Sari la conținut

VREAU BABĂ !!!

Postări Recomandate

• Oras:Darasti
Postat

Domnilor, îmi puteți recomanda o doamnă trecută de 50? .Nu contează ce tarif are doar sa fie PROFESIONISTĂ să ne futem până ne sar floci.

Mulțumesc 

• Like 2
  • Haha 2
Vizitator Indecisu
Reputație: 0
Postat

😀

Stai sa gasesc topicul si iti pun un link ...

Dar o sa se supere iarasi doamna si va spune ca nu e baba !

Fii si tu mai cenzurat 😀😃😁

Postat
Acum 1 minut, anonna a spus:

la fel de singur si trist ai ramas... incearca si tu altceva ca o sa ajungi labarul forumului

Sărut mâna, cum pot sa dau de dumneavoastră? Un număr de telefon îmi puteți oferi? 😘

• Like 2
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat
1 hour ago, claudiupalan said:

Sărut mâna, cum pot sa dau de dumneavoastră? Un număr de telefon îmi puteți oferi? 😘

O gasesti in primele zile ale lunii,in fata casei de pensii din Constanta,isi incaseaza drepturile:):)

• Haha 1
Vizitator Futanaki
Postat

iti recomand cu caldura....este tot ce ai nevoie in materie de experienta, la varsta ei unele femei au nepoti la scoala.

Vizitator Indecisu
Postat
Acum 27 minute, Futanaki a spus:

iti recomand cu caldura....este tot ce ai nevoie in materie de experienta, la varsta ei unele femei au nepoti la scoala.

Asa este ... insa doamna mai are probleme cu spatele 😀, nu se fute in draci plus ca pe salteaua de pe jos anumite chestii sunt inconfortabile.

Postat
Acum 2 ore, money_talks a spus:

O gasesti in primele zile ale lunii,in fata casei de pensii din Constanta,isi incaseaza drepturile:):)

tu esti ala de stai la coltul cladirii cu mana intinsa?

ntz ntz ntz... bietul de tine! ma astept sa te gasesc pe patratelul tau ... am niste firfirei sa-ti las

Vizitator
Postat

Estera 60+ , locație Alba Iulia , 100 finalizarea, 150 ora , amatoare de cunnilingus , accepta doar peste 37 de ani .

Vizitator
Postat

Alyna42 - oral , normal , anal , uro activ , footfetish , squirt abundent , finalizare orala sau faciala - 250 lei ora - Calea Vitan strada cu parcarea subterană 

Postat

Pe Alyna o recomand și eu , este o doamna din toate punctele de vedere și ai certitudinea unei întâlniri reușite :) 

• Like 1
Postat
7 hours ago, anonna said:

tu esti ala de stai la coltul cladirii cu mana intinsa?

ntz ntz ntz... bietul de tine! ma astept sa te gasesc pe patratelul tau ... am niste firfirei sa-ti las

Mamaie,tu n-ai bani sa treci strada,daramite sa mai dai si de pomana

PS:Pune o poza cu flocii de la cur si pasarica,ca sa te vada lumea ce focar de infectie esti

Postat
Acum 34 minute, money_talks a spus:

Mamaie,tu n-ai bani sa treci strada,daramite sa mai dai si de pomana

PS:Pune o poza cu flocii de la cur si pasarica,ca sa te vada lumea ce focar de infectie esti

retardel, alea nu sunt ieftine... de vrei sa vezi, tre' sa platesti ... lasa, maica, nu saracesc de-mi fac pomana cu un amarat! dar din dar se face rai!... sa nu pierzi coltul ca ratezi firfireii

Postat

Nu inteleg de ce esti asa de disperat.Sunt o gramada de babe pe Publi 24 si pe Anuntul.Una pe la Progresu,cerd ca are 60 de ani,alta prin Dorobanti,care este pe piata de vre-o 20 de ani,mai este mama Ana,veterana,cred ca are cam 65,alte doua ,trecute bine de 50,la Lidl in Berceni,Vera matroana de la Mihai Bravu si astea la o scurta aducere aminte.Sunt cu mult mai multe,doar sa cauti...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...