roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 19, 2021 Buna , numele meu este Roxana . Am 21 de ani și mâine ajung in oraș vostru pentru prima data . Am 1,57 înălțime , 50 de kg, blonda, sâni naturali și pozele îmi aparțin 100%. Serviciile mele sunt ; ❌Oral ( protejat sau neprotejat ) ❌normal ( doar protejat ) ❌finalizare corporală ❌diferite pozitii ❌masaj de relaxare la ora ❌sărutări și mângâieri pe corp ❌diferite fantezii (în limita bunului simt ) Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic la numărul afișat. 😇150 finalizarea(30 minute ) 😇300 ora Maine o sa revin cu locația și programul de lucru . 🥰 2 2
florin00777 Reputație: 63 Postat Octombrie 19, 2021 Telefon: 0732323232 Oras:Iasi Telefon: 0732323232 Oras:Iasi Postat Octombrie 19, 2021 Sa fie intr-un ceas bun! 1
non-stop Reputație: 922 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Octombrie 19, 2021 De ajutor: 2
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 19, 2021 Și mai este și acesta , nu doar acolo unde lumea este atat de rea…
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 20, 2021 Disponibilă ! Locație pe Zimbrului nr 17A😘😘 1
Vizitator Lowers Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Whatsapp este valabil ca tiam scris dar nu răspunzi?
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 21, 2021 Disponibilă !❤️
Fixist Reputație: 4 Postat Octombrie 21, 2021 Postat Octombrie 21, 2021 A fost cineva? Anunț destul de interesant, dar când răsfoiești arhiva de pe alte orașe.... Îți dă de gandit
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 21, 2021 1 oră în urmă, Fixist a spus: A fost cineva? Anunț destul de interesant, dar când răsfoiești arhiva de pe alte orașe.... Îți dă de gandit În loc sa intrebi, mai bine vi si spargi tu gheata . Caracterele diferă la fel si comportamentul nostru! 😉
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 22, 2021 Disponibilă ! Pentru programări mesaj pe whatsApp sau telefonic 😘☺️
cliveclose Reputație: 15 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Am contactat-o ier pe WApp pe fatuca asta si pentru ca nu raspundea am si sunat-o, am intrebat-o de niste servicii care nu erau in oferta si a inceput sa ma plictiseasca, drept pentru care am inchis, Sa vezi jihad ul "suna-ma daca ai tupeu si nu esti pizda" gen. Am sunat-o si i-am explicat ca nu pot vorbi si a inceput o poveste cu cat de speciala e si cum e treaba ei ce face si ce nu face, desi nu ii contestasem alta. Fata fura curent la greu si cred ca nu prea are clienti la atitudinea asta. 1 1
Mocar Reputație: -4 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 22, 2021 Nu face mulți purici pe aici…Pula o suge numai cu balon. 1
codrincodrin Reputație: 151 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 22, 2021 Acum 24 minute, cliveclose a spus: Am contactat-o ier pe WApp pe fatuca asta si pentru ca nu raspundea am si sunat-o, am intrebat-o de niste servicii care nu erau in oferta si a inceput sa ma plictiseasca, drept pentru care am inchis, Sa vezi jihad ul "suna-ma daca ai tupeu si nu esti pizda" gen. Am sunat-o si i-am explicat ca nu pot vorbi si a inceput o poveste cu cat de speciala e si cum e treaba ei ce face si ce nu face, desi nu ii contestasem alta. Fata fura curent la greu si cred ca nu prea are clienti la atitudinea asta. Pai daca fata nu face serviciile cerute de tine,cu ce a greșit? Dacă îți spune că le face și când ajungi nu le face, atunci poți să comentezi! Eu cred că a procedat corect. 1
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 22, 2021 1 oră în urmă, codrincodrin a spus: Pai daca fata nu face serviciile cerute de tine,cu ce a greșit? Dacă îți spune că le face și când ajungi nu le face, atunci poți să comentezi! Eu cred că a procedat corect. Domnul de mai sus, m a tras la răspundere ca de ce am tarifele acestea , dacă nu fac nici fk, nici anal și alte banalități pe care le dorea el. 🙄🙄 oralul nep. ma repet ca nu îl fac nep la persoanele care nu mi se par Ok, igiena nu înseamnă doar sa fii epilat, avem dreptul sa alegem dacă vrem sa îl facem nep sau nep, nu percep taxa extra pentru așa ceva . Ar trebuii sa fiți mândri unii dintre noi, ca mai sunt și fete care se gandesc la igiena și nu va pun in pericol . Dar in ziua de azi, nu poți mulțumii pe toate lumea 🤷🏼♀️ Cum am mai zis. Caracterele diferă și in funcție de ele și comportamentul nostru 😉 1 2
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 22, 2021 1 oră în urmă, Mocar a spus: Nu face mulți purici pe aici…Pula o suge numai cu balon. D asta nu poți dormi tu noaptea ?;))) dacă tu ești 0 la capitolul igiena , asta înseamnă ca alții nu beneficiază de o.n ?😉😉
Mocar Reputație: -4 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 22, 2021 Atunci sa-mu sugi pula când ma cac baga-mi-as pula n ma ta de panarame. 2
filipcozma Reputație: 726 Postat Octombrie 22, 2021 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Postat Octombrie 22, 2021 46 minutes ago, Mocar said: Atunci sa-mu sugi pula când ma cac baga-mi-as pula n ma ta de panarame. Nu e util scandalul. Daca ai vazut-o mai bine zici de impresia la aspect fizic , varsta, chestii care pot sa te induca in eroare din poze sau recenzii. 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Octombrie 22, 2021 1 oră în urmă, roxana12 a spus: Domnul de mai sus, m a tras la răspundere ca de ce am tarifele acestea , dacă nu fac nici fk, nici anal și alte banalități pe care le dorea el. 🙄🙄 oralul nep. ma repet ca nu îl fac nep la persoanele care nu mi se par Ok, igiena nu înseamnă doar sa fii epilat, avem dreptul sa alegem dacă vrem sa îl facem nep sau nep, nu percep taxa extra pentru așa ceva . Ar trebuii sa fiți mândri unii dintre noi, ca mai sunt și fete care se gandesc la igiena și nu va pun in pericol . Dar in ziua de azi, nu poți mulțumii pe toate lumea 🤷🏼♀️ Cum am mai zis. Caracterele diferă și in funcție de ele și comportamentul nostru 😉 1)Poate pentru unii GFE (Fk +.....) nu-i chiar o banalitate! 2)Nu știu ce este între voi, dar nu mi se pare ok când la contraatac se recurge la acuzații privind "igiena intima", indiferent din ce direcție vine acuzația. Când nu corespunde, banii înapoi și "pa!", unul sau alta la rând! 3)De ce lipsesc recenziile? (întreb și eu pentru un prieten) 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
dan1984 Reputație: 93 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Acum 47 minute, baron58 a spus: 1)Poate pentru unii GFE (Fk +.....) nu-i chiar o banalitate! 2)Nu știu ce este între voi, dar nu mi se pare ok când la contraatac se recurge la acuzații privind "igiena intima", indiferent din ce direcție vine acuzația. Când nu corespunde, banii înapoi și "pa!", unul sau alta la rând! 3)De ce lipsesc recenziile? (întreb și eu pentru un prieten) lipsesc recenziile aici, pe acest topic? sau in general pe toată secțiunea iasi? 1
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 23, 2021 Disponibilă ! 😍
jebediah91 Reputație: 168 Postat Octombrie 25, 2021 Postat Octombrie 25, 2021 Mda, numai păreri împărțite pe celelalte topicuri din alte orașe și aparent la Iași a crescut de la 250 la 300 ora, că plm, noi avem mai mulți bani decât în Oradea sau Sibiu. Nu prea e nimeni sărac de 50 de lei, dar fix la Iași și-a mărit tariful :)) Din ce se vede, majoritatea sunt destul de sceptici sa îi treacă pragul bazat pe "ce zice lumea rea" și lipsa recenziilor din Iași, într-o săptămână chiar nu a vizitat-o cineva? 1 1
dan1984 Reputație: 93 Postat Octombrie 25, 2021 Postat Octombrie 25, 2021 Acum 35 minute, jebediah91 a spus: Mda, numai păreri împărțite pe celelalte topicuri din alte orașe și aparent la Iași a crescut de la 250 la 300 ora, că plm, noi avem mai mulți bani decât în Oradea sau Sibiu. Nu prea e nimeni sărac de 50 de lei, dar fix la Iași și-a mărit tariful :)) Din ce se vede, majoritatea sunt destul de sceptici sa îi treacă pragul bazat pe "ce zice lumea rea" și lipsa recenziilor din Iași, într-o săptămână chiar nu a vizitat-o cineva? pot sa vorbesc neîntrebat doar in numele eu. nu sunt sceptic, sunt chiar foarte lămurit. i-am văzut pozele și nu e de mine….. 1
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 25, 2021 2
roxana12 Reputație: 531 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 25, 2021 Acum 5 ore, dan1984 a spus: pot sa vorbesc neîntrebat doar in numele eu. nu sunt sceptic, sunt chiar foarte lămurit. i-am văzut pozele și nu e de mine….. Sa fii sanatos , de parca tu ești model 😂😂😂 și tu faci doar ,,sala de mese “ . Noroc cu noi, ca altele tot pe Manuela sau doamna de acasă o aveați 😉😳 ca dacă te văd pe strada nici un scuipat nu dau pe tine și tu îmi zici mie ca nu sunt Ok. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️Nu sunt de tine, bafta la alta ☺️ 1 1
yaskawa Reputație: 9 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 25, 2021 6 minutes ago, roxana12 said: Sa fii sanatos , de parca tu ești model 😂😂😂 și tu faci doar ,,sala de mese “ . Noroc cu noi, ca altele tot pe Manuela sau doamna de acasă o aveați 😉😳 ca dacă te văd pe strada nici un scuipat nu dau pe tine și tu îmi zici mie ca nu sunt Ok. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️Nu sunt de tine, bafta la alta ☺️ bravo fata! 🤣🤣 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum