Sari la conținut

🍭 Rebecca 0756580235 🍭

Postări Recomandate

• Telefon: 0 (756) 580 235
  • Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, Andrei.9876 a spus:

O mica recenzie la cald...

Rebeca este o frumoasa la fata, trup si suflet. Inalta, fit, sani nr. 2 fermi, exact ce se vede in pozele profesionale pe care le a postat in decursul timpului. Curata, parfumata si sexy.

M a asteptat intr o tinuta de scolarita obraznica, pregatita sa raspunda la lectie. Si-a facut temele foarte bine, la prima lectie am finalizat cu un CIM de zile mari, pana la ultima picatura (nu a fugit imediat la baie). ON soft, semi deep, executat corect, ocazional cu putin ajutor fin de manuta. Dupa primul clopotel, am facut pauza de hidratare, m a servit cu apa, bricheta si tot ce nu aveam la mine. Am socializat putin, stie sa se faca placuta si ai cu cine purta o conversatie.

Lectia a doua a debutat cu un ON la fel de bun, dupa care am schimbat cateva pozitii si am fost erou a doua oara. E receptiva la pozitii si schimbari de ritm. NP excelent, geme finut, te face sa te simti barbat, chiar daca nu esti vreun Titus Steel. 

Locatia in Avantgarden e dotata corespunzator, curata si aranjata. Prosoape, geluri de dus si tot tacamul. Comportament exemplar, nu m a grabit, nu s a grabit, dar nici nu am depasit ora. DTD 55 min.

Cadoul pt o ora e cel cunoscut, 300, la care se adauga serviciile extra.

Te pup, mulțumesc frumos 😘

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

Salutare tuturor, 

🍭 Rebecca 0756580235 🍭

Image_207835.jpg

Azi am revizitat-o pe dra Rebecca și cum necum am zis să las o recenzie (ca sumă a întâlnirilor...) că au trecut ceva luni de zile din februarie a. c. când am vizitat-o prima oară... Bună sau rea, poate fi un punct de reper pentru confrați... 

Metoda de contact WhatsApp, raspunde destul de repede. Am primit adresa și indicații cand a fost cazul, personal nu am avut niciodată probleme iar programarile au fost respectate întocmai. Locație Avantgarden 3, adresa din semnatura titularei. 

Ajuns la apartament, după ușă mă aștepta o domnișoară sexi, destul de înaltă,  îmbrăcată cu deux pieces negru, pantofi cu toc, brunetă cu păr lung, ochi superbi cu gene aranjate, buze senzuale, de sâni nu mai vorbesc, se vedea forma lor perfectă sub lenjerie, picioare faine cu un fund destul de ferm, cu foarte puține tatuaje, genul skinny ca să zic așa. Fata este dragută, jovială, zâmbăreață și foarte friendly, cu un accent neaoș moldovenesc. Descriere este destul de simplă dar pozele sunt grăitoare, ce mai, are destule atuuri... Pe fata asta trebuie să o descoperi prin mai multe vizite... 🙃

Amuzat de mixul ăsta fermecator compus din ținuta sexi, chipul strengar, aspectul de liceu dar mai ales zâmbetul cald și sincer al domnișoarei am purces în apartament și ne-am întreținut/ acomodat la o tigare/ țigări + suc, și destul de rapid ne-am simțit în largul nostru. Cred că fără o minimă socializare în prealabil, nu sunt șanse mari ca la partea practică să iasă cu artificii... 😅

Am fost poftit la baie pentru igienizarea de rigoare, am primit prosop mare, uscat și curat, baia ok cu de toate... Papuci ioc... da asta nu mai conta că alt fel mă duceam la Leonardo... 

În cameră, cu puțină lumină, pe pat mă aștepta titulara... La rugamintea mea a ajustat draperiile lăsând să intre mai multă lumină spre bucuria ochilor. Am fost poftit să mă tolănesc pe pat și a început cu OP care a fost repede abandonat la cererea mea, apoi a continuat cu un ON, destul de soft și semi umed fără multe viteze... În timp s-a îmbunătăți cu semi deep, încercări de DT și mai umed, folosindu-se foarte f puțin de mâini. Atenția acordată lui Johnny a ajuns și pe lateralele lui făcându-l fericit cât se poate... Rebecca nu a dat semne de grabă și s-a oprit doar la cererea mea ca să nu capitulez. I-am întors tratamentul, nah, uneori te ia cu năbădăi dacă-ți place fata, pui botul, guști savarina și parcă trage alt cumva motorul... 😂. Savarina..., epilată, îngrijită, curată, zemoasă, cu caracteristici specifice varstei... Excelentă! Titulara trăiește destul de intens clipele de sex iar dacă nu e așa atunci se preface extraordinar de bine... 😉

Apoi am trecut la NP și totul a decurs dpmdv cum trebuie, multe si diverse poziții, cu grade de dificultate la confort, elasticitate și anduranță. Oricare au fost provocarile, titulara a făcut față cu brio, s-a umezit natural, nu a scos gemete să spargă geamul ferestrei, a fost totuși puțin încordată însă a avut un comportament ireprosabil, atitudine pro client și dacă într-adevăr ia plăcut nu pot decât să mă bucur... Finalul pentru mine, după "munca depusă" în echipă, a constat într-un CIM executat ca la carte, cu ultima picătură stoarsă cu măiestrie și senzualitate, pe soft și slow, de gura domnisoarei... Un DELICIU! 

Apoi după o scurtă igienizare, am fumat o țigară cu domnișoara, am schimbat două cuvinte... , mulțumiri, îmbrățișări și tuleo valea fremătând a vară... 

DTD: o oră 

Notele, conform regulamentului dar părere personală sunt:

Aspect: 8,5/9 skinny dar bine făcută cu sâni superbi 

Igienă: 10

OP: NA, a fost abandonat repede

ON: 8,5/9 este loc de muult mai bine dar compensează cu brio cu CIM

NP: 8,5/9 loc de mai bine

GFE: 8/8,5 loc de mai bine

PSE: 8 mai este de lucrat dar overall este în progres... 

Preturi: 150/ 30 minute 300/60 minute + servicii suplimentare 50 CIM

De revenit, eu unul DA & DA! 

Recomandată bărbaților amatori de domnișoare frumoase, friendly, cu servicii soft, OP, NP si CIM regulamentar... 🙃

Mulțumesc Rebecca! 🍭

Presiune în instalații! 

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, Leo1990 a spus:

Salutare tuturor, 

🍭 Rebecca 0756580235 🍭

Image_207835.jpg

Azi am revizitat-o pe dra Rebecca și cum necum am zis să las o recenzie (ca sumă a întâlnirilor...) că au trecut ceva luni de zile din februarie a. c. când am vizitat-o prima oară... Bună sau rea, poate fi un punct de reper pentru confrați... 

Metoda de contact WhatsApp, raspunde destul de repede. Am primit adresa și indicații cand a fost cazul, personal nu am avut niciodată probleme iar programarile au fost respectate întocmai. Locație Avantgarden 3, adresa din semnatura titularei. 

Ajuns la apartament, după ușă mă aștepta o domnișoară sexi, destul de înaltă,  îmbrăcată cu deux pieces negru, pantofi cu toc, brunetă cu păr lung, ochi superbi cu gene aranjate, buze senzuale, de sâni nu mai vorbesc, se vedea forma lor perfectă sub lenjerie, picioare faine cu un fund destul de ferm, cu foarte puține tatuaje, genul skinny ca să zic așa. Fata este dragută, jovială, zâmbăreață și foarte friendly, cu un accent neaoș moldovenesc. Descriere este destul de simplă dar pozele sunt grăitoare, ce mai, are destule atuuri... Pe fata asta trebuie să o descoperi prin mai multe vizite... 🙃

Amuzat de mixul ăsta fermecator compus din ținuta sexi, chipul strengar, aspectul de liceu dar mai ales zâmbetul cald și sincer al domnișoarei am purces în apartament și ne-am întreținut/ acomodat la o tigare/ țigări + suc, și destul de rapid ne-am simțit în largul nostru. Cred că fără o minimă socializare în prealabil, nu sunt șanse mari ca la partea practică să iasă cu artificii... 😅

Am fost poftit la baie pentru igienizarea de rigoare, am primit prosop mare, uscat și curat, baia ok cu de toate... Papuci ioc... da asta nu mai conta că alt fel mă duceam la Leonardo... 

În cameră, cu puțină lumină, pe pat mă aștepta titulara... La rugamintea mea a ajustat draperiile lăsând să intre mai multă lumină spre bucuria ochilor. Am fost poftit să mă tolănesc pe pat și a început cu OP care a fost repede abandonat la cererea mea, apoi a continuat cu un ON, destul de soft și semi umed fără multe viteze... În timp s-a îmbunătăți cu semi deep, încercări de DT și mai umed, folosindu-se foarte f puțin de mâini. Atenția acordată lui Johnny a ajuns și pe lateralele lui făcându-l fericit cât se poate... Rebecca nu a dat semne de grabă și s-a oprit doar la cererea mea ca să nu capitulez. I-am întors tratamentul, nah, uneori te ia cu năbădăi dacă-ți place fata, pui botul, guști savarina și parcă trage alt cumva motorul... 😂. Savarina..., epilată, îngrijită, curată, zemoasă, cu caracteristici specifice varstei... Excelentă! Titulara trăiește destul de intens clipele de sex iar dacă nu e așa atunci se preface extraordinar de bine... 😉

Apoi am trecut la NP și totul a decurs dpmdv cum trebuie, multe si diverse poziții, cu grade de dificultate la confort, elasticitate și anduranță. Oricare au fost provocarile, titulara a făcut față cu brio, s-a umezit natural, nu a scos gemete să spargă geamul ferestrei, a fost totuși puțin încordată însă a avut un comportament ireprosabil, atitudine pro client și dacă într-adevăr ia plăcut nu pot decât să mă bucur... Finalul pentru mine, după "munca depusă" în echipă, a constat într-un CIM executat ca la carte, cu ultima picătură stoarsă cu măiestrie și senzualitate, pe soft și slow, de gura domnisoarei... Un DELICIU! 

Apoi după o scurtă igienizare, am fumat o țigară cu domnișoara, am schimbat două cuvinte... , mulțumiri, îmbrățișări și tuleo valea fremătând a vară... 

DTD: o oră 

Notele, conform regulamentului dar părere personală sunt:

Aspect: 8,5/9 skinny dar bine făcută cu sâni superbi 

Igienă: 10

OP: NA, a fost abandonat repede

ON: 8,5/9 este loc de muult mai bine dar compensează cu brio cu CIM

NP: 8,5/9 loc de mai bine

GFE: 8/8,5 loc de mai bine

PSE: 8 mai este de lucrat dar overall este în progres... 

Preturi: 150/ 30 minute 300/60 minute + servicii suplimentare 50 CIM

De revenit, eu unul DA & DA! 

Recomandată bărbaților amatori de domnișoare frumoase, friendly, cu servicii soft, OP, NP si CIM regulamentar... 🙃

Mulțumesc Rebecca! 🍭

Presiune în instalații! 

Mulțumesc frumos 😍

Postat

Ce bine ar fi daca ai si raspunde la telefon sau pe whatsapp. Incerc sa fac o progrmare la tine de cateva zile bune😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna baieti ! Mâine  voi  fi în Brașov 🖤 va aștept cu programări telefonic și pe wapp! O zi frumoasa! A328955F-8D3C-482B-B0A9-DD1B23F4DD3B.jpeg.e3005e4928b66fa247f128faaeacc837.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat

Abia am ieșit de la rebecaaa cu un gust amar,și va zic și de ce!Programare făcută de dimineață,totul ok am ajuns la scară nu mergea interfonul!Ok a venit și mi-a deschis ușa,am intrat în casă,m-a întrebat dacă vreau la dus,am zis da,am făcut dusul,am intrat în camera mi-zis să mă fac comod,a început cu un ON.Am zis sa vina sa se apropie de mine sa gust și eu din savarină in timp ce-mi face oral,la care îmi spune că nu se poate doar la oră,zic ok mergem mai departe îmi montează cauciucul,se urca pe mine apoi schimbam,eu pe la spate simțeam că m-am termin,am intrebat-o daca face și CIM a zis da 100lei,atunci pe corp 50lei și în șervețel gratis!Am ales servetelul😀Când am fost in noiembrie la ea era 50 lei CIM,pe forum apare 50lei,zice sa mă uit la recenzii că acolo scrie,eu nu am văzut!I-am zis că de ce nu modifica tarifele să vadă toată lumea,și mi-a zis că ea are un cerc de clienți care știu tarifele🤔Bun zic daca vine un client nou ce faci,pai ii scriu pe watsap tarifele😄.O scurta igienizare și plecat am fost,fara o îmbrățișare,fara un pupic(îmi era frica să întreb cât costă)totul pe repede înainte!

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat
1 oră în urmă, alexandrio a spus:

Abia am ieșit de la rebecaaa cu un gust amar,și va zic și de ce!Programare făcută de dimineață,totul ok am ajuns la scară nu mergea interfonul!Ok a venit și mi-a deschis ușa,am intrat în casă,m-a întrebat dacă vreau la dus,am zis da,am făcut dusul,am intrat în camera mi-zis să mă fac comod,a început cu un ON.Am zis sa vina sa se apropie de mine sa gust și eu din savarină in timp ce-mi face oral,la care îmi spune că nu se poate doar la oră,zic ok mergem mai departe îmi montează cauciucul,se urca pe mine apoi schimbam,eu pe la spate simțeam că m-am termin,am intrebat-o daca face și CIM a zis da 100lei,atunci pe corp 50lei și în șervețel gratis!Am ales servetelul😀Când am fost in noiembrie la ea era 50 lei CIM,pe forum apare 50lei,zice sa mă uit la recenzii că acolo scrie,eu nu am văzut!I-am zis că de ce nu modifica tarifele să vadă toată lumea,și mi-a zis că ea are un cerc de clienți care știu tarifele🤔Bun zic daca vine un client nou ce faci,pai ii scriu pe watsap tarifele😄.O scurta igienizare și plecat am fost,fara o îmbrățișare,fara un pupic(îmi era frica să întreb cât costă)totul pe repede înainte!

Sincer imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta. Inca de la inceput cand a aprut in oras fata asta nu imi transmitea nici cea mai mica incredere. Eu nu merg de obicei dupa recenzii, dar recenziile lui @gigelpetrescu sunt cele mai obiective, si dupa ce a scris recenzie aici toate lucrurile sau clarificat ce credeam initial despre aceasta fata. Totusi este foarte nasol sa aflii tarifele in timpul actului :)) De accea nu scrie aici tarifele ca sa poata modifica dupa bunul plac, ne crede fraieri.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu mi am început programul , Va aștept in continuare cu programări telefonic și pe wapp ❤️ zi frumoasa

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna baieti , eu am luat o mică pauza voi anunța când ma întorc la voi in oraș 🙏

Va pup , seara frumoasa ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna baieti , eu am început programările pentru mâine. Aștept mesajele voastre pe wapp . Astăzi  voi ajunge la voi in oraș , locația exactă o voi scrie mâine chiar aici 😘

Zi plăcută 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna Frumoșii mei ,  ce faceți ? Adresa mea este in avangarden 3.  Mai multe detalii legate de adresa va voi spune in privat.  Va pup 😘 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna baieti , astăzi voi fii disponibilă pana la ora 21:00 , va aștept cu programari😘😘

zi frumoasa !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pentru programari între 10:00 și 23:00

🏠Locație: Avangarden 3

Va aștept cu programări  😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineața băieții , astăzi am disponibilitate pana la ora 23:00, va aștept cu programări , voi mai fi la voi in oraș pentru câteva zile 😇

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragii mei , disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 . 😇

Va pup !

• Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV
Postat

Am fost pe la domnișoara, eu cu emoții că nu știam de cine dau, ea cu emoții că nu știa de cine da.

Părerea mea: fata normala, educata, zâmbitoare, de revenit.

Mi-am făcut programarea super din scurt. Nici eu nu mă așteptam să ne pliem pe program! Dar a fost super ok.

Ajung la domnișoara, mă servește cu un pahar de apa, am fumat și o țigară și după bine meritatul duș am intrat la acțiune.

Fata era gata îmbrăcată în uniformă de școlăriță și când a dat-o jos sa terminat șmecheria. Jumătate din treabă era gata 😅

Și de aici după cum urmează:

Incepem cu locația 10: prosop nou curat, fara mirosuri suspecte, etc

Fata: 10 e genu cu care ai ieși liniștit la cafea sau la un restaurant. Țațe ferme curulet ferm ... Piesa.

Oralul: 9.5 că nu am insistat pe el și cum bine v-ați obișnuit de la mine a fost și protejat! Nu am încercat Deep pt că nu îmi inspira genul de scena, din cate am văzut face, sau incerca să facă. Atenție la sateliți 0 de aceea am scăzut 0.5.

Normalul: 10, a stat deasupra, da contre etc

Finalizarea in balon, mă refuzat la FK cu toate că și eu sunt frumos 🤷.

De revenit? Da! Însă data ce vine vreau sa incerc mai multe, poate are și alte părți nedescoperite de mine.

Halatul: 150 de lei, nu m-am simțit deloc grăbit, chiar daca avea programare după mine imediat.

Media generala: 9.75 

😍😘

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 33 minute, orlando a spus:

Am fost pe la domnișoara, eu cu emoții că nu știam de cine dau, ea cu emoții că nu știa de cine da.

Părerea mea: fata normala, educata, zâmbitoare, de revenit.

Mi-am făcut programarea super din scurt. Nici eu nu mă așteptam să ne pliem pe program! Dar a fost super ok.

Ajung la domnișoara, mă servește cu un pahar de apa, am fumat și o țigară și după bine meritatul duș am intrat la acțiune.

Fata era gata îmbrăcată în uniformă de școlăriță și când a dat-o jos sa terminat șmecheria. Jumătate din treabă era gata 😅

Și de aici după cum urmează:

Incepem cu locația 10: prosop nou curat, fara mirosuri suspecte, etc

Fata: 10 e genu cu care ai ieși liniștit la cafea sau la un restaurant. Țațe ferme curulet ferm ... Piesa.

Oralul: 9.5 că nu am insistat pe el și cum bine v-ați obișnuit de la mine a fost și protejat! Nu am încercat Deep pt că nu îmi inspira genul de scena, din cate am văzut face, sau incerca să facă. Atenție la sateliți 0 de aceea am scăzut 0.5.

Normalul: 10, a stat deasupra, da contre etc

Finalizarea in balon, mă refuzat la FK cu toate că și eu sunt frumos 🤷.

De revenit? Da! Însă data ce vine vreau sa incerc mai multe, poate are și alte părți nedescoperite de mine.

Halatul: 150 de lei, nu m-am simțit deloc grăbit, chiar daca avea programare după mine imediat.

Media generala: 9.75 

😍😘

Mulțumesc  frumos.  Te pup , m-am simțit foarte bine in compania ta.  Te aștept cu drag oricând 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am plecat pentru câteva zile  , voi anunța când ma voi întoarce.  Va pup zi cu soare 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna baieti , eu am Ajuns la brasov  , va aștept cu pragaramari pentru mâine 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragii mei , disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 . 😇 Va aștept cu mesaje pe wapp 😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieții , am avut o problema cu telefonul , rog programările pentru astăzi sa îmi scrie din nou 🙂

Postat

Imi pare rau, dar de astazi pentru mine esti la “de evitat” . Programare facuta cu o zi inainte si nerespectata . De ce mai ceri programare si confirmare cu o ora inainte daca nu poti sa te tii de ea. Am mai stat si in ploaie prin fata blocului . 
Nu e ok ce ai facut…

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am postat chiar pe forum ce sa întâmplat , îmi pare rău ca unui din voi chiar nu puteți intelege când chiar se întâmpla ceva , aveți impresia ca o face cineva intenționat, și e doar o scuza penală .. 

Vizitator _amarok_
Reputație: 0
Postat
Acum 10 ore, Doug1 a spus:

Imi pare rau, dar de astazi pentru mine esti la “de evitat” . Programare facuta cu o zi inainte si nerespectata . De ce mai ceri programare si confirmare cu o ora inainte daca nu poti sa te tii de ea. Am mai stat si in ploaie prin fata blocului . 
Nu e ok ce ai facut…

Clemență și înțelegere se numește domnul meu . Sunt ferm convins că dacă înțelegi ce înseamnă cele două cuvinte@Rebecaaa22 se va revanșa. 

Postat
29 minutes ago, _amarok_ said:

Clemență și înțelegere se numește domnul meu . Sunt ferm convins că dacă înțelegi ce înseamnă cele două cuvinte@Rebecaaa22 se va revanșa. 

Nu are nici o legatura evenimentul cu telefonul cu ce mi s-a intamplat mie. Pe mine m-ai pus sa astept in fata scarii (stiai ca sunt acolo ptr ca mi-ai dat mesaj sa astept) . 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...