Sari la conținut

Antonia 0751589365

ffsdnd

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Buna simpaticilor. Sunt DISPONIBILAA  

Am revenit la voi , Va  pup si vă astept cu mare drag ❤❤ 

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Miniona, sanii frumosi de nu i ai lasa din mana. Locatia in zona bucovina magazin, sunat inainte, 150 pt o fin, fata e ok vorbareata, oral e de un 8, lot e fain, sa o vezi deasupra ta, micuta mie mi a placut, e de vizitat, probabil ca o sa mai ajung si eu, spor sa aveti 

• Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

vizitat domnisoara. peste drum de magazinul Bucovina. stabilit prin telefon detaliile.

poze reale, miniona, proportionata, sani frumosi si placuti.

oral: fara prezervativ, nu extraordinar, dar bun 7-8

pozitii: caprita, deasupra, se misca bine.

pret 150 numarul

nu te grabeste, vorbeste frumos, un pic flegmatica la inceput. de revenit categoric

pentru cei ce prefera minionele dar totusi cu forme frumoase, clar de vizitat

• Inimioara 1
  • Oras:Romania
Postat

Prima recenzie, voi fi scurt și la obiect. 

📞Deși prefer ca o femeie să aibă forme, am zis să încerc la Antonia, asta după ce am citit recenziile de aici și de la Iași. 

📱Am luat legătura pe whatsapp, am spus ora la care pot eu sa merg, a rămas bătut in cuie. 

📍Am ajuns la locație, am dat mesaj și m-a sunat imediat să îmi ofere indicații, intrarea in bloc se face pe strada principală (un pic cam la vedere). 

👙M-a așteptat intr-o ținută de casă ( sutien + bikini ). La prima vedere nu ii dai 18 ani și am avut o mică reținere inițial. Am fost invitat la o Țigară( nu fumez ) am avut o Conversație interesantă, foarte prietenoasă și ok. 

💸Am achitat de bună voia pentru o oră. 
M-a întrebat cum vreau oralul, am alea ON, merită un 8-8,5 ( se implică, se mai uită la tine, se mai ajută de mână, atentă și la celelalte zone)

NP- este strâmtă și se simte foarte bine. 

🥰Sânii- nu vă așteptați sa fie mari sau imensi, sunt perfecti pentru aspectul ei. M-am jucat cu ei încontinuu. 

👍🏼Pauză in care am discutat și a început al doilea act cu un mesaj ușor, l-am pus pe băiat la treabă, am schimbat câteva poziții și asta a fost. Nu m-am simțit grăbit. 
Este genul de fată Micuță, skinny, frumoasă și strâmtă. 

De revenit? 

🎀Am să mai trec pe la ea când voi mai avea ocazia datorită faptului ca nu intră in categoria de femei preferată de mine si totuși a reușit să mă surprindă într-un mod plăcut. 

FK și Anal nu face😁

• Inimioara 1

Postat
La 16.03.2022 la 11:39, johnnyr87 a spus:

știe cineva unde a dispărut @Antoniavoc2..? 

Chiar mi-ar fi placut sa mai trec pe la ea. Am tot cautat dupa numar dar nimic. Am incercat sa o caut pe whatsapp dar se pare ca l-a sters. Nu mi-am permis sa incerc sa o sun. Totusi poate revine. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...