Sari la conținut

Renata noua la tine in oras

Vizitator RenataR

Postări Recomandate

Vizitator RenataR
Reputație: 0
Postat

Bună dragilor

Ma numesc renata, am 1,70cm înălțime 68kg brunetă, corp atletic.! Simpatică și drăguță....

Te aștept într-un cadru discret, într-o locație frumoasa centrală in orasului Cluj din data de 26/10/2021 pana in 28/10/2021 noua in orasul tau .! Dorințele și fanteziile tale sunt tratate cu atenție și discreție...pentru programare aștept mesaje pe WhatsApp ,sms și apel telefonic

Rog seriozitate! 

Vizitator RenataR
Postat
Acum 4 minute, RenataR a spus:

Bună dragilor

Ma numesc renata, am 1,70cm înălțime 68kg brunetă, corp atletic.! Simpatică și drăguță....

Te aștept într-un cadru discret, într-o locație frumoasa centrală in orasului Cluj din data de 26/10/2021 pana in 28/10/2021 noua in orasul tau .! Dorințele și fanteziile tale sunt tratate cu atenție și discreție...pentru programare aștept mesaje pe WhatsApp ,sms și apel telefonic

Rog seriozitate! 

0743695167

Vizitator RenataR
Postat

Ma scuzati , rog un moderator sa imi mute topicul la discutii generale pana voi trece la testate.  Multumesc

Vizitator citymag
Postat

Prețuri? Servicii ? Poze? 

Postat
Acum 2 ore, RenataR a spus:

Ma numesc renata, am 1,70cm înălțime 68kg brunetă, corp atletic.!

Rog seriozitate! 

M-am uitat la poza pe Whatsapp si esti dolofana. Sigur nu confunzi atletismul cu sumo?

Da, si noi ne-am bucura de un minim de seriozitate.

Vizitator RenataR
Postat

Chiar te-as ruga sa imi scrii , si atunci iti trimit poze in privat . E usor sa jignesti nu ?!

Vizitator RenataR
Postat
1 oră în urmă, Cacatul_pute a spus:

Ma amuzi sincer . . O seara placuta

Vizitator RenataR
Postat
Acum 2 ore, citymag a spus:

Prețuri? Servicii ? Poze? 

Scrie mi te rog pe what's up !

Vizitator altu2
Postat
Acum 1 oră, futaciosulll a spus:

Eu zic sa ne dai contul sa iti livram banii. Apoi ne dai niste poze si mai multe detalii… Parerea mea.

După ce i-au intrat banii în cont, pula poze, pula detalii ... Părerea mea.

Postat

Si-a schimbat atleta poza de profil. E una facuta mai iscusit, nu se intinde in toata poza. In schimb are si poza asta un avantaj: I se vede nasul butucanos, tipic.
Cine vrea merge, in discutie pare sa fie politicoasa, desi rapid plictisita. Red flaguri sunt destule. Cu asta cred ca am spus tot ce era de zis.

Postat

Ai incercat sa pui aici poze cu tine si nu ti s-au incarcat,de mare ce esti? Chiar atat e de greu sa pui poze cu tine? Daca nu reusesti,deschide cate un topic si pune tot cate o poza

Vizitator RenataR
Postat
Acum 7 ore, Cacatul_pute a spus:

Si-a schimbat atleta poza de profil. E una facuta mai iscusit, nu se intinde in toata poza. In schimb are si poza asta un avantaj: I se vede nasul butucanos, tipic.
Cine vrea merge, in discutie pare sa fie politicoasa, desi rapid plictisita. Red flaguri sunt destule. Cu asta cred ca am spus tot ce era de zis.

Nu fiecare femeie este pe gustul tau . . Ok , am inteles ...dar cine te crezi sa vi sa ma jignesti incontinu de ieri , imi urmaresti activitatea  , vi si postezi ..eu am inteles ca sunt noua dar nu iti permit sa vi sa ma denigrezi cand nu este cazul.

ti am vorbit frumos , daca nu sti sa vb frumos atunci te rog mscar sa te abtii.

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 2 ore, RenataR a spus:

Nu fiecare femeie este pe gustul tau . . Ok , am inteles ...dar cine te crezi sa vi sa ma jignesti incontinu de ieri , imi urmaresti activitatea  , vi si postezi ..eu am inteles ca sunt noua dar nu iti permit sa vi sa ma denigrezi cand nu este cazul.

Dacă puneai de la început in anunț toate detaliile poze Nr de telefon nu mai erau atâtea discuți sunt printre noi care le plac și femeile mai plinuțe nu văd rostul sa îți scriem in privat sa ne trimit poze lași aicea câteva poze și cui ai place îți scrie după 

O zi făina 

• Like 2
Vizitator RenataR
Postat
Acum 22 minute, Mirculica808 a spus:

Dacă puneai de la început in anunț toate detaliile poze Nr de telefon nu mai erau atâtea discuți sunt printre noi care le plac și femeile mai plinuțe nu văd rostul sa îți scriem in privat sa ne trimit poze lași aicea câteva poze și cui ai place îți scrie după 

O zi făina 

Iti multumesc frumos.  Nu am putut sa adaug poze pana astazi din cauza unei probleme technice.  Te pup

Postat
Chiar acum, RenataR a spus:

Iti multumesc frumos.  Nu am putut sa adaug poze pana astazi din cauza unei probleme technice.  Te pup

Dacă scriai aici pe forum erau o grămada care îți săreau in ajutor ia încearcă sa vezi ca se găsește cineva și te ajuta o zi făina și numai bine 

Daca esti la început nu ai de unde sa le STI pe toate dar dacă intrebi o sa te ajute băieți de pe forum 

Bafta 

Postat
Acum 7 ore, RenataR a spus:

Nu-mi intoarce vorbele in gura ca o curva. (ooops!)
Ba din contra, nici macar o singura femeie nu-mi este pe gust atata timp cat minte. Nu e vorba de gusturile mele, de la bun inceput a fost vorba despre un singur lucru, si anume ca tu la 1,70cm si 68kg iti atribui corp atletic. Si dupa aia mai si schimbi poza cu una care garantat nu corespunde cu ce se gaseste la fata locului.
Vad ca asa experimentata esti in ale minciunii, ca te minti chiar si pe tine. Nu te-a denigrat nimeni, ai facut-o tu insuti.
Iti urmaresc activitatea? In primul rand de aia ai pus aici anunt, nu? In al doilea rand, faptul ca observ ca-ti schimb poza de profil de la unul reprezentand o balena la una reprezentand o balena photoshopata, n-as zice ca ar fi chiar o munca demna de Colombo. In al treilea rand, scopul acestui forum este, prin definitie, exact urmarirea activitatii curvelor.

Postat

Iar incepatoare ai fost poate acum 15 ani. Probabil de pe vremea aia o fi si poza care o ai la profil acuma. (Plus ceva PS.) Dar nu-i problema sa pun online poza care o aveai inainte.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...