Sari la conținut

Denissa (scortisoara) 0763182749

Postări Recomandate

nu mai e nevoe....si noi cand ne casatorim?

Pe termen limitat dupa paste. La popa la sfarsitul verii, nu de alta dar nici Anda Adam nu are alta data libera la concert si  Adrian Cristea trebuie sa isi gaseasca si el echipa pana atunci  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
  • Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta

Pe termen limitat dupa paste. La popa la sfarsitul verii, nu de alta dar nici Anda Adam nu are alta data libera la concert si  Adrian Cristea trebuie sa isi gaseasca si el echipa pana atunci  :laugh2  :laugh2

offf,offf ce barbat mai am... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:RO

Zilele astea am vizitat si eu domnisoara a carui topic este si am zis sa postez o mica recenzie. Am luat legatura cu fata prin telefon, pot sa zic ca nu am asteptat sa sune prea mult, si am stabilt unde anume tre' sa ne intalnim sau mai bine zis unde tre' sa ajung. Sus sunt primit de o domnisoara draguta, inalta, pe tocuri, in sutien si chilotei.Am facut cunostinta dupa care sunt invitat in sufragerie unde am stat la o tigara si am stabilit ce anume va urma. Teminam tigara dupa care sunt condus in camera. Am vizitat baia despre care pot sa spun ca e ok la fel si locatia. Hainele jos si incepe treaba. Aici n-am prea multe de spus pentru ca nu a fost decat un oral cu finalizare in gurita si cam atat. Per total am avut o experienta scurta dar frumoasa cu domnisoara. Nu prea le am cu povestitu' dar sper ca s-a inteles cat de cat.

Note:\

Locatie 8,5

Igiena:9

Fizic: 9

Oral: 9

Normal: nu am chef

GFE: 9

In concluzie recomand oricui fara rezerve !

• Like 10
Link spre comentariu

Zilele astea am vizitat si eu domnisoara a carui topic este si am zis sa postez o mica recenzie. Am luat legatura cu fata prin telefon, pot sa zic ca nu am asteptat sa sune prea mult, si am stabilt unde anume tre' sa ne intalnim sau mai bine zis unde tre' sa ajung. Sus sunt primit de o domnisoara draguta, inalta, pe tocuri, in sutien si chilotei.Am facut cunostinta dupa care sunt invitat in sufragerie unde am stat la o tigara si am stabilit ce anume va urma. Teminam tigara dupa care sunt condus in camera. Am vizitat baia despre care pot sa spun ca e ok la fel si locatia. Hainele jos si incepe treaba. Aici n-am prea multe de spus pentru ca nu a fost decat un oral cu finalizare in gurita si cam atat. Per total am avut o experienta scurta dar frumoasa cu domnisoara. Nu prea le am cu povestitu' dar sper ca s-a inteles cat de cat.

Note:\

Locatie 8,5

Igiena:9

Fizic: 9

Oral: 9

Normal: nu am chef

GFE: 9

In concluzie recomand oricui fara rezerve !

cadoul 70...am uitat :)))

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...