Sari la conținut

#servicii #pozee #Renata 0744 193 595

Vizitator RenataR

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 26 minute, RenataR a spus:

Mi-am prelungit sederea pana vineri seara .

Va pup 😘😘😘😘.

Serviciile mele sunt:
* oral protejat/ neprotejat (in funcție de igienă)
* normal protejat
* mici fantezii ( anilingus pasiv, cunnilingus, footfetish, 69, diferite poziții )
* finalizarea este corporală ( accept și finalizare orală CIM sau facială COF - )
Cadoul meu este de 200- finalizarea (30minute) -300 -ora
***La toate programările, rog a se efectua confirmare cu 30-60 minute înainte

Fk nu mai ai in oferta? 

Vizitator RenataR
Reputație: 0
Postat
Acum 5 minute, sophiedee a spus:

Fk nu mai ai in oferta? 

L am inclus in pret odata cu finalizarile

Vizitator RenataR
Postat
Acum 17 minute, cristipop85 a spus:

Wtf? Marti pretul era 150/250+50 iar astazi 200/300? 

Cristi . Daca citesti atent .

Am adaugat finalizarile si fk in pret . Multumesc

Vizitator RenataR
Postat
1 oră în urmă, sophiedee a spus:

Si mai ai si opitunile de 150 cu 250?

Fara fk sau cum? 

Da , 150 fara Fk . Ora 300!  Stiu ce servicii fac si stiu ca merit .

Multumesc

Postat
Acum 2 ore, RenataR a spus:

Cristi . Daca citesti atent .

Am adaugat finalizarile si fk in pret . Multumesc

Sincer nu sunt un adept al FK dupa ce ai facut mult ON cu zeci/sute de clienti. Preturile raman aceleasi si pt cine nu ii curios de Fk, sa ii pupe pe altii in p**a?

• Minus 1
Vizitator RenataR
Postat
Acum 9 minute, cristipop85 a spus:

Sincer nu sunt un adept al FK dupa ce ai facut mult ON cu zeci/sute de clienti. Preturile raman aceleasi si pt cine nu ii curios de Fk, sa ii pupe pe altii in p**a?

Te as ruga sa te abtii la limbaj , si in primu rand nu e problema ta ce fac eu si cu cati ...

Postat

Daca-i sa vorbim despre "in primul rand", tu n-ai inteles care-i problema omului. Nu cea ce ii reprosezi. Insa nu te faceai prostituata, daca nu doar puteai citi un text, ci ii intelegeai si mesajul.
Am eu pt. om o recomandare mult mai buna: Sa te evite complet! Uite inca una: Omule, uita-te pe celalalt thread, cum arata tipa in realitate. Sunt poze. Sansele is ridicate sa-ti piara cheful. Ia-te mai bine dupa ce stiu altii, nu dupa cat e ea convinsa ca ar valora. LOL.

Postat
Acum 14 minute, RenataR a spus:

Te as ruga sa te abtii la limbaj , si in primu rand nu e problema ta ce fac eu si cu cati ...

am pus o intrebare pe care vad ca o eviti... multe succese, oricum sunt si alte optiuni mai bune de bifat 

Vizitator RenataR
Postat

Pe ziua de astazi am incheiat din cauza unei probleme de familie  !!!

Mulțumesc frumos pentru intelegere.

Vizitator RenataR
Postat
Chiar acum, sophiedee a spus:

In privat mi-ai zis ca esti ocupata cu studenția 

Hotaraste-te Renato

Am fost pana azi la 15:00 . . Iar acum sa intamplat ceva si a trebuit sa imi anulez programarile .

• Oras:Cu vant din pupa
Postat

Cati labari tristi pe lumea asta . Nu-ti permiti date-n spuma marii si dati o laba sau dute pe Calea Turzii si fute in picioare in spate la OMV ca sigur bani de benzina nu ai sa o duci in Sf. Ion.

Vizitator RenataR
Postat
Acum 2 minute, kapene a spus:

Cati labari tristi pe lumea asta . Nu-ti permiti date-n spuma marii si dati o laba sau dute pe Calea Turzii si fute in picioare in spate la OMV ca sigur bani de benzina nu ai sa o duci in Sf. Ion.

Ei nu m-au vazut face to face niciodata... nu au purtat o discutie cu mine , ceea ce este trist sa vi sa iti dai cu parerea in necunostinta de cauza 😑🤷‍♀️👀 pana si oamenii imi dau mesaje "  Renata nu te descuraja ,  sunt frustrati , se ascund in spatele unui monitor ... Sunt un om corect si cu bun simt , atat timp cat sunt respectata. 

Te pup 😘😘😘

Postat

Sa ma bata tata daca nu, noi cei din din cluj avem cele mai de cacat topice, daca nu va convine fata, lasat-io in plm in pace, nu-i mai scrieti, nu o mai puneti sus ca si topic, va plangeti de preturi, dar tot voi faceti preturile sa creasca cu fanteziile voastre de cacat, gen iti mai dau 50 de lei daca ma lingi in cur si multe altele, dupa fata sta si se gandeste si zice ia sa bag si asta in meniu dar cu pret extra,, dupa intrati aici si va plangeti ca au crescut fetele preturile sa ma bata mama🤦‍♂️

• Like 3
Postat

Am citit topic-ul fetei, mie nu mi s-a parut a fi figuranta fata, chiar a scris frumos, de asta am si intervenit, altfel ii scriam si eu sfanta scriptura in 4 limbi de la ceas, ora 12, ora 6, ora 9 cu 3🤦‍♂️

Postat

Nu ma refer la ea neaparat

Credeam ca vorbesti in general 

Cu ea am avut alte divergente in privat si le-a amplificat putin, nu a inteles ironia

Postat
Acum 51 minute, RenataR a spus:

Te pup 😘😘😘

O sa ai ocazia stai linistita 🤣

Vizitator RenataR
Postat
Acum 8 ore, sophiedee a spus:

Nu ma refer la ea neaparat

Credeam ca vorbesti in general 

Cu ea am avut alte divergente in privat si le-a amplificat putin, nu a inteles ironia

Tu ai creat o divergent.  De ce ?

Pai Hai sa le spunem si oameniilor cum sta treaba daca tot esti asa corect.

Mi ai cerut o programare , ti am spus ca nu am timp si ai inceput cu ironic

"Vai ocupata mai ești,  bla bla .

Ca ulterior ca vi sa ma AMENINTI ca ma faci tu pe mine de ras pe forum.

Rusine sa iti fie . Si am mesajele cu tine.

Dar tot eu am figuri .

Asa cum te am mai rugat odata .

Lasa ma in pace! Nu iti convine de mine , lasa ma in pace .

Vizitator altu2
Postat
Acum 27 minute, RenataR a spus:

Mi ai cerut o programare , ti am spus ca nu am timp

Renata, am o întrebare.

Când ti-a cerut programarea s-a recomandat ca fiind userul @sophiedee de pe forum?

Vizitator RenataR
Postat
Acum 9 minute, altu2 a spus:

Renata, am o întrebare.

Când ti-a cerut programarea s-a recomandat ca fiind userul @sophiedee de pe forum?

Mi a scris aici pe forum pentru programare .

Postat

Sa ma bata mama, hai ca ma duc eu la renata sa-i incerc skillurile, sa vad daca imi da headshot sau nu, sa vad daca respecta programarile sau nu, sa vad ce masina conduce iubitul ei (daca are:))) sa vad tot, sherlock holmes ma fac azi🤦‍♂️

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...