kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 1 oră, nuclearman a spus: Cred ca o sa fie cel mult 1-2 razboaie proxy locale gen Taiwan vs China si Ucraina vs Rusia, iar America doar isi va finanta si echipa aliatii fara sa intre in razboi direct cu China si Rusia (la fel cum au fost cu Vietnamul, Laosul , Cambodgia, Irak-Iran ). Evident ca razboiul Taiwan-China e pierdut din start si nici americanii nu cred ca se vor mai complica ca-n Vietnam, dar le vor vinde niste arme taiwanezilor ca complexul industrial militar american sa faca porfit. Plus ca Xi Jinping e mai mult axat pe comert si expansiune economica si singurul razboi pe care il vrea e cel cu Taiwanul. S-ar putea ca ce face el sa fie o manevra de santajare a Americii. Vladimir Putin la fel, e axat pe suprematia energetica a Europei prin comertul cu gaze, iar ce face prin Ucraina e mai degraba o forma de santaj. Erdogan pare un dictator mai militarist, dar Turcia e momentan in NATO si nici nu cred ca e pregatit sa faca fata. Kim Jong Un, dupa toate amenintarile si testele nucleare, risca sa sfarseasca ca Ceausescu pentru ca poporul nord-coreean cam moare de foame. Liderii de azi sunt prea materialisti ca sa riste un razboi nuclear. Inca n-am ajuns sa traim vremuri chiar atat de disperate incat sa se ajunga la o noua conflagratie mondiala. Mai e cale lunga pana ajungem la nivelul aniilor 1922-1933, plus ca trebuie sa vina niste dictatori militaristi ca Hitler, Hirohito, Stalin si Mussolini cu ambitii expansioniste. Mai degraba ar trebui sa ne ingrijoreze riscurile izbucnirii unei anarhii mondiale sau a unor razboaie civile in Europa dintre crestini si islamici. Sunt cam 90% sanse sa se ajunga la razboaie civile pentru resurse pe masura trecerii timpului, mai ales din 2040-2050 incolo. Razboiul in Europa e mai aproape decat credem . Bosnia fierbe de cateva luni bune cu declaratii de razboi din partea liderilor politici aflati la putere .
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 1 hour ago, nuclearman said: Cred ca o sa fie cel mult 1-2 razboaie proxy locale gen Taiwan vs China si Ucraina vs Rusia, iar America doar isi va finanta si echipa aliatii fara sa intre in razboi direct cu China si Rusia (la fel cum au fost cu Vietnamul, Laosul , Cambodgia, Irak-Iran ). Evident ca razboiul Taiwan-China e pierdut din start si nici americanii nu cred ca se vor mai complica ca-n Vietnam, dar le vor vinde niste arme taiwanezilor ca complexul industrial militar american sa faca porfit. Plus ca Xi Jinping e mai mult axat pe comert si expansiune economica si singurul razboi pe care il vrea e cel cu Taiwanul. S-ar putea ca ce face el sa fie o manevra de santajare a Americii. Vladimir Putin la fel, e axat pe suprematia energetica a Europei prin comertul cu gaze, iar ce face prin Ucraina e mai degraba o forma de santaj. Erdogan pare un dictator mai militarist, dar Turcia e momentan in NATO si nici nu cred ca e pregatit sa faca fata. Kim Jong Un, dupa toate amenintarile si testele nucleare, risca sa sfarseasca ca Ceausescu pentru ca poporul nord-coreean cam moare de foame. Liderii de azi sunt prea materialisti ca sa riste un razboi nuclear. Inca n-am ajuns sa traim vremuri chiar atat de disperate incat sa se ajunga la o noua conflagratie mondiala. Mai e cale lunga pana ajungem la nivelul aniilor 1922-1933, plus ca trebuie sa vina niste dictatori militaristi ca Hitler, Hirohito, Stalin si Mussolini cu ambitii expansioniste. Mai degraba ar trebui sa ne ingrijoreze riscurile izbucnirii unei anarhii mondiale sau a unor razboaie civile in Europa dintre crestini si islamici. Sunt cam 90% sanse sa se ajunga la razboaie civile pentru resurse pe masura trecerii timpului, mai ales din 2040-2050 incolo. Intr-o lume atât de interconectata nu mai exista războaie locale. Sa spui ca Rusia va ataca Ucraina și restul Europei nu va fi implicat, in special retarzii din România care nici măcar in Schengen nu sunt deci dacă nu or sa vrea ungurii sa ne lase sa ne refugiem la ei vom muri aici ca prostii, e o utopie. Tocmai din cauza gazului rusesc. Ah ca nu o sa între armata rusa pana in Berlin da nici eu nu cred, dar pana la Deveselu sa dea o muie, cât de prosti sa fie.
nuclearman Reputație: 29 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 8 minute, Daumoda a spus: Intr-o lume atât de interconectata nu mai exista războaie locale. Sa spui ca Rusia va ataca Ucraina și restul Europei nu va fi implicat, in special retarzii din România care nici măcar in Schengen nu sunt deci dacă nu or sa vrea ungurii sa ne lase sa ne refugiem la ei vom muri aici ca prostii, e o utopie. Tocmai din cauza gazului rusesc. Ah ca nu o sa între armata rusa pana in Berlin da nici eu nu cred, dar pana la Deveselu sa dea o muie, cât de prosti sa fie. Stai calm ca nici rusii nu ne vor. Ce-i intereseaza de fapt pe ei in Europa e sa aiba baze si porturi rusesti construite in Serbia pentru iesire la Mediterana, si poate Grecia ca stat-marioneta. Isi doresc Serbia si Grecia inca din secolul 19, de cand cu revolutiile anti-otomane si miscarile panslaviste. Pentru rusi, Romania e doar o trecatoare, nimic mai mult. In rest, ii mai intereseaza Finlanda si cateva teritorii din Polonia, si tarile baltice. Atat. Le vor obtine, dar nu prin razboi militar. Tancurile , rachetele si suhoaiele lor sunt chiar niste petarde , scoase la inaintare pentru propaganda. Le doboara americanii, francezii si englezii rapid. In realitate, cea mai periculoasa arma a lor e cumparatul politicienilor occidentali , cum au facut deja cu Ungaria, Polonia si Romania prin Dragnea si PSD in 2016-2019 (si probabil o vor face prin AUR din 2024), la fel cum au facut si in SUA cand l-au finantat pe Trump si au contribuit la scoaterea Angliei din UE. Asta e razboiul adevarat, cel economico-informational. Cu Serbia am auzit ca relationeaza bine, dar inca n-au reusit sa aduca trupe si sa construiasca baze pe acolo. La razboi nuclear nu o sa se ajunga cel putin nu in prima jumatate a secolului 21. Inca nu sunt vremuri asa disperate. Mai asteapta cand ajunge populatia la 10-11 miliarde de locuitori prin 2040-2050 , atunci sa te tii.
wurdulak Reputație: 4471 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2021 PSD a fost mereu partidul americanilor… nici vorba de rusi pe acolo.
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 ore, nuclearman a spus: Stai calm ca nici rusii nu ne vor. porturi rusesti construite in Serbia pentru iesire la Mediterana Mai deschide atlasul la Serbia uita-te bine si da-ti 2 labe sa-ti revii 😉
nuclearman Reputație: 29 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 3 ore, kapene a spus: Mai deschide atlasul la Serbia uita-te bine si da-ti 2 labe sa-ti revii 😉 Da, bine, ma gandeam la Iugoslavia de altadata. Am vrut sa spun ca vrea sa ia si Serbia, si Bosnia si Muntenegru. Multumit?
Membru Premium v92610 Reputație: 3431 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Noiembrie 5, 2021 4 hours ago, wurdulak said: PSD a fost mereu partidul americanilor… nici vorba de rusi pe acolo. Orice așa ziși politicieni de țărișoare gen România sunt ai cui se nimerește prin zonă atunci, ruși, americani, nemți, nu contează, barosani să fie. Imediat poziția ghiocelul și basca în mânuță. Nici nu ar putea să fie altfel. Vorba lui nea Dinică în Filantropica, "La banii tăi, tu îți permiți să ai demnitate?" 2 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 35 minute, nuclearman a spus: Da, bine, ma gandeam la Iugoslavia de altadata. Am vrut sa spun ca vrea sa ia si Serbia, si Bosnia si Muntenegru. Multumit? Ce a fost de luat s-a rezolvat , Croatia si Slovenia sunt in UE si cele doua au aproape toata deschiderea la Adriatica din fosta Yugoslavie . Bosnia are vreo 20 km de mal si Montenegru e sub 300 km . Oricum ar fi o enclava in mijlocul Nato greu de aprovizionat si mentinut plus ca Montenegru azi maine e in UE si el .
Membru Premium v92610 Reputație: 3431 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Noiembrie 5, 2021 9 minutes ago, kapene said: Ce a fost de luat s-a rezolvat , Croatia si Slovenia sunt in UE si cele doua au aproape toata deschiderea la Adriatica din fosta Yugoslavie . Bosnia are vreo 20 km de mal si Montenegru e sub 300 km . Oricum ar fi o enclava in mijlocul Nato greu de aprovizionat si mentinut plus ca Montenegru azi maine e in UE si el . Asa ma gandesc si eu. Oricum rușii au deja ieșire spre Mediterană din Crimeea, că doar pentru asta au făcut toate schemele alea acum câțiva ani când au invadat-o "omuleții verzi". Mai mult de atât nu or să le permită NATO (americanii) să se întindă niciodată. 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 1 minut, v92610 a spus: Asa ma gandesc si eu. Oricum rușii au deja ieșire spre Mediterană din Crimeea, că doar pentru asta au făcut toate schemele alea acum câțiva ani când au invadat-o "omuleții verzi". Mai mult de atât nu or să le permită NATO (americanii) să se întindă niciodată. Crimea le-a trebuit pt portul de la Ialta , conceput si construit de ei pt submarine . Iesirea lor in Mediterana e permisa doar pe timp de pace deoarece stramtoarea Bosfor e controlata de Turcia care are a doua cea mai puternica si bibe echipata armata din alianta dupa americani . Si daca ar trece de stramtoare ar intra in raza de actiune a grecilor si a bazelor engleze din Cipru . Mediterana e 100% controlata de Nato fara nici un dubiu iar noile razboaie nu mai sunt si nu vor fi cum au fost pana acum .
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 43 minutes ago, kapene said: Ce a fost de luat s-a rezolvat , Croatia si Slovenia sunt in UE si cele doua au aproape toata deschiderea la Adriatica din fosta Yugoslavie . Bosnia are vreo 20 km de mal si Montenegru e sub 300 km . Oricum ar fi o enclava in mijlocul Nato greu de aprovizionat si mentinut plus ca Montenegru azi maine e in UE si el . Da, fix aia e problema, NATO. Turcia se retrage deja din NATO ca vrea război cu Grecia. Ungaria vreau sa o văd intrând in război pt NATO împotriva Rusiei și sa rămână fără gaz. Rămân cele trei tari de sacrificiu: România Polonia si eventual Bulgaria pe care americanii si restul le vor trimite la război pt NATO in timp ce privesc din avioanele care bombardează aceleași tari (evident dorind sa nimerească trupele rusești de la sol)
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 minute, Daumoda a spus: Da, fix aia e problema, NATO. Turcia se retrage deja din NATO ca vrea război cu Grecia. Ungaria vreau sa o văd intrând in război pt NATO împotriva Rusiei și sa rămână fără gaz. Rămân cele trei tari de sacrificiu: România Polonia si eventual Bulgaria pe care americanii si restul le vor trimite la război pt NATO in timp ce privesc din avioanele care bombardează aceleași tari (evident dorind sa nimerească trupele rusești de la sol) Copile tu te joci prea mult Age , culcate da inainte nu uita de laba si mai schimba mana ca iti creste par in palma.
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 4 minutes ago, Daumoda said: Da, fix aia e problema, NATO. Turcia se retrage deja din NATO ca vrea război cu Grecia. Ungaria vreau sa o văd intrând in război pt NATO împotriva Rusiei și sa rămână fără gaz. Rămân cele trei tari de sacrificiu: România Polonia si eventual Bulgaria pe care americanii si restul le vor trimite la război pt NATO in timp ce privesc din avioanele care bombardează aceleași tari (evident dorind sa nimerească trupele rusești de la sol) Nu cred ca le-ai nimerit....
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 1 minute ago, kapene said: Copile tu te joci prea mult Age , culcate da inainte nu uita de laba si mai schimba mana ca iti creste par in palma. Da știu. Am jucat age pe Wikipedia uite ce au făcut SUA și UK cu un tratat semnat (cum e și NATO). Sa cacat pa el și pa capu proștilor kare pune botu la harneala 😂😂😂😂 https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Memorandumul_de_la_Budapesta 1
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 minute, Daumoda a spus: Da știu. Am jucat age pe Wikipedia uite ce au făcut SUA și UK cu un tratat semnat (cum e și NATO). Sa cacat pa el și pa capu proștilor kare pune botu la harneala 😂😂😂😂 https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Memorandumul_de_la_Budapesta Wikipedia e pt cei care nu stiu sa tina o carte in mana .
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Sau mai exact când a zis Putin mars, au început sa schelalaie ca niște cățele in călduri după pula. Aliații noștri da ankredere 😂😂😂😂 1
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 minute, Daumoda a spus: Sau mai exact când a zis Putin mars, au început sa schelalaie ca niște cățele in călduri după pula. Aliații noștri da ankredere 😂😂😂😂 Putin mai are cativa ani si se duce la 2 m si o sa fie o lupta interna pt putere mai mare decat in anii 90 cand s-a afirmat Putin . Aici e problema unui stat condus de dictatori nu are continuitate si stabilitate .
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Just now, kapene said: Putin mai are cativa ani si se duce la 2 m si o sa fie o lupta interna pt putere mai mare decat in anii 90 cand s-a afirmat Putin . Aici e problema unui stat condus de dictatori nu are continuitate si stabilitate . Hahahaha. Da. Dacă a dus lipsa de ceva Rusia asta a fost, nu a avut dictatori ca și la noi problema e ca nu avem ciorditori in politica 😂😂😂😂 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Plus încă amuzant sa crezi ca Rusia e condusă de președinte și nu de GRU 😂. Si SUA nu e condusă de CIA iar in România, Ciolacu n-a primit ordin pe unitate de la profii de la academia SRI sa sugă pula la PNL 😂 1
kapene Reputație: 244 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 5, 2021 Chiar acum, Daumoda a spus: Hahahaha. Da. Dacă a dus lipsa de ceva Rusia asta a fost, nu a avut dictatori ca și la noi problema e ca nu avem ciorditori in politica 😂😂😂😂 A avut , ultimul mare dictator a fost Brejnev pana in anii 80 apoi URSS ul a decazut pana s-a desfintat . Gorbaciov ultimul lider al URSS chiar a ingropat securea si a pus capat razboiului rece . Si ce e cel mai sigur nici o mare putere mondiala nu isi doreste un conflict armat direct cu alta putere . Ar avea doar de pierdut , bani , oameni si increderea societatii civile . Ei prefera razboaiele gen Irak, Afganistan unde pierderile sunt infime , industria de razboi multumita si populatia proprie nu e afectata . Sa fim seriosi in aprox 20 ani de razboi in Afganistan SUA nu a piedut 5.000 de soldati . O nimica toata daca ne raportam la ce ar insemna un razboi direct cu Rusia . Ce vedem la tv cu declaratii mai aprinse de pe la Moscova sau Ankara sunt doar jocuri de culise si santaje economice . Lumea e prea dependenta unii de altii incat sa renunte la ce are fiecare de oferit . Evident in razboiul asta economic jucatorii mici sunt sacrificati gen Ucraina, Irak, Algeria, Siria si alte tari unde se joaca cei mari . 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 14 minutes ago, kapene said: A avut , ultimul mare dictator a fost Brejnev pana in anii 80 apoi URSS ul a decazut pana s-a desfintat . Gorbaciov ultimul lider al URSS chiar a ingropat securea si a pus capat razboiului rece . Si ce e cel mai sigur nici o mare putere mondiala nu isi doreste un conflict armat direct cu alta putere . Ar avea doar de pierdut , bani , oameni si increderea societatii civile . Ei prefera razboaiele gen Irak, Afganistan unde pierderile sunt infime , industria de razboi multumita si populatia proprie nu e afectata . Sa fim seriosi in aprox 20 ani de razboi in Afganistan SUA nu a piedut 5.000 de soldati . O nimica toata daca ne raportam la ce ar insemna un razboi direct cu Rusia . Ce vedem la tv cu declaratii mai aprinse de pe la Moscova sau Ankara sunt doar jocuri de culise si santaje economice . Lumea e prea dependenta unii de altii incat sa renunte la ce are fiecare de oferit . Evident in razboiul asta economic jucatorii mici sunt sacrificati gen Ucraina, Irak, Algeria, Siria si alte tari unde se joaca cei mari . Războiul asta doar economic nu mai tine dintr-un motiv foarte simplu: resursele sunt pe pula și singura modalitate de a le obține pe cele putine care au rămas e cu trupe la sol. Afghanistan are parca litium se pare ca și noi avem ceva rezerve plus gazul din Marea Neagră care nu e chiar de colo. Deci acest război indirect se va da fix pe teritoriul României. Detalii tehnice Ucraina e alta povestea cu Rusia, ei rușii considera ca de acolo provin, pt ei e ca și cum noua ne-ar lua ungurii Transilvania.
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 10 minute, Daumoda a spus: Războiul asta doar economic nu mai tine dintr-un motiv foarte simplu: resursele sunt pe pula și singura modalitate de a le obține pe cele putine care au rămas e cu trupe la sol. Afghanistan are parca litium se pare ca și noi avem ceva rezerve plus gazul din Marea Neagră care nu e chiar de colo. Deci acest război indirect se va da fix pe teritoriul României. Detalii tehnice Ucraina e alta povestea cu Rusia, ei rușii considera ca de acolo provin, pt ei e ca și cum noua ne-ar lua ungurii Transilvania. Nu cred că va fi niciun război. De curiozitate, când crezi tu că va începe ? Și între cine și cine ? P.S. : bine ai revenit ! 😁 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Just now, cincistele said: Nu cred că va fi niciun război. De curiozitate, când crezi tu că va începe ? Și între cine și cine ? P.S. : bine ai revenit ! 😁 China-SUA in Pacific și Rusia-Ucraina in Europa. Plus țările adiacente care vor fi trase in război. Nu știu când, curând, cred ca nu trece 2022. China e la apogeu și se duce pe pula deja nu mai au curent electric. Nu cade nici un tigru fără bătaie. The Great Reset - când se va termina vei mai avea o pula și vei fi fericit ca ai rămas in viața.
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 17 minute, Daumoda a spus: China-SUA in Pacific și Rusia-Ucraina in Europa. Plus țările adiacente care vor fi trase in război. Nu știu când, curând, cred ca nu trece 2022. China e la apogeu și se duce pe pula deja nu mai au curent electric. Nu cade nici un tigru fără bătaie. The Great Reset - când se va termina vei mai avea o pula și vei fi fericit ca ai rămas in viața. Nu prea are noimă între SUA și China, ce fel de război va fi ? Război atomic ? Păi nu va avea câștigător... război convențional ? Nu prea merge... îi vezi pe americani debarcând în China sau viceversa ? Taiwanul va reveni pașnic, China ar fi putut să-l ia demult... părerea mea e că nu au vrut...au avut foarte mari beneficii ținând Taiwanul independent 😁. Dacă chinezii îl vor, îl iau, lejereanu...chiar crezi că americanii își vor trimite oamenii într-un război între chinezi ? 1
nuclearman Reputație: 29 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 6 ore, v92610 a spus: Asa ma gandesc si eu. Oricum rușii au deja ieșire spre Mediterană din Crimeea, că doar pentru asta au făcut toate schemele alea acum câțiva ani când au invadat-o "omuleții verzi". Mai mult de atât nu or să le permită NATO (americanii) să se întindă niciodată. Au acces la Mediterana si din Siria, portul Tarsus. Dar ei isi doresc sa aiba iesire la Mediterana si din peninsula balcanica. Fosta Iugoslavie e un punct strategic dorit demult de ei, la fel si Grecia. Nu trebuie sa invadeze nimic, trebuie doar sa dea spaga sau sa santajeze politicienii care trebuie si vor controla tara respectiva. Vreo 4 ani, Putin a putut controla America..............AMERICA bai...... prin marioneta Trump! Suficient pentru a diviza societatea, pentru a o sabota economic, pentru ca 80 milioane de americani sa ajunga sa-l voteze pe bosorogul de Biden si pe Kamala care sa-i futa si mai rau. I-a futut pe englezi cu Brexitul prin interpusi ca Nigel Farage in cateva luni de progaganda proasta pe Facebook. I-a futut si pe nemti energetic dupa ce au convins-o pe proasta de Merkel sa-si demoleze centralele nucleare si sa cumpere gaz de la rusi. Faptul ca ne aflam in plina criza energetica e si din cauza lor. Ii fute acuma si pe francezi si urmeaza probabil sa acapareze controlul Frantei prin Marine Le Pen. Poti sa faci multe chestii in zilele noastre daca esti dictator ca Putin, ai bani si o retea mare de spioni si de trolli propagandisti, Nu m-ar mira ca pandemia de COVID sa fie tot opera rusilor, dand vina pe chinezi. In septembrie 2019 , in Rusia, a fost un accident biologic la un laborator ce continea tulpini de variola, de ebola si alti virusi. S-a speculat ca mureau oameni de la coronavirus inca din octombrie. https://thebulletin.org/2019/11/what-happened-after-an-explosion-at-a-russian-disease-research-lab-called-vector/ Coronavirusul creat de rusi in labotator a rapit drepturile si libertatile occidentalilor definitiv si i-a sabotat economic si energetic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum