumistic, să mai aflăm ce e nou! Și apoi, predă ștafeta! sabina cu cine te-ai mai jucat recent ?? 1 Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2439 Postat Duminică la 20:25 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat Duminică la 20:25 Acum 9 minute, pisicuts a spus: sabina cu cine te-ai mai jucat recent ?? Ehe, Motane, unde mă joc eu se-ngroașă😁 gluma. Iar unde ating, crește interesul pân' la cer. Nume nu zic, oricum nu-s de prin Curțile Motănimii Voastre!🤪 1 Link spre comentariu
fericita Reputație: 83 Postat Luni la 14:18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Luni la 14:18 Acum 18 ore, Sabina100 a spus: @fericita, așa de bun venit😊, hai la jocul forumistic, să mai aflăm ce e nou! Și apoi, predă ștafeta! Motto-ul scorpionului:"Ucide-i cu succes și îngroapă-i cu un zâmbet." 😉 Hotărât, intuitiv, pasional. Îl chem la pupitru pe @albdom82 deoarece ,el crede că am petrecut clipe plăcute împreună!!!😂 Sabina bine te-am găsit și mulțumesc!🥂 2 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3865 Postat Marți la 06:18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Marți la 06:18 Acum 15 ore, fericita a spus: Motto-ul scorpionului:"Ucide-i cu succes și îngroapă-i cu un zâmbet." 😉 Hotărât, intuitiv, pasional. Îl chem la pupitru pe @albdom82 deoarece ,el crede că am petrecut clipe plăcute împreună!!!😂 Sabina bine te-am găsit și mulțumesc!🥂 Vizionar, clarvazator, sufletist... 🙄 Cat despre clipele noastre impreuna, promit sa nu mai spun la nimeni 🤭😁 Predau stafeta colegului @reptilozaurusrex. Repty, ai legatura. 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6511 Postat Marți la 06:58 Partajează Postat Marți la 06:58 Acum 37 minute, albdom82 a spus: Vizionar, clarvazator, sufletist... 🙄 Cat despre clipele noastre impreuna, promit sa nu mai spun la nimeni 🤭😁 Predau stafeta colegului @reptilozaurusrex. Repty, ai legatura. 1- Selectiv 2 - Ambitios 3 - Glumet Urmatorul sa fie @armando77. 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5043 Postat Marți la 07:54 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Marți la 07:54 Acum 52 minute, reptilozaurusrex a spus: 1- Selectiv 2 - Ambitios 3 - Glumet Urmatorul sa fie @armando77. 1-Om bun( afectuos) 2-Nestatornic 3-Inocent Dau cuvantul colegului @Iulyan20 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3429 Postat Marți la 08:40 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Marți la 08:40 Acum 42 minute, armando77 a spus: 1-Om bun( afectuos) 2-Nestatornic 3-Inocent Dau cuvantul colegului @Iulyan20 Salutare. Ma-ti luat pe nepregătite. Ar fi mai multe dar hai să zic trei(cred care mă reprezintă,dacă despre asta este vorba: 1. Sufletist. 2. De cuvânt. 3. Perseverent. Dau cuvântul drăguței @kassykass dacă se poate 🤗. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum