cala_torul Reputație: 193 Postat Februarie 9, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Februarie 9, 2014 Asadar, dupa o perioada de cateva luni de pauza, imi continui lista lunga de pacate cu o noua experienta.Initial o sunasem pe colega ei andreea , care maindrumase spre locuinta lor. La parter binenteles parznicul scarii ( maidanezul care banuiesc ca toti il stiti ). Odata ajuns la ele, stam la o tigara de poveste, Denisa fiind mai tacuta la inceput, probabil din cauza faptului ca venisem pt andrea, dar vazandule asa pe amandoua, imi trece o idee prin minte si zic in mintea mea, "cear fi sa le iau pe amandoua deodata?" Ma consult cu ala micu din pantaloni, dintrodata se face mare si aproba idea, fetele aproba si ele si trecem la actiune in dormitor. Si incepe circul : oral , cand Andreea cand Denisa o luau cu randu , multa veselie intre noi ,multa bunadispozitie din partea tuturor ,aici incep sa o depistez pe denisa ca e mult mai perversa decat andrea , fapt dupa care relizez instant Clik-ul cu ea,of moldoveaca obrazanica, Andreea fiind totusi putin mai distanta. Primul nr la normal il incep cu denisa , imi monteaza prezervativul, o mai suge un pic dupa sa alunece si trece intr-un LOT, aici are o tehnica buna si ma rezolva in in 5 minute. Nu sa ridicat imediat dupa finalizare si sa mai miscat putin deasupra cu niste contractii interesante a muschilor vaginului fapt ce ma trece cu fiori si tremurici. A; 2 lea nr incepe iar cu oral pe rand din partea fiecareia dupa care imi monteaza andreea un prezervativ oribil de culoare rosie( aici fiecare fata avea prezervativele ei), ma infiora cand il vedeam , aveam impresia ca imi scot pula din pizda murdara de sange. In fine, incepem andreea cu un Lot , este micuta si usoara si se misca cu multa usurinta, schimbam pozitia , o iau pe la spate , iar in tot acest timp denisa imi arunca priviri perverse, fapt care ma face sa o mai doresc inca o data. Imi schimba prezervativul si continui doar cu ea. Ma futut bine moldoveanca obrazanica, sarutari patimase , iar in final , gloriosul final , ii dau drumul tot in gura, o ia o tine, o suge de tot in tremurau genunchii. Si acum sa trecem la note: Denisa : Aspect,8,fata regutza, Corp 9 1,70 inaltime, corp subtirel, sani micuti dar cu zvarcuri frumoase, Oral 9 Normal 9, GFE 10 , asta pt ca sa produs Clik-ul reciproc Andrea: Aspect8, dragutica la fata Corp 8 , micuta de statura , subtirica , sani rotunjori, Oral 8 normal 8 Ghe 8. O mai cert inca o data pt culoarea oribila a prezervativului.Taxa de autostrada 300 lei, Timp, o ora si ceva, imi cer scuze colegilor care au avut de asteptat dupa din cauza mea Acestea fiind spuse , nu pot decat sa va urez La Cat Mai Multe Experiente!! placute 15 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 9, 2014 Felicitari pentru recenzie. Era mai bine daca o puneai la sectiunea speciala, dar pana la urma merge si asa. Link spre comentariu
cala_torul Reputație: 193 Postat Februarie 9, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Februarie 9, 2014 moldoveanca obraznica :clapp Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 9, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 9, 2014 are si andreea topic pentru recenzii Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 (.) Nu sa ridicat imediat dupa finalizare si sa mai miscat putin deasupra cu niste contractii interesante a muschilor vaginului fapt ce ma trece cu fiori si tremurici. (.) pana acum esti primul, dupa recenzia mea, care mentioneaza acest talent al denisei. am crezut ca numai mie mi s-a intamplat si ar fi fost pacat sa nu experimentati cu totii menghina asta superba a fetei. felicitari ptr aceasta recenzie. daca imi aduc aminte tu de regula oferi recenzii ceva mai retinute, chiar negative! ma bucur ca de data asta ai avut parte de o traire placuta! 1 Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 21, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 21, 2014 pana acum esti primul, dupa recenzia mea, care mentioneaza acest talent al denisei. am crezut ca numai mie mi s-a intamplat si ar fi fost pacat sa nu experimentati cu totii menghina asta superba a fetei. felicitari ptr aceasta recenzie. daca imi aduc aminte tu de regula oferi recenzii ceva mai retinute, chiar negative! ma bucur ca de data asta ai avut parte de o traire placuta! Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 21, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 21, 2014 deni 2 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 22, 2014 deniCeste poze au mai fost postate la inceputul Topicului.Va rog sa nu il umplem inutil Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Februarie 24, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Februarie 24, 2014 Am vrut sa o mai testez o data pe Andreea, dar in casa am intalnit-o si pe colega ei si dupa ce am analizat un pic situatia (adica fetele amindoua libere si puse pe gluma am decis sa nu ma arunc cu amindoua si am decis sa o testez si pe Denisa). M-a atras ca e lungana si in seara aceea avea un zimbet cuceritor. In rest deja stiti inalta cu un corp bine facut , sanii medii.Ne -am retras in dormitor si a inceput cu un oral destul de bine facut, apoi a trecut in capra unde am dat oarece timp si mi s-a parut ca incepe sa-i placa si am schimbat-o deasupra sa vad ce poate si m-a terminat rapid. Apoi spalat si fugit. Aspect,8,Oral 9 (cu atentie la zonele adicente)Normal 9,GFE 8 (destul de timida poate si din vina mea, dar zambeata)Locatie 8De revenit si recomand la pretul asta. 9 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 1 6 Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 27, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 ... 2 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 Ce masina de spalat sexxy ai :laugh2 Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 27, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 tio imprumut si tie Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Februarie 27, 2014 Mie imi place scaunu Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 tio imprumut si tie Ursuletu nu cred ca are loc in ea,dar pesticul sigur Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 Mai Denisuca nu se vede bn Frigiderul/Combina Frigorifica :laugh2 Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 27, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 vrei sa scri o compunere despre aceeste fotografii..daca tot ai obs masina,frigideru,scaunu..etc Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 vrei sa scri o compunere despre aceeste fotografii..daca tot ai obs masina,frigideru,scaunu..etcIubita nu ma pricep la compuneri dar nenea John sau Obi sigur se pricep Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 Ce-ti mai place sa le sacai Senya. )) 2 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 Ce-ti mai place sa le sacai Senya. ))Da u de unde stii? :laugh2 ,este chiar asa evident? :laugh2 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 Putin de tot. )) Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 Putin de tot. ))Ptiuuu,inseamna ca nu mam dat de gol inca complet Link spre comentariu
denisa deni Reputație: 40 Postat Februarie 27, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 asa eee ca in ultima vreme ai avut ceva cu noi doua... Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2014 asa eee ca in ultima vreme ai avut ceva cu noi doua...Chiar te rog sa iti verifici Topicul sa vezi de cate ori mam luat de tine si cate interventii pe el Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 3, 2014 Am luat legatura in Cursul zilei de azi cu domnisoara Denissa,iar in urma discutiei mia dovedit ca mam inselat acuzando.Este o fata Destul de vorbareata(asa a fost cu mine),foarte deschisa,glumita si super de treaba.Mi sau explicat foarte bine anumite aspecte care ma interesau.Sa manivestat destul de bine tirului meu de intrebari,curiozitati,etc.In masura timpului disponibil o sa o vizitez si o sa revin si cu o recenzie.In concluzie si in opinia mea neam impacat. 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum