Sari la conținut

Denissa (scortisoara) 0763182749

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Asadar, dupa o perioada de cateva luni de pauza, imi continui lista lunga de pacate cu o noua experienta.

Initial o sunasem  pe colega ei andreea , care maindrumase spre locuinta lor. La parter binenteles parznicul   scarii ( maidanezul care banuiesc ca toti il stiti  ). Odata ajuns la ele, stam la o tigara de poveste, Denisa fiind mai tacuta  la inceput, probabil din cauza faptului ca venisem pt andrea, dar vazandule asa pe amandoua, imi trece o idee prin minte si zic in mintea mea, "cear fi sa le iau pe amandoua deodata?" Ma consult cu ala micu din pantaloni, dintrodata se face mare si aproba idea, fetele aproba si ele si trecem la actiune in dormitor. Si incepe circul : oral , cand Andreea   cand Denisa o luau cu randu , multa veselie intre noi ,multa bunadispozitie din partea tuturor ,aici incep sa o depistez pe denisa ca e mult mai perversa decat andrea , fapt dupa care relizez instant Clik-ul cu ea,of  moldoveaca obrazanica, Andreea fiind totusi putin mai distanta.

Primul nr la normal il incep cu denisa , imi monteaza prezervativul, o mai suge un pic dupa sa alunece si trece intr-un LOT, aici are o tehnica buna si ma rezolva in in 5 minute. Nu sa ridicat imediat dupa finalizare si sa mai miscat putin deasupra cu niste contractii interesante a muschilor vaginului fapt ce ma trece cu fiori si tremurici.

A; 2 lea  nr incepe iar cu oral pe rand din partea fiecareia dupa care imi monteaza andreea un prezervativ oribil de culoare rosie( aici fiecare fata avea prezervativele ei), ma infiora cand il vedeam , aveam impresia ca imi scot pula din pizda  murdara de sange. In fine, incepem andreea cu un Lot , este micuta si usoara si  se misca cu multa usurinta, schimbam pozitia , o iau pe la spate , iar in tot acest timp  denisa imi arunca priviri perverse, fapt care ma face sa o mai doresc inca o data.  Imi schimba prezervativul  si continui doar cu ea. Ma futut bine moldoveanca obrazanica, sarutari patimase , iar in final , gloriosul final , ii dau drumul tot in gura, o ia o tine, o suge de tot in tremurau genunchii.  

Si acum sa trecem la note:

Denisa : Aspect,8,fata regutza, Corp 9  1,70 inaltime, corp subtirel, sani micuti dar cu zvarcuri frumoase, Oral 9  Normal 9, GFE 10 , asta pt ca sa produs Clik-ul reciproc

Andrea: Aspect8, dragutica la fata Corp 8 , micuta de statura , subtirica , sani rotunjori, Oral 8 normal 8 Ghe 8. O mai cert inca o data pt culoarea oribila a prezervativului.

Taxa de autostrada 300 lei, Timp, o ora si ceva, imi cer scuze colegilor care au avut de asteptat dupa din cauza mea

Acestea fiind spuse , nu pot decat sa va urez La Cat Mai Multe Experiente!! placute

• Like 15
Link spre comentariu

(.) Nu sa ridicat imediat dupa finalizare si sa mai miscat putin deasupra cu niste contractii interesante a muschilor vaginului fapt ce ma trece cu fiori si tremurici. (.)

pana acum esti primul, dupa recenzia mea, care mentioneaza acest talent al denisei. am crezut ca numai mie mi s-a intamplat si ar fi fost pacat sa nu experimentati cu totii menghina asta superba a fetei. felicitari ptr aceasta recenzie. daca imi aduc aminte tu de regula oferi recenzii ceva mai retinute, chiar negative! ma bucur ca de data asta ai avut parte de o traire placuta!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

pana acum esti primul, dupa recenzia mea, care mentioneaza acest talent al denisei. am crezut ca numai mie mi s-a intamplat si ar fi fost pacat sa nu experimentati cu totii menghina asta superba a fetei. felicitari ptr aceasta recenzie. daca imi aduc aminte tu de regula oferi recenzii ceva mai retinute, chiar negative! ma bucur ca de data asta ai avut parte de o traire placuta!

:girly  :girly  :girly  :kiss2

Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Am vrut sa o mai testez o data pe Andreea, dar  in casa am intalnit-o si pe colega ei si dupa ce am analizat un pic situatia (adica fetele amindoua libere si puse pe gluma am decis sa nu ma arunc cu amindoua si am decis sa o testez si pe Denisa). M-a atras ca e lungana si in seara aceea avea un zimbet cuceritor. In rest deja stiti inalta cu un corp bine facut , sanii medii.

Ne -am retras in dormitor si a inceput cu un oral destul de bine facut, apoi a trecut in capra unde am dat oarece timp si mi s-a parut ca incepe sa-i placa si am  schimbat-o deasupra sa vad ce poate si m-a terminat rapid. Apoi spalat si fugit.

Aspect,8,

Oral 9 (cu atentie la zonele adicente)

Normal 9,

GFE 8 (destul de timida poate si din vina mea, dar zambeata)

Locatie 8

De revenit si recomand la pretul asta.

• Like 9
Link spre comentariu

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am luat legatura in Cursul zilei de azi cu domnisoara Denissa,iar in urma discutiei mia dovedit ca mam inselat acuzando.Este o fata Destul de vorbareata(asa a fost cu mine),foarte deschisa,glumita si super de treaba.Mi sau explicat foarte bine anumite aspecte care ma interesau.Sa manivestat destul de bine tirului meu de intrebari,curiozitati,etc.In masura timpului disponibil o sa o vizitez si o sa revin si cu o recenzie.

In concluzie si in opinia mea neam impacat.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...