_Paul55 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Postat Octombrie 1, 2022 La 30.09.2022 la 12:48, Kariina a spus: Buna dragilor , de luni o sa ajung la voi in oraș , așa ca putem stabili o programare chiar de astăzi . Va pup și abea aștept ca sa ne revedem ❤️❤️ 🔴 Serviciile mele sunt urmatoarele ♥️Sex normal doar protejat ♥️ Sex anal ( doar protejat și în funcție de mărime , țin sa va anunț ca sunt la început) ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️Sex cu cupluri ♥️Hand job ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob ♥️Annilingus pasiv ♥️Facesitting ♥️69 ♥️Striptease ⭐O finalizare sau 30 de minute 150 de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei ⭐️EXTRA 50 de lei ( CIM/COF) ⭐️ EXTRA 100 de lei ANAL ⭐️o finalizare Anal -250 lei ⭐️ o ora Anal -350 lei ⭐️ o finalizare total - 300 lei ⭐️ o ora total-400 lei Un numar de telefon te rog? 1
ioda69 Reputație: 829 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Octombrie 2, 2022 Acum 9 ore, _Paul55 a spus: Un numar de telefon te rog? Nu se vede in titlu ???
_Paul55 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Postat Octombrie 2, 2022 Acum 2 ore, ioda69 a spus: Nu se vede in titlu ??? Mda,era tarziu,scuze
Kariina Reputație: 3071 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 2, 2022 Dragilor trebuie sa aman venirea la voi din păcate , 3 persoane diferite cu 3 apartamente m au sunat sa mi zică ca numai pot sa îmi ofere cazare . Îmi cer scuze . 🫶 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum