silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Ha,ha,haVezi ca s-ar putea sa-mi fie drag de tine si poate te iau dragastos in brate. Nu de alta, da sa vad cum ii sa sucesti capul unei ovine. Am mai incercat cu boi, cu cocosi da cu ovine niciodata. Or se stie unei gorile ii place sa suceasca gatul unor ovine, fie ele chiar clejene.Hai sictir
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Ha,ha,haVezi ca s-ar putea sa-mi fie drag de tine si poate te iau dragastos in brate. Nu de alta, da sa vad cum ii sa sucesti capul unei ovine. Am mai incercat cu boi, cu cocosi da cu ovine niciodata. Or se stie unei gorile ii place sa suceasca gatul unor ovine, fie ele chiar clejene.Hai sictirBey Hercule...zi cu subiect si predicat . Lasa vrajeala. Zi,,,unde si cand .
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Ha,ha,haStay relax ca te anunt. Numa sa nu-ti pice greu la stomac. Am mai 'gadilat' eu eroi de astia superfrustrati. Sa vad maine cum stau cu balada.Ps. Chiar daca sufletelul este sensibil, te asigur ca abia astept sa-ti vad mutra. Pocita.
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Uite...fac si io ca tine...din mai multe postari ( chiar daca n-am ifone ca tine...dar are fii-mea ) . Declar pe proprie rapundere ca io 'silvanu' il voi intalni pe senatorul ovina in data de .....in locul....si nu voi inainta niciun fel de plangere impotriva lui .Asta sustin , declar si semnez . " Silvanu"
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Ha,ha,haStay relax ca te anunt. Numa sa nu-ti pice greu la stomac. Am mai 'gadilat' eu eroi de astia superfrustrati. Sa vad maine cum stau cu balada.Ps. Chiar daca sufletelul este sensibil, te asigur ca abia astept sa-ti vad mutra. Pocita.No zi...cand vrei sa ne gadilim in frustrari ?
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Bine ,ovina.Promit sa-ti vad mutra. Alege tu un loc care sa-ti placa. Mie indiferent
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 ...deja simt superfrustrarea in mine...tre s-o eliberez .
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Bey,,,lasi vrajeala...ti-am cerut primul...zi data si locul .
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Ha,ha,haSuperfrustratule.Gaseste un loc si ia-l si pe borcica sa vad daca e un faker si in realitate.
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Apropos...vezi ca in profilul meu ai si adresa de email .
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Vad ca esti tare hotarat .Bravo bey silvane...ai demonstrat ce era de demonstrat . Esti un las .
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Stay relax. Iti tansmit dimineat data locul tot ce vrei. Sa nu zici ca ma sustrag.
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Sunt foarte relax...abia astept. Nu prea inteleg de ce nu amu ???...Tre sa-ti aranjezi ceva ???
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Bey ovina. Iar uiti. Fiind de ' la tara ' mi-e lene sa- mi urnesc gorila la doi noapteA pan la cluj chiar daca mii dor sa- ti vad boticul. Ce dreaq sa- mi atanjez? Ppate sami pun un treling si pantofi cu toc vprba lui margineanu
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Ca doara vin la oras nu. Trebe sa ma intolesc nu
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Bey ovina. Iar uiti. Fiind de ' la tara ' mi-e lene sa- mi urnesc gorila la doi noapteA pan la cluj chiar daca mii dor sa- ti vad boticul. Ce dreaq sa- mi atanjez? Ppate sami pun un treling si pantofi cu toc vprba lui margineanuDute-n pula mea de jegos...cand ai drum prin urbe da-mi si mie de veste . Poate imi fac fac timp sa-ti vad costumu' ala rosu de oras .
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Sa nu zica ca iar te oftici.Promit ca diminedta iti transmit pe msil o adresa.Hai sictir
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Costum rosu de oras are primarele ca e un dandyEu am un treling adibasNu stiu momentan cu ce pantofi sal asortez
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Costum rosu de oras are primarele ca e un dandyEu am un treling adibasNu stiu momentan cu ce pantofi sal asortezSa vin si io tot in trening adidas ???
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 1, 2014 De mine poti sa vii si in costumul lui suleyman magnificul, mi-e egal. Numa sa nu vii costumat ca alba ca zapada, n-as putea da intr-o fata.Nefiind un super cunoscator al clujului, rog colegii sa vina cu ceva propuneri, nu de alta, da sa nu urle ovina dupa ca l-am batut pe terenul meu.
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 1, 2014 De mine poti sa vii si in costumul lui suleyman magnificul, mi-e egal. Numa sa nu vii costumat ca alba ca zapada, n-as putea da intr-o fata.Nefiind un super cuno******r al clujului, rog colegii sa vina cu ceva propuneri, nu de alta, da sa nu urle ovina dupa ca l-am batut pe terenul meu. da ce-i ma gaina pana dimineata nu ai avut timp sa te gandesti unde sa te intalnesti.cu oviii?ce idei iti mai trebuie distrusule?sau acum cat esti de gorila dai inspoi?ti-a zis omu pe fata sa va intalniti ,si tu acum iara o dai in basme!! zici ca esti gorila?dar se pare ca esti doar o gaina!!!
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 1, 2014 ciucurel, mai traiesti, ma ?Nu esti la servici? te pomenesti ca ai luat leafa si esti fericit ca poti sa o vizitezi pe Meda.ma crezi sau nu am dormit ca un copilash, fara sa ma gandesc la ovina. Da las ca ma gandesc de-amu.unde dreaqu am zis ca dau inapoisunt foarte de acord sa-i vad mutra ovinei, doar ca sincer nu m-am ganditu la un locu propice pentru acest tip de intalnire.da nu-i trecuta vremeagasesc unul si il trimit pe email cum dorea ovinaoi fi eu gorila da tu mai ciucurel? ce esti ? ciucurelul curcanului, vai de poola lui
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 1, 2014 ciucurel, mai traiesti, ma ?Nu esti la servici? te pomenesti ca ai luat leafa si esti fericit ca poti sa o vizitezi pe Meda.ma crezi sau nu am dormit ca un copilash, fara sa ma gandesc la ovina. Da las ca ma gandesc de-amu.unde dreaqu am zis ca dau inapoisunt foarte de acord sa-i vad mutra ovinei, doar ca sincer nu m-am ganditu la un locu propice pentru acest tip de intalnire.da nu-i trecuta vremeagasesc unul si il trimit pe email cum dorea ovinaoi fi eu gorila da tu mai ciucurel? ce esti ? ciucurelul curcanului, vai de poola luida ma mai traiesc,si nu trebuie sa astept salarul sa maduc la meda,pot sa maduc cand vor muschii mei ,dar sincer nu vreau sa maduc la ea.da ma asa este sint ciucurelul curcanului.esti multumit?mai suge-o odata!!
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 1, 2014 da ma mai traiesc,si nu trebuie sa astept salarul sa maduc la meda,pot sa maduc cand vor muschii mei ,dar sincer nu vreau sa maduc la ea.da ma asa este sint ciucurelul curcanului.esti multumit?mai suge-o odata!!Ciucurel draga, sa nu dai peafaracum ii spuneam si ovinei, pe aici pe undeva, eu am fost intarcat cand eram mic spre deosebire de el care inca-o mai suge.deci in concluzie, ma urmaresti nu?, poti sa-i dai sa suga cu brio ovinei caicvad ca ii place, gura nu-i mai tace.da de ce nu vrei tu sa o fericesti pe Meda cu o vizita? Ti-e frica de ce ti-a spune si ti s-a narui scara de valori
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 1, 2014 ciucurel a fost dat afara de la serviviu pentru ca de cand merge la curve se si comporta ca o curva. ciurucurel sa nu dea dracu sa mergi la Medea!!! tu nu meriti sa iti suga pula asa o bunaciune. Ciucurel draga, sa nu dai peafaracum ii spuneam si ovinei, pe aici pe undeva, eu am fost intarcat cand eram mic spre deosebire de el care inca-o mai suge.deci in concluzie, ma urmaresti nu?, poti sa-i dai sa suga cu brio ovinei caicvad ca ii place, gura nu-i mai tace.da de ce nu vrei tu sa o fericesti pe Meda cu o vizita? Ti-e frica de ce ti-a spune si ti s-a narui scara de valori
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum