Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 La 02.11.2021 la 9:59, Baldyman a spus: Nu pot spune ca a(au) fost o flebete ptr. mine dar având în vedere ca era( erau) la început de drum nu o pot uita pe Katia. A fost colega cu Veronica. Doua fete cu care intradevar te puteai simți bine. Păcat ca nu au stat prea mult. De-a lungul timpului am mai avut pasiuni și ptr. altele trecătoare, de care îmi aduc aminte cu multa placere. aha, veronica mi-a placut enorm ,katia,nu m-a tentat ,sorry . Link spre comentariu
Baldyman Reputație: 51 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 16 ore, vitceibo a spus: aha, veronica mi-a placut enorm ,katia,nu m-a tentat ,sorry . Gusturile pot fi diferite. Nu contează. Am ajuns la ele din întâmplare. Rugasem un prieten, fost consacrat pe aici, să-mi recomande ceva, eram în pauza de inspiratie 🤣, si mi-a zis sa încerc. Nu regret ca l-am ascultat. P.S.- Cred ca ști la cine ma refer! 1 1 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 La 29.10.2021 la 15:57, pasha_man a spus: Pfff, sa ma scuze crissulici, am uitat de ea, app, eram la un hotel in cta , crisullici in pat , eu in picioare langa pat , imi facea ON si eu vb cu nevasta la telefon.... Te pup... Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 5, 2021 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 5 ore, crissu a spus: Te pup... Ce mai faci pasarikaaaa!!! 1 1 Link spre comentariu
junior boom Reputație: 89 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Mda… Raluca de la filicori, cea mai sexy. Multi s au indragostit de ea . Se facea placuta mereu.Nu uit cand o ajutam sa se probeze cu niste toale luate de pe net, foarte ieftine,dar care i veneau fff bine.La un asa corp… Link spre comentariu
junior boom Reputație: 89 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Dar daca @Ema19 mai ramanea prin zona,cred ca ne facea sa uitam de Raluca 🤩😉 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 19 ore, junior boom a spus: La 04.11.2021 la 10:17, Baldyman a spus: Gusturile pot fi diferite. Nu contează. Am ajuns la ele din întâmplare. Rugasem un prieten, fost consacrat pe aici, să-mi recomande ceva, eram în pauza de inspiratie 🤣, si mi-a zis sa încerc. Nu regret ca l-am ascultat. P.S.- Cred ca ști la cine ma refer! domnul cu sarea si piperul . 1 Link spre comentariu
Baldyman Reputație: 51 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 La 06.11.2021 la 16:27, vitceibo a spus: domnul cu sarea si piperul . Daaa...., si care avea o gramada de "nipoate" pe aici. 1 Link spre comentariu
Baldyman Reputație: 51 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 La 05.11.2021 la 19:21, pasha_man a spus: Ce mai faci pasarikaaaa!!! Face looping-uri pe la Bucuresti. A uitat de noi. Cred ca ii este frica sa nu intre in vrie. Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 14 ore, Baldyman a spus: Face looping-uri pe la Bucuresti. A uitat de noi. Cred ca ii este frica sa nu intre in vrie. N-ai observat că sunt pe la voi? Link spre comentariu
Baldyman Reputație: 51 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 1 oră, crissu a spus: N-ai observat că sunt pe la voi? Am observat dar n-am văzut! Vârstă bat-o vina!😅😊 Observația era dintr-un cu totul alt punct de vedere.🤣 Te pup Crisule! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum